Mäklare Simon Mashallah

Simon Mashallah

Om mig

Efter över tio år i säljbranschen vet jag att tät återkoppling och hårt arbete från min sida är avgörande för att ge dig som kund en stabil och värdeskapande process. När du väljer mäklare är det därför viktigt att välja en mäklare som förstår vikten av att göra en av dina största affärer i livet. Jag tar mig därav an varje enskild affär med stor ödmjukhet där jag alltid går in helhjärtat med målet i sikte - att du ska känna dig nöjd och trygg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arvesgärde 8, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 8

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

1 495 000 kr

62 m²

2 rum

4 688 kr/mån

24 113 kr/m²

Stor, ljus och välplanerad tvåa om 62 kvm med inglasad balkong. Hiss finns! En bostad med rätt förutsättningar och stora möjligheter. Bostaden har en hall med flera garderober för förvaring, vidare in hittas sovrummet. Från sovrummet, likväl som från köket når man den inglasade balkongen som ligger i ett soligt västerläge. Tack vare balkongens inglasning skapas här ett extra rum med möjlighet att njuta av alla årstider. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med parkettgolv och fransk balkong med en härlig utsikt, fritt från insyn. Köket har gott om förvaring och plats för matbord intill fönstret. Bostadens badrum är totalrenoverat och erbjuder vägghängd wc, dusch med glasväggar samt handfat med kommod och spegelskåp med förvaring, plats för tvättmaskin finns. Tuve har expanderat senaste åren och står inför en mycket positiv utveckling. Här bor man med natur och grönska inpå knuten. Hisingsparken, som dessutom är Göteborgs största park, erbjuder vackra utsikter, härliga motionsspår och flertal grillplatser för den som vill avnjuta naturens fantastiska atmosfär. Ett lugnt läge samtidigt som stadens puls finns inom bekvämt avstånd. Ett stenkast från bostaden finns goda kommunikationer in till stadskärnan och all service du kan tänkas behöva. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Brf Mårbacka, Selma stad, Göteborgs kommun
 • 4 lediga bostäder

Brf Mårbacka

Lägenhet
Selma stad, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

fr. 2 495 000 kr

46-76 m²

2-3 rum

3 621 kr/mån

Bo nära stad och natur i nya Selma Stad. Här har du vardagsinköp, kulturliv och grönområden inpå knuten. Här bor du i nybyggda och ytsmarta bostadsrätter med plats för ett aktivt och socialt liv.

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Dunungen, null, Göteborgs kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Dunungen

Lägenhet
Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

fr. 2 335 000 kr

45-57 m²

2 rum

3 065 kr/mån

Allt och lite till i Brf Dunungen i nya Selma Stad beläget i Göteborg. Riksbyggen har använt ytorna effektivt för att undvika onödiga överytor. Det gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av lägenhetsstorlekar, från små ettor på 26 kvadrat till fyror på 92. De större lägenheterna är genomgående med fönster i minst två väderstreck, har kök mot gatan och vardagsrum mot den tystare gården. De mindre lägenheterna ligger mot den tystare gården. Samtliga lägenheter har minst en balkong eller uteplats och de flesta med inglasning, så att säsongen vara längre. Inflyttning 2023. Välkommen till din nya verklighet!

 • Nybyggnadsprojekt
Sägengatan 67, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 67

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

1 995 000 kr

79,9 m²

3 rum

5 296 kr/mån

24 969 kr/m²

Parkeringsplats ingår! Välkommen till denna hemtrevliga trerummare i populära HSB Brf Backa. Bostaden har ett fint läge i området med närhet till både grönområden och Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheten har en mycket välplanerad och öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Bostaden upplevs ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna från två väderstreck och här finns plats för både soffgrupp och övrig möblemang. En väl tilltagen balkong som är placerad i söderläge mot innergården vilket gör det möjligt att njuta av solen under stora delar av dagen. Badrummet har genomgått stamrenovering (2017) och i samband med det totalrenoverades badrummet och håller en mycket god standard. Köket är fräscht och praktiskt utformat med plats för matbord åt middagsgästerna och bostadens två sovrum är lugnt belägna mot innergården. Lägenheten har även gott om förvaringsutrymmen i klädkammare och garderob samt källarförråd. I Hisings Backa bor du trevligt och bekvämt, med närhet till de centrala delarna av Göteborg. Här pågår nu byggnationer av det nya Selma Lagerlöfs Torg som ligger ett stenkast från bostaden. Totalt kommer det omfatta ca 500 nya bostäder. Här finns all service du behöver såsom mataffärer, butiker, restauranger och en av stans bästa fiskeaffärer. Även ett rikt utbud gällande ungdomsverksamheter och fritidsaktiviteter erbjuds i området. Bäckebols köpcentrum ligger i närområdet och erbjuder ett stort shoppingutbud såsom IKEA, COOP, Elgiganten och Systembolaget. Missa inte denna bostad. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Backadalen 26, Selma stad, Göteborgs kommun

Backadalen 26

Lägenhet
Selma stad, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 635 000 kr

57 m²

2 rum

3 386 kr/mån

46 228 kr/m²

En ljus och fin genomgångslägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort sovrum med gott om förvaring. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Njut av den inglasade balkongen mot den trevliga gården. Välkommen till din nya verklighet! Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus. Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort. Och till E6:an är det mindre än en kilometer. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Palmträgatan 10, null, Göteborgs kommun

Palmträgatan 10

Lägenhet
Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 335 000 kr

45 m²

2 rum

3 065 kr/mån

51 889 kr/m²

En smart planerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Njut av den inglasade balkongen mot den trevliga gården. Välkommen till Brf Dunungen i en stadsdel under förvandling, Nya Selma Stad! Välkommen till din nya verklighet! Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort. Och till E6:an är det mindre än en kilometer. Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus. Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Backadalen 30, Selma Stad, Göteborgs kommun

Backadalen 30

Lägenhet
Selma Stad, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 915 000 kr

55 m²

2 rum

3 366 kr/mån

53 000 kr/m²

Högst upp i huset ligger den här välplanerade tvårummaren. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Njut av utsikten från balkongen i väster. Välkommen till din nya verklighet! Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus. Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort och till E6:an är det mindre än en kilometer. Riksbyggens trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Vädersolsgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Vädersolsgatan 5

Radhus
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

2 950 000 kr

82 m²

5 rum

135,9 m² tomt

Välkommen till Vädersolsgatan 5. Här finner ni detta totalrenoverade radhus om 82 + 20 kvm fördelat på tre våningar och fem rum. Bostaden har genomgått renoveringar där näst intill allt är utbytt. Genomgående moderna ytskikt i ljusa kulörer med en god smak. Här är det bara att flytta in och trivas! På entréplan finner vi husets kök och vardagsrum som kopplas ihop via matplatsen. Köket är fullutrustat med vita skåpsluckor och ett grått kakel på väggarna samt moderna vitvaror. Helkaklad WC med golvvärme som nås från hallen, samt utgång till uterummet via entrén på framsidan. Från vardagsrummet nås två altaner i ett soligt söderläge. Altanerna ger gott om sol och erbjuder en stor social plats där både utemöbler och grill får plats utan att det blir trångt. Tvättstugan är placerad i det "gamla" förrådet och är helkaklat med gott om plats för förvaring och familjens tvätt. Här inne finns tvättmaskin, torktumlare samt diskho. På andra våningen är husets tre sovrum samlade samt ett helkaklat badrum. Badrummets ytskikt känns igen från toaletten på nedre plan då materialen har samma röda tråd genom hela boendet. Från andra våningen nås även vindsvåningen som har gjort om till ett fjärde sovrum i bostaden. Här är det snedtak och takfönster samt ljusa ytskikt. Här bor man ett stenkast från Ryaskolan och har naturen precis runt hörnet. Med gångavstånd till Vårväderstorget nås hela dess utbud av restaurang, butiker och service. Från torget går även spårvagnarna hela vägen in till Göteborg Centrum på ca 15 minuter. I kostnaden för samfällighet ingår uppvärmning, varmvatten, avlopp, vägavgift/snö samt tv/bredband via ComHem. Även en parkeringsplats tillhör bostaden och ingår i kostnaden. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Palmträgatan 20, Selma stad, Göteborgs kommun

Palmträgatan 20

Lägenhet
Selma stad, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 245 000 kr

75 m²

3 rum

5 054 kr/mån

43 267 kr/m²

En härlig ljus genomgångs lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Njut av de två härliga balkonger varav en är inglasad på ca:7 kvm, den andra är på 5 kvm. Välkommen till Brf Mårbacka i en stadsdel under förvandling, nya Selma Stad. Välkommen till din nya verklighet! Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart och cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort och till E6:an är det mindre än en kilometer. Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Palmträgatan 20, Selma stad, Göteborgs kommun

Palmträgatan 20

Lägenhet
Selma stad, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 495 000 kr

46 m²

2 rum

3 621 kr/mån

54 239 kr/m²

En smart planerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Njut av den inglasade balkongen mot den trevliga gården. Välkommen till Brf Mårbacka i en stadsdel under förvandling, nya Selma Stad. Välkommen till din nya verklighet! Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart och cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort och till E6:an är det mindre än en kilometer. Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Palmträgatan 22, Selma stad, Göteborgs kommun

Palmträgatan 22

Lägenhet
Selma stad, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 995 000 kr

76 m²

3 rum

4 927 kr/mån

39 408 kr/m²

Välkommen till Brf Mårbacka i en stadsdel under förvandling, nya Selma Stad! En välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med fin kontakt mellan kök och vardagsrum. Njut av den inglasade balkongen, där kan du förlänga säsongen på våren och hösten. Välkommen till din nya verklighet! Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart och cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort och till E6:an är det mindre än en kilometer. Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Palmträgatan 14, Selma stad, Göteborgs kommun

Palmträgatan 14

Lägenhet
Selma stad, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 645 000 kr

57 m²

2 rum

4 043 kr/mån

46 404 kr/m²

Ljus och välplanerad gavellägenhet med fönster åt tre väderstreck. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett rymligt sovrum med mycket plats för förvaring. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen gör att du kan förlänga säsongen med ljumma kvällar. Välkommen till din nya verklighet! Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort. Och till E6:an är det mindre än en kilometer. Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12