Nyproduktion

Palmträgatan 10

Göteborgs kommun Se på karta

2 335 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Avgift
3 065 kr/mån
Pris/m²
51 889 kr/m²
Nyproduktion

En smart planerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Njut av den inglasade balkongen mot den trevliga gården. Välkommen till Brf Dunungen i en stadsdel under förvandling, Nya Selma Stad! Välkommen till din nya verklighet!

Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort. Och till E6:an är det mindre än en kilometer.

Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus.

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Sandra Faijermo

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Sandra Faijermo, Riksbyggen ekonomisk förening
+46708238210