Mäklare Simon Mashallah

Simon Mashallah

Om mig

Efter över tio år i säljbranschen vet jag att tät återkoppling och hårt arbete från min sida är avgörande för att ge dig som kund en stabil och värdeskapande process. När du väljer mäklare är det därför viktigt att välja en mäklare som förstår vikten av att göra en av dina största affärer i livet. Jag tar mig därav an varje enskild affär med stor ödmjukhet där jag alltid går in helhjärtat med målet i sikte - att du ska känna dig nöjd och trygg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Palmträgatan 2, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Palmträgatan 2, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Palmträgatan 2, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Palmträgatan 2

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
3 295 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/6
7 712 kr/mån
36 209 kr/m²

Här har du chansen att köpa en rymlig fyra på 91 kvadratmeter med två uteplatser i det nya bostadsområdet Selma Stad. Lägenheten har en öppen planlösning med vackert genomgående parkettgolv och generöst ljusinsläpp. Köket är modernt utrustat med bland annat induktionshäll, integrerad diskmaskin, energieffektiv kyl och frys samt rikligt med lådor. Från köket nås den inglasade uteplatsen om hela 7 kvm. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat, även här når man en andra uteplats mot innergården. Badrummet är både praktiskt och trivsamt med gott om förvaringsmöjligheter för handdukar, tvål, schampo och andra nödvändigheter. Ytterligare en helkaklad gästtoalett finns i bostaden. Närområdet erbjuder stora grönområden inom promenadavstånd, och det tar endast 15 minuter att ta bussen till Göteborgs centrum. Cykelvägen till centralen är drygt fem kilometer lång, och närmsta golfbana finns två kilometer bort. E6:an ligger mindre än en kilometer bort. I området finns gröna gårdar för egen odling och en gemensamhetslokal med övernattningsrum och kök. Selma Lagerlöfs Torg är redan en populär mötesplats med goda kommunikationer och butiker, men nu genomgår stadsdelen en förvandling för att skapa en ännu mer attraktiv plats för vardagslivet. Om du letar efter något utöver det vanliga är detta boendet för dig! Välkommen till framtidens Selma.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Backadalen 20, Backadalen, Göteborgs kommun

Backadalen 20

Lägenhet
Backadalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4
6 287 kr/mån
36 776 kr/m²

Varmt välkommen till en riktigt bra planerad lägenhet om 3 rum och kök i en stadsdel under förvandling, Nya Selma Stad, där Riksbyggen har varit högst bidragande med dess byggande av nya fräscha bostadsrätter. En av dessa bostäder är Backadalen 20 där bostadens 76 kvadratmetrar fördelar sig bland annat på två sovrum, som skiljs av med en stor garderob emellan samt ett kök som är fullt utrustat med micro i väggskåp, induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl och frys, diskmaskin samt fläkt. Köket möter vardagsrummet på ett fint sätt där även den inglasade balkongen mot gården nås som ni kan njuta av året runt oavsett väder. Snyggt helkaklat badrum med tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt dusch och handduksvärmare. Bra förvaring med både väggskåp och kommod. Vänligen observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet. Genomgående för bostaden är ett fint ljusinsläpp, fönsterbänk i sten och mattlackerad ekparkett. Varmt välkommen att boka in er på visning för att uppleva bostaden på plats!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Nansensgatan 6B, Centrala Hisingen, Hildedal, Göteborgs kommun
 • Tis 18 jun kl 17:00
Nansensgatan 6B, Centrala Hisingen, Hildedal, Göteborgs kommun, bild 2
Nansensgatan 6B, Centrala Hisingen, Hildedal, Göteborgs kommun, bild 3

Nansensgatan 6B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Hildedal, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 695 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/2
3 956 kr/mån
34 592 kr/m²

Välkommen till en fantastisk bostadsrätt på Nansensgatan 6B på Centrala Hisingen i Göteborg i en mycket lågt belånad förening! Denna charmiga lägenhet på 49 kvadratmeter är belägen på andra våningen i en fastighet som andas historia och karaktär. Redan när du kliver in i denna underbara bostad möts du av en härlig känsla av ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden. De bevarade och vackert målade trägolven ger en genuin och charmig känsla som tillsammans med de moderna färgvalen på väggarna skapar en perfekt balans mellan det klassiska och det moderna. Badrummet är helkaklat och ger en känsla av harmoni och elegans, medan köket är fräscht och fullt utrustat med allt du behöver för att laga mat och plats för att umgås med vänner och familj. Föreningen erbjuder flera faciliteter för sina medlemmar, så som samlingslokal med mindre gym, bastu, cykelrum och tvättstuga. Dessutom finns en härlig, gemensam uteplats på baksidan av huset. Dubbla förråd tillhör bostaden, ett i källaren och ett på vinden. Med ett mycket bra läge på centrala Hisingen och belägenheten i ett lugnt villakvarter får du fördelen av de båda. Här bor du dessutom med närhet till naturen med Flunsåsparken och Hisingsparken, all tänkbar service och goda kommunikationer inom kort promenadavstånd. Vill ni åt stadspulsen är det bara att ta en kort buss- eller cykeltur på mindre än 10 minuter in till city. En kort promenad bort ligger affärscentrumet Backaplan med dess breda utbud av handel, service och butiker. I det nya Kvillebäcken, ett stenkast härifrån, finns även trevliga caféer, småbutiker samt ICA nära. Brf Toppen 22 består av 12 stycken bostadsrätter, samtliga 2 ROK. En välskött förening med mycket låga lån, en underhållsplan där medel reserveras årligen till det planerade underhållet och en fin gemenskap där man hjälps åt med mindre sysslor för allas trivsel. Föreningen har precis installerat solceller på taket, något som är helt rätt i tiden och kommer att gynna energiförbrukningen för fastigheten. Välkommen på visning!

 • Premium
Sven-Agne Larssons Väg 7, Centrala Hisingen - Wieselgrensplatsen, Göteborgs kommun
 • Mån 17 jun kl 18:00
Sven-Agne Larssons Väg 7, Centrala Hisingen - Wieselgrensplatsen, Göteborgs kommun, bild 2
Sven-Agne Larssons Väg 7, Centrala Hisingen - Wieselgrensplatsen, Göteborgs kommun, bild 3

Sven-Agne Larssons Väg 7

Lägenhet
Centrala Hisingen - Wieselgrensplatsen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
3 258 kr/mån
51 286 kr/m²

Optimalt planerad 1:a med bästa läget i föreningen! Här erbjuds bland annat en generös uteplats fritt från insyn med ett perfekt läge på Centrala Hisingen. Bostaden består av 35 välplanerade kvadratmeter och genomsyras av en hög standard samt fina färg- och materialval. Lägenheten har en lättmöblerad planlösning med en praktisk sovalkov som får undan sängen från allrummet. Kök och vardagsrum är sammanlänkat via en öppen planlösning, vilket optimerar kvadratmetrarna och gör att man kan bjuda över vänner och familj på besök utan att det känns trångt. Till lägenheten hör dessutom en STOR uteplats som blir som en förlängning av bostaden. Den generösa uteplatsen är placerad i ett perfekt sydvästligt läge, fritt från insyn med sin grönska och perfekta läge mot villaområdet, vilket gör att man kan njuta av solen utan att bli störd under stora delar av dagen till solnedgång. Bostaden har även goda förvaringsmöjligheter genom en stor klädkammare (som kan göras om till sovrum eller kontor). Helkaklat badrum som är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket bidrar till ett bekvämt boende. Vill man ta en härlig promenad finns både Hisingsparken och Ramberget inom gångavstånd med flera motions- och rekreationsstråk. Vill ni åt stadspulsen är det bara att ta spårvagnen eller bussen smidigt in till city, resan tar knappa 10 minuter. På ett par minuters promenad från bostaden finns Wieselgrensplatsen med dess utbud av affärer och service. För större shoppingutbud ligger Backaplan också ett stenkast bort. Missa inte denna bostad. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Arvesgärde 9, Tuve, Göteborgs kommun
 • Mån 17 jun kl 17:00
Arvesgärde 9, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 9, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 9

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 495 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 347 kr/mån
30 613 kr/m²

Äntligen har vi en av de populära gaveltreorna i Brf Måsängen med det bästa läget i Arvesgärde till försäljning! Med ett bekvämt och härligt läge nära grönska finns denna ljusa och totalrenoverade trerummare om 81,5 kvm. Lägenheten innehar en rymd med högt i tak och generösa ytor för optimal trevnad för hela familjen. Köket som också är hjärtat i bostaden går i en modern stil och är fullutrustat med alla bekvämligheter man behöver, härifrån nås den inglasade balkongen som ligger i perfekt västerläge. Tack vare inglasningen så får lägenheten ett extra rum under stora delar av året. Vardagsrummet är rymligt med stora fönsterpartier som ger rummet ett fint ljusinsläpp, här ryms både soffa och matbord för den som önskar. De två sovrummen har precis som resterande ytor i bostaden renoverade ytskikt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Bostadens badrum och tvättstuga har genomgått stamrenovering och håller en mycket fin standard. Bostadens klädkammare är smart inredd för att optimera förvaringen för hela familjen. Från Arvesgärde är det endast fem minuters promenad till Tuve torg där det finns tillgång till mataffärer, bibliotek, apotek, vårdcentral, tandläkare, kyrka, gym och restaurang. Området har tre fina lekplatser med tillhörande grillplatser samt en stor fin fotbollsplan med mycket öppna ytor. Förskola och skola finns inom gångavstånd från bostaden. I Tuve bor man i ett lugnt område där stadsbruset är som bortblåst. Här bor man med natur och grönska inpå knuten. Hisingsparken, som dessutom är Göteborgs största park, erbjuder vackra utsikter, caféer och härliga motionsspår. Ett stenkast från bostaden passerar stombuss nr 17 som tar er enkelt och smidigt in till de centrala delarna av Göteborg. Missa inte denna bostad - Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Mårbackagatan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Tis 18 jun kl 18:00
Mårbackagatan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Mårbackagatan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Mårbackagatan 12

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 2/3
5 412 kr/mån
21 467 kr/m²

I populära HSB Brf Backadalen finner vi denna kvadratsmarta och insynsfria 3:a med balkong. I månadsavgiften ingår dessutom en p-plats och bredband! Lägenhetens kök är ljust och fräscht och med flertal över- och underskåp som optimerar förvaringen. Badrummet är helkaklat och stamrenoverat genom bostadsrättsföreningen och är dessutom utrustat med golvvärme och en tvättmaskin vilket underlättar vardagsbestyren. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som är belägen med västerläge, har kan du njuta och koppla av i solläge under eftermiddagen. Får ni långväga besök så har dessutom bostadsrättsföreningen en gästlägenhet som föreningsmedlemmar får nyttja. I Hisings Backa bor du trevligt och bekvämt, med närhet till de centrala delarna av Göteborg. Här pågår nu byggnationer av det nya Selma Lagerlöfs torg som ligger ett stenkast från bostaden. Här finns all service du behöver såsom mataffärer, butiker, restauranger och en av stans bästa fiskaffärer. Även ett rikt utbud gällande ungdomsverksamheter och fritidsaktiviteter erbjuds i området. Bäckebols köpcentrum ligger i närområdet och erbjuder ett stort shoppingutbud såsom IKEA, COOP, Mediamarkt och Systembolaget. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Harald Hjärnesgatan 13C, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Ons 19 jun kl 17:00
Harald Hjärnesgatan 13C, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Harald Hjärnesgatan 13C, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Harald Hjärnesgatan 13C

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 580 kr/mån
37 157 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina tvårummare en halv trappa belägen i populära och expansiva Kvillebäcken. Bostaden har en smart planlösning med fönster i två väderstreck vilket gör att lägenheten upplevs ljus och luftig. Från sovrummet nås bostadens balkong som är placerad i österläge, här kan man njuta av solen från tidig morgon till sen förmiddag under sommarhalvåret. Lägenheten har många starka värden, vardagsrummet har gott om plats för en soff-och tvhörna samt ett matbord för den som önskar. Bostadens kök är renoverat och innehar en generös yta. Köket är utrustat med bekvämligheter så som kyl och frys, diskmaskin sant spis med ugn och fläkt. Badrummet i bostaden är ett helkaklat och fräscht i toppskick. Med stilrena färgval i mörkt och ljust på både kakel och klinker smälter detta in snyggt ocg ger en känsla av lyx. I månadsavgiften ingår såväl värme, vatten, kabel-tv samt bredband! Här bor man i ett lugnt område som omringas av fina, välskötta gårdar samt med ett stenkast till Backaplan samt Kvillebäcken med dess service samt affärsutbud. Flera natur- och strövområden finns inpå knuten samt mycket goda kommunikationer med både busshållplats precis utanför dörren och spårvagnarna inom bekvämt promenadavstånd med en restid på mindre än 10 minuter in till city! Missa inte denna pärla i hjärtat av Hisingen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Korstörnegatan 17, Centrala Hisingen - Lundby Park, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Korstörnegatan 17, Centrala Hisingen - Lundby Park, Göteborgs kommun, bild 2
Korstörnegatan 17, Centrala Hisingen - Lundby Park, Göteborgs kommun, bild 3

Korstörnegatan 17

Lägenhet
Centrala Hisingen - Lundby Park, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 895 000 kr
53,5 + 11 m²
2 rum
vån 1
4 073 kr/mån
54 112 kr/m²

Välkommen till en fantastisk tvåa om 53,5 + 11 kvm på Korstörnegatan 17. En unik lägenhet med en generös takhöjd på ca 4,5 meter och industriella ytskikt med en modern och stilren touch. Väggarna och taket som är i rå betong möter vackert golvet och övriga detaljer som är i furu. Här får du verkligen en unik atmosfär som skapar en storslagen och avslappnad känsla. Bostaden har gott om naturligt ljusinsläpp från de stora fönstren och två uteplatserna - en mot innergården och en vid den egna entrédörren. Sovrummet är placerat på loftet och ger en mysig känsla och avskildhet. Köket och vardagsrummet har en härlig öppen planlösning och bjuder in till sociala sammankomster. Det moderna fullutrustade köket i mörkgrått utförande har alla bekvämligheter som behövs för att laga fantastiska måltider. Intill köket finns en naturlig plats för matbord. Badrummet är helkaklat och välplanerat, med en smart placering under loftet. I andra delen av bostaden, mot uteplatsen som vetter mot innergården finns gott om yta för dig som önskar ett hemmakontor eller en separat loungehörna. Högst upp byggnaden finns ett gemensamt orangeri på 90 kvm med kök, toalett, öppningsbart tak och stora ytor. Orangeriet befinner sig i västerläge och kan användas av alla medlemmar i föreningen. Orangeriet är möblerat för fest, bokcirkel, vinprovning, testund, barnkalas, skaparateljé eller släktkalas. Perfekt beläget på centrala Hisingen för er som önskar en bostad där ni kan leva och bo nära både stad och natur. Till exempel finner du Ramberget och Keillers park runt hörnet och på cykelavstånd även den fina Flunsåsparken samt Slättadamm. Endast ett stenkast ifrån goda kommunikationer med både spårvagn och buss som kan ta er in mot stan och centrala Göteborg på endast några minuter. I byggnaden bredvid har Hemköp öppnat upp som stod klar 2021 och samt även träningsanläggningen Nordic Wellness. Här är det bara att flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Detta är ett perfekt hem för dig som söker något unikt och annorlunda, som vill ha en bostad som sticker ut från mängden. För dig som önskar köpa bostaden och använda den som lokal är detta möjligt. Juridisk person tillåts köpa. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Backadalen 22, Backadalen, Göteborgs kommun

Backadalen 22

Lägenhet
Backadalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 070 000 kr
75 m²
2 rum
vån 1
6 118 kr/mån
27 600 kr/m²

Välkommen till Brf Mårbacka i en stadsdel under förvandling, Nya Selma Stad! En härlig ljus genomgångs lägenhet om 2 rum och kök och en klädkammare i markplan.. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Njut av de två härliga uteplatser varav en är inglasad. Rummen har målade väggar. Golven har 3-stavs mattlackad ekparkett och golvsockel i ek. Köket är utrustat med inbyggnadsugn och mikro i högskåp, induktionshäll, kyl och frys och diskmaskin. I badrummet ligger klinker på golvet och väggarna är kaklade. Tvättställ med kommod. Spegelskåp med belysning. Skåp med förvaring. Duschhörn och handduksvärmare. Tvättmaskin och torktumlare. Genomgående för bostaden är ett fint ljusinsläpp, fönsterbänk i sten och mattlackerad ekparkett. Varmt välkommen att boka in er på visning och upplev bostaden på plats!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Backadalen 22, Backadalen, Göteborgs kommun

Backadalen 22

Lägenhet
Backadalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3
6 449 kr/mån
30 000 kr/m²

Välkommen till Brf Mårbacka i en stadsdel under förvandling, Nya Selma Stad! En härlig ljus genomgångs lägenhet om 3 rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Njut av de två stora härliga balkonger varav en är inglasad. Rummen har målade väggar. Golven har 3-stavs mattlackad ekparkett och golvsockel i ek. Köket är utrustat med inbyggnadsugn och mikro i högskåp, induktionshäll, kyl och frys alternativt kyl/frys, diskmaskin. I badrummet ligger klinker på golvet och väggarna är kaklade. Tvättställ med kommod. Spegelskåp med belysning. Skåp med förvaring. Duschhörn och handduksvärmare. Tvättmaskin och torktumlare. Genomgående för bostaden är ett fint ljusinsläpp, fönsterbänk i sten och mattlackerad ekparkett. Vänligen observera att bilderna är exempelbilder på liknande lägenhet så varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Palmträgatan 2, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Palmträgatan 2

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
3 495 000 kr
91 m²
4 rum
vån 5
7 719 kr/mån
38 407 kr/m²

Varmt välkommen till en härligt ljus gavellägenhet om 4 rum och kök i en stadsdel under förvandling, Nya Selma Stad, där Riksbyggen har varit högst bidragande med dess byggande av nya fräscha bostadsrätter. En av dessa bostäder är Palmträgatan 2 där bostadens hela 91 kvadratmetrar fördelar sig bland annat på tre sovrum, som alla är väl tilltänkt planerade och ligger separat från varandra. Ett kök som är fullt utrustat med micro i väggskåp, induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl och frys, diskmaskin samt fläkt. Härifrån nås även den inglasade balkongen i västerläge som ni kan njuta av året runt oavsett väder. Köket har en fin kontakt mot vardagsrummet där ni istället kan öppna upp en fransk balkong mot den mysiga gården. Två toaletter finns varav den ena har tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt dusch och handduksvärmare. Bra förvaring med både väggskåp och kommod. Genomgående för bostaden är ett härligt ljusflöde, fönsterbänk i sten och mattlackerad ekparkett. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 26/73
4 126 kr/mån
87 182 kr/m²

Välkommen till Karlatornet och denna gaveltvåa på våning 26 som står inflyttningsklar. En spektakulär plats att kalla hem! Tänk hotell, fast hemma. Denna 2:a på 55 kvm erbjuder en enastående bostadsupplevelse på våning 26 i ett gavelläge med fönster mot väst och norr. Med en hisnande utsikt över Göteborg och magiska solnedgångar vid Älvsborgsbron, är denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker en exklusiv och elegant livsstil. När du stiger innanför entrédörrarna till Karlatornet välkomnas du av en ståtlig entré med generös takhöjd, stilfull inredning, eldstad och bemannad reception. Lägenheten i sig är noggrant utformad för att optimera varje kvadratmeter. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stilrena materialval skapar den en modern och inbjudande atmosfär. De stora fönstren (6 st) som sträcker sig från golv till tak ger ett överflöd av naturligt ljus och en panoramautsikt över staden som ingen annan kan erbjuda. Att fånga solnedgångarna vid Älvsborgsbron från bekvämligheten av ditt eget hem som inger en äkta hotellkänsla är verkligen en upplevelse i sig. Via sovrummen tar du dig till din egna Walk-In-Closet som också sedan leder dig till det helkaklade badrummet med bekvämligheter som kombimaskin och exklusiva materialval. Karlatornet erbjuder också en mängd fantastiska faciliteter som sätter din livsstil i centrum. Med tillgång till gemensamma utrymmen som gym, lounge-områden och takterrass med panoramautsikt, kommer du att ha möjlighet att njuta av lyxiga bekvämligheter och koppla av i stil. För de som prioriterar säkerhet och trygghet erbjuder Karlatornet även bevakning och kontrollerad tillgång för att ge dig lugn och ro. Ta hissen direkt till hotellets gym och spa med relax, pool och bastu. Hissen kan du också ta till garaget under Karlastaden eller till våning 15 där den gemensamma terrassen finns. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet. Dessutom erbjuder Karlatornet en utmärkt anslutning till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Med närhet till kommande spårvagnshållplatser och andra kommunikationsmöjligheter som färja och buss är det lätt att utforska Göteborg och allt det har att erbjuda. Utmärkande för stadsdelen är Karlatornet som med sina 73 våningar blir någonting speciellt. Inte bara för dig som bor där, utan också för Göteborg som stad. Det finns inte något liknande i hela Norden. Med sin spektakulära utsikt, moderna design och fantastiska faciliteter kommer du att få uppleva en komfortabel och exklusiv livsstil. Ta chansen att bli en del av Karlatornets unika gemenskap och upplev Göteborg från en helt ny höjd! Boka tid för privatvisning!

 • Premium
 • Hiss

Visar alla 12