Blomstergatan 21

Gideonsberg, Västerås Se på karta

1 230 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1951
Förening
BRF Siggesborg
Om föreningen
Avgift
3 069 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
22 162 kr/m²
Antal besök
1 808
Dagar på Hemnet
11

Många av gatorna på Gideonsberg är uppkallade efter blommor och man kan lätt tro att Blomstergatan fått sitt namn på grund av de grönskande innergårdarna. Vad sägs om ett äppelträd alldeles utanför köksfönstret?

Här har du å ena sidan ett burspråk, å andra sidan en inglasad balkong. Är du soldyrkare så är balkongen placerad på rätt sida, du hinner gott och väl njuta av ljuset även efter jobbet. Att den dessutom ligger ostört ser vi som en bonus, och om det regnar ser du bara till att ha glasen stängda.

Den här tvåan ligger på våning två i ett av låghusen, som byggdes i början av 50-talet. Den fina originaldörren till vardagsrummet sitter kvar på sin plats. Garderober finns det gott om, därtill ett stort vindsförråd. Badrummet är helkaklat och här har du egen tvättmaskin. Föreningen är stabil med låga avgifter och fina gemensamhetsutrymmen för de boende. Gym till en låg kostnad via föreningen.

Ner till city promenerar du på ca 20 minuter. Föredrar du att cykla så tar det ca 10 min men det går också bussar ofta. Kvarterskrog runt hörnet. Stenby med diverse butiker ligger nära, liksom Finnslätten.

Tillträde enligt överenskommelse, flexibelt!

Läs mer hos mäklaren
Westhem Fastighetsmäklare AB