Nyproduktion

Almagatan 10, vån 3

Haga Norra, Solna kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 7, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Haga Norra 7B
Om föreningen
Avgift
3 595 kr/mån
Pris/m²
73 367 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till denna helt nyproducerade och fantastiska 2a om 49 kvm i populära Haga Norra! Denna lägenhet är stilren och perfekt planerad med genomgående hög materiell standard, bra förvaring samt en mysig balkong! Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den rymliga balkongen skapar en naturlig förlängning av lägenheten och bidrar till en härlig atmosfär. Lägenheten har genomgående ljus mattlackad askparkett samt ett modernt kök från Puustelli. I köket finner ni allt som kan önskas när det kommer till maskinell utrustning; integrerad kyl/frys, inbyggnads häll och diskmaskin från Siemens samt inbyggd mikro. Badrummet är inrett med en grå granitkeramik på golv och väggar.

Tillträde, preliminärt januari/februari, 2023.

Kommunikationer
- Ca 4 minuters promenad till Solna Station där du tar dig till T-centralen på ca 7 minuter eller Odenplan på ca 4 minuter. Tvärbanan tar dig till Solna centrum på ca 2 minuter och Sundbybergs centrum på ca 7 minuter. Ett tiotal busslinjer passerar även området. När tunnelbanan kommer till Arenastaden år 2028 planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare!

Butiker & Service
- I de nya kvarteren i Haga Norra kommer det finnas gatuhandel med bra blandning av butiker, caféer och restauranger. Tio minuter bort ligger Mall of Scandinavia med över 200 butiker.

Natur & Grönområden
-Grön motion, spontansport eller utomhuslek, Haga Norra gränsar till Hagaparken med 144 hektar natur.
Närhet till Råstasjön samt Lötsjön.

Träning
-De boende i BRABO-lägenheterna kommer ha tillgång till gratis gym i huset.
Till SATS Frösunda är det ca 500 meter. 1 km till Klättercentret Solna. 1,5 km till Vasalundshallen med simning, sporthall och två gymnastiksalar.

Välkommen hit, välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakt

Daniel Senkal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Daniel Senkal, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-162 75 47