Siggesborgsgatan 3B

Gideonsberg, Västerås Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53,5 m²
Våning
3
Förening
BRF Siggesborg
Om föreningen
Avgift
3 043 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
26 075 kr/m²
Antal besök
2 411
Dagar på Hemnet
23

Inbjudande tvåa om 53,5 välplanerade kvadratmeter vilka erbjuder ett hemtrevligt boende med generösa ytor. Ljusinsläpp från fönsterpartier bidrar till härlig rymd och det oslagbara läget med närhet till både matbutiker och grönskande parker skapar ett bekvämt boende att trivas i!

Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderob, vidare ett luftigt och fullt utrustat kök med gott om arbetsyta. Ljust och öppet sällskapsrum som erbjuder plats för sällskapsmöblemang samt mediamöbel. Därtill ett rymligt sovrum samt ett modernt och luftigt badrum. Bostadens verkliga höjdpunkt är den stora balkongen i soligt läge mot lugn och grönskande gård.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Närhet till stadens fulla utbud samt promenadavstånd till kommunikationer. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk, förskola samt skola. På bara någon minut nås E18 vilket gör läget ypperligt för den pendlande.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.