Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nina Shisha

Nina Shisha

Om mig

Engagemang, tillgänglighet och noggrannhet är mina värderingar för en lyckad bostadsaffär. Min målsättning är att alltid överträffa er förväntan, därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Evenemangsgatan 34, våning 10, Arenastaden, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Evenemangsgatan 34, våning 10, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 34, våning 10, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 34, våning 10

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 10/22
4 332 kr/mån
56 053 kr/m²

Varmt välkommen på visning av denna mycket välplanerade och moderna 2:a med stor inglasad balkong på våning 10. Genomgående hög standard och stilsäkra materialval. Här nyttjas varje kvadratmeter till fullo. Den öppen planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats skapar härlig rymd och ljus. Från vardagsrummet får man tillgång till den drömmiga balkongen som innehar både sjöglimt samt kan utnyttja året om om man så önskar tack vare dess inglasning. Det stora badrummet erbjuder tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare, med andra ord allt för att göra vardagslivet lite enklare. Ett rogivande rymligt sovrum med plats för en större säng samt goda förvaringsmöjligheter. I hallen finner man goda förvaringsutrymme bakom spegelskjutdörrarna och förvaring kan man inte riktigt få nog av. Som sagt, här nyttjas varenda kvadratmeter till fullo på ett smart sätt! Lägenheten ligger med ett härligt läge i Arenastaden intill Arenatorget och Mall of Scandinavia. I kontrast till det är man även granne med Råstasjön där det erbjuds fin strandpromenad runt sjön, minigolfbana, fotbollsplan, tennishall samt simhall med gym i den intilliggande skolan. Kommunikationen löses bäst genom att ta pendeltåget från Solna station eller för den delen buss. Lockar restaurangbesök? Ja, då finns ett stort utbud av restauranger båda utanför och i Mall of Scandinavia med något som passar alla. För den som vill bo mitt i smeten med närhet till både kommunikation, shoppingcenter, restauranger men samtidigt ha nära till naturen så har den hittat helt rätt bostad! Vintertid plogas isen på Råstasjön för härlig skridsko/skidåkning. Gångavstånd till Solna centrum med T-bana (ca 10 min. promenad). Bussar utanför fastigheten till Solna C. Buss på Råsundavägen (5 min. promenad) som tar dig till innerstan på 15 minuter. Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dammtorps allé 1, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Dammtorps allé 1, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Dammtorps allé 1, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Dammtorps allé 1

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 495 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1
3 125 kr/mån
54 609 kr/m²

Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Vardagsrummet är stort & rymligt för den stora familjen, här har ni fönster i två väderstreck som ger gott om ljusinsläpp i bostaden. Naturlig matplats invid fönstret för 4-6 personer. Vidare finner ni en rymlig balkong med härlig förmiddagssol. Balkongen kommer bli en naturlig förlängning av vardagsrummet. Här har man möjlighet att skapa sin egna oas och få en idyllisk radhuskänsla och njuta av solen. Vidare finner ni 2 sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Ett rymligt badrum utrustat med allt ni kan tänkas behöva! Detta är en bostad som har hög trivselfaktor helt enkelt! För mer information kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottning Kristinas Esplanad 63, Ulriksdal, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 12:50

Drottning Kristinas Esplanad 63

Lägenhet
Ulriksdal, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1
3 280 kr/mån
54 758 kr/m²

* Ulriksdals lägst belånade förening * Tillhörande förråd i källaren * Garage med lediga platser * Några minuters promenad till pendeltåg och bussar * Inglasad balkong som blir till ett extra rum Nu finns chansen att flytta in i en tvåa på extremt välplanerade kvadratmeter. Här möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Intill hallen når du badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett ljust och rymligt vardagsrum med möjlighet för varierad möblering. Köket är öppet mot vardagsrummet och skapar en social yta. Här finns full maskinell utrustning. Sovrummet är stort och du får plats med en stor säng och mer förvaring i form av garderober längs väggen. Från vardagsrummet når man balkongen som blir en naturlig förlängning under sommaren. I hallen finner ni även en klädkammare Kontakta ansvarig mäklar för mer info!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brotorpsvägen 38, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 10:30
Brotorpsvägen 38, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Brotorpsvägen 38, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Brotorpsvägen 38

Radhus
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
9 995 000 kr
154 + 7 m²
6 rum
249 m² tomt

Ett mycket välplanerat och familjevänligt radhus om 6 rum på 154 kvm väntar i ett av Järvastadens bästa lägen, med grönskande tomt i lugnt läge. Nu har ni chansen att förvärva ett fantastiskt radhus i ett av Solna mest attraktiva lägen i Järvastaden, detta bara ett stenkast från stora natur- och friluftsområden. Bostaden har 6 rum på 154 kvm i en planlösning som tar väldigt väl vara på alla ytor. Bostaden färdigbyggdes 2016 av husleverantören Götene, vilket innebär att allt är i mycket gott skick, funktionellt och genomtänkt. På baksidan av huset finner ni solen på förmiddagen, perfekt för varma dagar! En våning upp finner ni balkongen i västläge. Otroligt läge för en soldyrkare! Detta är en bostad som är perfekt för barnfamiljen, då du har en lekplats i anslutning till trädgården. Ni har gångavstånd till bra förskolor och skolor i Järvastaden. Många andra barnfamiljer finns i grannskapet vilket gör det lätt för barnen att hitta lekkamrater. Järvastaden är ett barnvänligt område med närhet till service och kommunikationer. Under flera år har Järvastaden varit ett väldigt expansivt område som bara växer och växer. I närområdet finner ni gott om butiker, restauranger, matbutiker m.m. För den som gillar motion finns det gott om möjligheter i alla former såsom motionsspår, skidspår, cykelbanor, fotbollsplaner och mycket mer. Allt detta finner ni i naturreservatet Igelbäcken som erbjuder en vacker natur och djupa skogar. -Parkeringsplats som tillhör huset. - Förråd på baksidan. - Närhet till natur - Stockholms lägsta skatt - Bra förvaring - Uteplats på fram och baksida - Förråd utomhus. - Närhet till förskolor och skolor (Nya och moderna Raul Wallenberg Vittra, Brotorp, samt Ulriksdalssolan) https://www.solna.se/skolor/ulriksdalsskolan/nyheter-ulriksdalsskolan/ulriksdalsskolan/ - Närhet till Mulle meck, Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat i närområdet - Ett stenkast från Mall of Scandinavia och så småningom gula linjens T-bana Kontakta ansvarig mäklare för mer information Nina Shisha Länsförsäkringar Solna

  • Premium
Honnörsgatan 24, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 21 apr
Honnörsgatan 24, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Honnörsgatan 24, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Honnörsgatan 24

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2
5 114 kr/mån
53 267 kr/m²

Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök (nyrenoverat) med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Naturlig matplats invid fönstret för 6-8 personer. Här finner ni en rymlig balkong med härlig sol från lunch till sen kväll. Balkongen kommer bli en naturlig förlängning av vardagsrummet. Vidare finner ni 2 rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Stort badrum, perfekt för den stora familjen under morgonen. Praktiskt förråd i hallen. Till bostaden finns ett tillhörande förråd! Detta är en bostad som har hög trivselfaktor helt enkelt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Forskningsringen 81B, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
Forskningsringen 81B, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 81B, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 81B

Lägenhet
Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 495 000 kr
96 m²
3 rum
vån 1
5 357 kr/mån
36 406 kr/m²

Välkomna till denna utmärkt disponerade trea med många uppenbara styrkor! Byggår 2021! Här finner ni en gemytlig bostad i modern finish! Kök och vardagsrum samspelar i en delvis öppen planlösning där en matplats vid vackert fönsterparti binder samman rummen på bästa vis. Här kan man tack vare öppenheten duka långbord för stora sällskap när det behövs. Vidare ger planeringen att lägenheten har en tydlig sovrumsdel där alla sovrum, som samtliga är av god storlek. En generös klädkammare i anslutning till Master Bedroom. I Hallen finner ni ett arbetsrum med gott om yta för att även disponeras som barnrum eller klädkammare/förråd. Välkomna hem! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Evenemangsgatan 34, våning 14, Arenastaden, Solna kommun
  • Sön 21 apr
Evenemangsgatan 34, våning 14, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 34, våning 14, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 34, våning 14

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 14/22
4 332 kr/mån
61 316 kr/m²

Varmt välkomna till våning 14 av 22! Bostaden präglas genomgående av ljust parkettgolv, vitmålade väggar, öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde och väl tilltagna rum. Balkong i sydvästläge, vilket innebär att man kommer kunna njuta av eftermiddagssolen och dessutom alla vackra solnedgångar från balkongen! Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station med en underbar utsikt över Råstasjön och grönska. Här har du allt du behöver på gångavstånd. Är du en människa som gillar att promenera och va ute bland grönska har du även naturreservatet vid Råstasjön samt ett härligt promenadstråk runt. I närheten har du även Råsunda med otroligt stort utbud av restauranger samt caféer samt erbjuder en unik småstadscharm. På sikt kommer tunnelbanans gröna linje gå genom Arenastaden. På fem till tio minuters promenadavstånd finns Solna station med goda kommunikationsmöjligheter i form av både pendeltåg, tvärbana och bussar. - Stor inglasad balkong med vy över Solna - Bra planlösning. - Närhet till grönska. - Närhet till Friends Arena och Mall of Scandinavia. - Bra kommunikation, med pendeltåget är du vid Odenplan på knappt 7-10 minuter. - Garage finns på entréplan - Ett stenkast från Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia - Telia triple pay ingår med 1000 mb/s internet. - Kommunikationsmöjligheter i form av pendel, bussar, tunnelbana samt tvärbanan - GULA-linjen https://nyatunnelbanan.se/arenastaden/ För mer info kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha Länsförsäkringar

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brotorpsvägen 11, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:45

Brotorpsvägen 11

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 895 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2
4 677 kr/mån
45 234 kr/m²

Bostaden präglas av den genomgående samt öppna planlösningen som skapar ett härligt ljusflöde. Stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna erbjuder gott om ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Då bostaden är belägen i gavel får ni fönster i tre olika väderstreck. Med fullutrustat kök och goda arbetsytor blir matlagningen roligare och planlösningen erbjuder plats för ett större matbord för de där obligatoriska kvälls middagarna med vänner. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang, Rymligt attraktiv balkong, belägen i sydvästläge för att bäst avnjuta kvällssolen och förlänga sommarkvällarna på balkongen. Bostadsrättsföreningen har en väldig god ekonomi och är väldigt välskött. Ta i beaktande den finna innergården som är ett bevis på föreningens hållbarhet. Brotorp/Järvastaden har vuxit fram till att vara ett av de mest populära områden i Solna & Sundbyberg för par och familjer. Bara stenkast från bostaden hittar man mataffären (ICA), gym direkt utanför bostaden, restauranger samt den goda kommunikationer med bussar. Hela området erbjuder fin grönska med Igelbäckens Naturreservat med Ursviks motionsområde med flera spår och slingor där även ett utegym finns.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 40, våning 17, Arenastaden, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Evenemangsgatan 40, våning 17, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 40, våning 17, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 40, våning 17

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 195 000 kr
67 m²
3 rum
vån 17/22
5 099 kr/mån
62 612 kr/m²

Varmt välkomna till en gemytlig bostad belägen i Solnas Central Park. Bostaden karaktäriseras av stora sociala ytor, moderna materialval samt en optimal planlösning. Med rymligt sovrum och vardagsrum, ett bra kök och generöst med förvaring är denna lägenhet komplett! Balkong om hela 15 kvm med fri utsikt, endast himlen som din närmsta granne! Bostaden avger en inner-city känsla likt New York med fågelvy mot Solnas egna Central Park, Råstasjön. - Genomgående ljust parkettgolv - Stor inglasad balkong med vy över Solna - Bra planlösning. - Närhet till grönska. - Moderna materialval. - Bra kommunikation, med pendeltåget är du vid Odenplan på knappt 7-10 minuter. - Garage finns på entréplan - Ett stenkast från Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia - Kommunikationsmöjligheter i form av pendel, bussar, tunnelbana samt tvärbanan - GULA-linjen https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/nya-tunnelbanan/odenplanarenastaden/ Området: Här bor du granne med det största shoppingcentrumet i Skandinavien, Mall of Scandinavia och Friends Arena som har ett stort utbud av fantastiska evenemang. Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station med en underbar utsikt över Råstasjön och grönska. Här har du allt du behöver på gångavstånd. Är du en människa som gillar att promenera och va ute bland grönska har du även naturreservatet vid Råstasjön samt ett härligt promenadstråk runt. I närheten har du även Råsunda med otroligt stort utbud av restauranger samt caféer samt erbjuder en unik småstadscharm. På sikt kommer tunnelbanans gröna linje gå genom Arenastaden. På fem till tio minuters promenadavstånd finns Solna station med goda kommunikationsmöjligheter i form av både pendeltåg, tvärbana och bussar. Varmt välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 34, våning 11, Arenastaden, Solna kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 11:00
Evenemangsgatan 34, våning 11, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 34, våning 11, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 34, våning 11

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 11/22
4 332 kr/mån
59 561 kr/m²

Välkommen till en välplanerade 2:a om 57 kvm högt upp på 11:e våningen med en takhöjd om 2,75 meter! Det finns totalt 4 lägenhet som denna, så de kommer sällan ut till salu! Belägen med ett fantastiskt läge och med en slående utsikt, trevligt ljusinsläpp och med öppen planlösning. Genomgående stilrena och snygga materialval och allt du behöver för ett modernt och bekvämt boende. - Utsikt över vackra Råstasjön. - Stabil förening med god ekonomi. - Bra planlösning. - Närhet till grönska. - Moderna materialval. - Rymlig inglasad balkong belägen i sydväst - Närhet till Friends Arena och Mall of Scandinavia. - Bra kommunikation, med pendeltåget är du vid Odenplan på knappt 7-10 minuter. - Gröna linjen kommer byggas ut till Arenastaden. - Förråd finns att hyra i föreningen. - Garage i anslutning till huset, laddstolpe finns! För mer information kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 40, våning 16, Arenastaden, Solna kommun

Evenemangsgatan 40, våning 16

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 16/22
3 053 kr/mån
69 286 kr/m²

Varmt välkommen på visning av denna mycket välplanerade och moderna 2:a med stor inglasad balkong på våning 16. Genomgående hög standard och stilsäkra materialval. Här nyttjas varje kvadratmeter till fullo. Den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats skapar härlig rymd och ljus. Från vardagsrummet får man tillgång till den drömmiga balkongen som innehar både sjöglimt samt kan utnyttja året om om man så önskar tack vare dess inglasning. Det stora badrummet erbjuder tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare, med andra ord allt för att göra vardagslivet lite enklare. Ett rogivande rymligt sovrum med plats för en större säng samt goda förvaringsmöjligheter. I hallen finner man goda förvaringsutrymme bakom skjutdörrarna och förvaring kan man inte riktigt få nog av. Som sagt, här nyttjas varenda kvadratmeter till fullo på ett smart sätt! Garage finns i anslutning till huset direkt in i porten. Lägenheten ligger med ett härligt läge i Arenastaden intill Arenatorget och Mall of Scandinavia. I kontrast till det är man även granne med Råstasjön där det erbjuds fin strandpromenad runt sjön, minigolfbana, fotbollsplan, tennishall samt simhall med gym i den intilliggande skolan. Kommunikationen löses bäst genom att ta pendeltåget från Solna station eller för den delen buss. Lockar restaurangbesök? Ja, då finns ett stort utbud av restauranger båda utanför och i Mall of Scandinavia med något som passar alla. För den som vill bo mitt i smeten med närhet till både kommunikation, shoppingcenter, restauranger men samtidigt ha nära till naturen så har den hittat helt rätt bostad! Vintertid plogas isen på Råstasjön för härlig skridsko/skidåkning. Gångavstånd till Solna centrum med T-bana (ca 10 min. promenad). Bussar utanför fastigheten till Solna C. Buss på Råsundavägen (5 min. promenad) som tar dig till innerstan på 15 minuter. Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga! För mer information kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11