Mäklare Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Irstagatan 10, Skiljebo, Västerås kommun

Irstagatan 10

Radhus
Skiljebo, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
2 450 000 kr
87 + 44 m²
4 rum
261 m² tomt

Har du svårt att välja mellan lägenhet och hus? Här behöver du inte kompromissa. Det här boendet är lättskött och smidigt avseende både hus och tomt. Ett perfekt första hus för den gryende familjen. För dig som vill göra vardagen enkel med service, kommunikationer, skola och förskolor nära. På promenadstigen i skogspartiet intill kan du rasta en fyrbent vän eller lära barnen cykla. Två sovrum idag, möjlighet till tre! Registrerade boarean är 87 kvm men tillsammans med inredd biarea är boytan i själva verket betydligt större. Det här välskötta radhuset i souterräng har två våningar, vilket innebär att de sociala ytorna och köket ligger en trappa upp, och där har du också dörren ut till trädgården på baksidan. Närhet till både Skiljebo centrum och Hälla köpcentrum, liksom bibliotek och olika aktiviteter. Med så här bra närservice, bussförbindelser och cykelbana ner till stan, har du möjlighet att skapa en bilfri vardag. Behöver du ändå en eller två bilar så finns plats både på uppfarten och i garaget. Fiber är indraget. Om du dessutom önskar dig en solig trädgård så har du hittat den här. Njut av solen från lunch fram till de sista sena kvällsstrålarna. Huset är förbesiktat!

  • Plus
Sundinsgatan 13, Kristiansborg, Västerås kommun
Sundinsgatan 13, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 2
Sundinsgatan 13, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 3

Sundinsgatan 13

Villa
Kristiansborg, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
6 995 000 kr
185 + 127 m²
5 rum
827 m² tomt

Ett gediget klassiskt 30-talshus i bra centralt läge, där omfattande renoveringar gjorts och tomten är uppvuxen. Huset är välisolerat och värms med fjärrvärme, det är bara att flytta in. Med cykeln rullar du ned på stan på några minuter och med bilen är det bara två svängar ut på E18. Universitetet och Kristiansborgsbadet ligger en kort promenad bort liksom city, mataffärer, apotek och skolor. Kort sagt - det finns mycket man behöver riktigt nära. Här behöver familjen kanske bara en bil, och möjligheten att skapa en bilfri vardag finns. Inne möts du av klinkergolv med värme underifrån och en elegant svängd trappa till övervåningen. Köket är ljust och trivsamt, och blir ännu mysigare när du tänder braskaminen intill matplatsen. Öppnar du altandörren kan du inta eftermiddagsfikat i solen. Det stora vardagsrummet har en gång delats av, så om behov finns kan ytterligare rum skapas. Terrassen med glashuset är nyrenoverad och en fantastisk plats att umgås på. De tre rymliga sovrummen på övervåningen nås från allrummet, där husets andra braskamin finns. Källaren har fantastiska ytor och den tilläggsisolerade vinden har en inredd del som passar utmärkt till tonåringen eller gäster. Fiber finns indraget. Här har familjer upplevt högtid och vardag; gäster som ringt på dörren, studentmottagningar på försommaren, doften av nylagad mat, mekande i garaget, kaffet och tidningen tidiga sommarmorgnar... När huset byggdes 1932 inrymdes två lägenheter, en på vardera plan, numera är det ett härligt enfamiljshus. Ett hus fyllt med historier. Nu väntar det på nya människor och nya historier. Blir det er historia som fortsätter på Sundinsgatan? Huset är FÖRBESIKTAT. Välkommen på visning!

  • Premium
Förvaltargatan 7, Hammarby, Västerås kommun

Förvaltargatan 7

Villa
Hammarby, Västerås kommun
Westhem Fastighetsmäklare AB
3 490 000 kr
166 + 34 m²
7 rum
386 m² tomt

Minst fem möjliga sovrum och en trädgårdsdröm som både ramar in och skyddar. Startklart för barnfamiljen att bara flytta rätt in i. Husets hjärta är vardagsrummet i två etage som öppnar upp en härlig volym, och till husets sociala del ska definitivt också den stora terrassen läggas. Lägg också till två badrum, frikostig förvaring, en praktisk groventré och ett vidbyggt garage, så har ni det perfekta huset för familjen med barn i olika åldrar. Här behöver ni inte oroa dig för läckande tak. Hela huset är i bra skick, renoverat av nuvarande och tidigare ägare. Nytt tak, badrum och tvättstuga är exempel på påkostade renoveringar under senare år. Här har ni den omtyckta Ica-butiken och pizzerian runt hörnet. Barnen har nära till skolan. Inga grannar på baksidan, och gatan har ingen genomfartstrafik. Det bästa med läget är kanske ändå närheten till city, som ligger på promenadavstånd. Tomten är friköpt och fiber indraget. Välkommen på visning!

Visar alla 3