Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nina Shisha

Nina Shisha

Om mig

Engagemang, tillgänglighet och noggrannhet är mina värderingar för en lyckad bostadsaffär. Min målsättning är att alltid överträffa er förväntan, därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Honnörsgatan 24, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 4 aug
Honnörsgatan 24, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Honnörsgatan 24, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Honnörsgatan 24

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2
5 114 kr/mån
53 267 kr/m²

Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök (nyrenoverat) med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Naturlig matplats invid fönstret för 6-8 personer. Här finner ni en rymlig balkong med härlig sol från lunch till sen kväll. Balkongen kommer bli en naturlig förlängning av vardagsrummet. Vidare finner ni 2 rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Stort badrum, perfekt för den stora familjen under morgonen. Praktiskt förråd i hallen. Till bostaden finns ett tillhörande förråd! Detta är en bostad som har hög trivselfaktor helt enkelt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fridensborgsvägen 135, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 4 aug
Fridensborgsvägen 135, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 135, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 135

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
3 253 kr/mån
55 900 kr/m²

Kom in och ta en titt på denna stora och attraktiva tvåa i eftertraktade Järvastaden. Bostaden präglas av den genomgående samt öppna planlösningen som skapar ett härligt ljusflöde. Stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna erbjuder gott om ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Med fullutrustat kök och goda arbetsytor blir matlagningen roligare och planlösningen erbjuder plats för ett större matbord för de där obligatoriska kvälls middagarna med vänner. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang, Rymligt attraktiv uteplats, belägen i söderläge för att förlänga sommarkvällarna på uteplatsen. Bostadsrättsföreningen har en väldig god ekonomi och är väldigt välskött. Ta i beaktande den finna innergården som är ett bevis på föreningens hållbarhet. Järvastaden har vuxit fram till att vara ett av de mest populära områden i Solna & Sundbyberg för par och familjer. Bara stenkast från bostaden hittar man mataffären (ICA), gym direkt utanför bostaden, restauranger samt den goda kommunikationer med bussar. Hela området erbjuder fin grönska med Igelbäckens Naturreservat med Ursviks motionsområde med flera spår och slingor där även ett utegym finns. Närområdet: Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidor. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Kommunikation: Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Närservice I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Galoppvägen 14, Ulriksdal, Solna kommun
  • Imorgon kl 14:00
Galoppvägen 14, Ulriksdal, Solna kommun, bild 2
Galoppvägen 14, Ulriksdal, Solna kommun, bild 3

Galoppvägen 14

Lägenhet
Ulriksdal, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
5 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3
5 951 kr/mån
59 086 kr/m²

Här finner ni en gemytlig bostad i gavelläge! Bostaden är socialt planerad med en gemensam sällskapsyta som delar av rummet med en exklusiv köksö mellan kök och vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och sto matbord. Exklusivt kök med kvartskomposit på bänkskiva, stänkskydd samt köksö. Matchande luckor i grått som ger en lyxig känsla. Från allrummet nås balkongen som sträcker sig runt lägenheten. Vidare finns två badrum med dusch/badkar och tvättpelare, tre rymliga sovrum med platsför säng och förvaring. Föreningen disponerar över en mysig innergård och en takterrass som får nyttjas av medlemmarna. Under byggnaden finns även garage. Här bor ni mellan Frösunda och Ulriksdal, perfekt med närheten till båda områdena och dess faciliteter. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Till bostaden finns ett tillhörande förråd! Ulriksdal: Närområdet är ett expansivt område både för nutid och framtid. Här finns både bostadshus i form av lägenheter, restauranger och hotell. Inom nära räckhåll har ni dessutom Friends Arena och populära Mall of Scandinavia, ett köpcentrum av hög internationell klass, där du stillar shoppingsuget. Om du vill ha en aktiv fritid finns även Ulriksdalsfältets golfbana, ridklubb, ishall, motionsslingan Hälsans stig och Ursviksområdet med motionsspår, skidspår och mountainbiking på några minuters avstånd. g. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Ni har även Mulle Meck lekparken i Järvastaden samt naturnära grönområdena Hagaparken, Ulriksdals slott & Brunnsviken. Vid Ulriksdal station finner ni er lokala Hemköp butik. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia och Friends Arena som erbjuder allt att önska inom shopping, nöjen, evenemang och restauranger. Där finner även ICA samt Hemköp. Tvärs över gatan ligger även nyöppnade hotellet AC Marriott med restaurang, gym & spaavdelning. I området finns även förskola, skola och sporthall.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 40, våning 16, Arenastaden, Solna kommun
  • Sön 4 aug

Evenemangsgatan 40, våning 16

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 16/22
4 337 kr/mån
59 561 kr/m²

Varmt välkomna till våning 16 av 22! Här finner ni en bostad med fri utsikt, ingen insyn, endast himlen som din granne! Bostaden präglas genomgående av ljust parkettgolv, vitmålade väggar, öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde och väl tilltagna rum. Balkong i sydvästläge, vilket innebär att man kommer kunna njuta av alla solnedgångar från balkongen! Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station med en underbar utsikt över Råstasjön och grönska. Här har du allt du behöver på gångavstånd. Är du en människa som gillar att promenera och va ute bland grönska har du även naturreservatet vid Råstasjön samt ett härligt promenadstråk runt. I närheten har du även Råsunda med otroligt stort utbud av restauranger samt caféer samt erbjuder en unik småstadscharm. På sikt kommer tunnelbanans gula linje gå genom Arenastaden. På fem till tio minuters promenadavstånd finns Solna station med goda kommunikationsmöjligheter i form av både pendeltåg, tvärbana och bussar. - Stor inglasad balkong med vy över Solna - Bra planlösning. - Närhet till grönska. - Närhet till Strawberry Arena och Mall of Scandinavia. - Bra kommunikation, med pendeltåget är du vid Odenplan på knappt 7-10 minuter. - Garage finns på entréplan - Ett stenkast från Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia - Telia triple pay ingår med 1000 mb/s internet. - Kommunikationsmöjligheter i form av pendel, bussar, tunnelbana samt tvärbanan - GULA-linjen https://nyatunnelbanan.se/arenastaden/ -Förråd finns att hyra!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Armégatan 11A, Huvudsta, Solna kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Armégatan 11A

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 595 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1
2 490 kr/mån
68 289 kr/m²

Välkommen till denna stilrena 2:a med terass mot innergården. Här erbjuds en genomgående planlösning med stora sociala ytor och mycket ljusinsläpp. Ni välkomnas av en hall med avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Vidare finner ni det stilrena badrummet med kombinerad tvätt- & tork maskin. Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket och ger plats för både stor soffgrupp och matplats och härifrån nås även bostadens härliga, soliga terrass. Sovrummet ligger i rofyllt och lugnt läge! Varmt välkomna hem! Välkomna till Armégatan 11A - Byggår 2016 - Stabil Brf med dolda tillgångar. Inga renoveringar planerade. - Låg avgift. - Föreningen erbjuder SPA med bastu och pool. - Föreningen erbjuder även stor takterrass med två pergolor, grill, sittplatser samt solplatser. - Genomgående parkettgolv. - Tillhörande källarförråd. - Föreningen erbjuder även poolbil, Tesla Model 3. Medlemmar kan hyra denna till förmånliga priser per timme eller dygn. - Föreningen disponerar även 209 garageplatser och 110 elbilsplatser. - Gemensamma utrymmen: tvättstuga, cykelgarage, gemensamhetslokal och innergård. Föreningens gemensamhetslokal är i anslutning till takterrassen och kan enkelt bokas för tex olika tillställningar. - Välplanerad planlösning. Föreningen: Brf Laboratoriet är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 266 bostadsrätter och 3 hyreslokaler. Den erbjuder SPA med bastu och bubbelbad, en poolbil som medlemmar kan hyra till förmånligt pris, och en takterrass där man kan sola och grilla. Vidare har föreningen en gemensamhetslokal i anslutning till takterrassen och kan enkelt bokas för t.ex. olika tillställningar Området: Armégatan tillhör området Ingenting och här bor du bra med närhet till all tänkbar service! På andra sidan Armégatan ligger den lokala ICA-butiken och i området finns flertalet caféer och restauranger som blir allt fler i takt med all nyproduktion i området. I kvarteret finns utmärkt sushi, stenugnsbakad pizza och gym. Dessutom ligger populära restaurang Asplund med sin uppskattade brunch på helgerna runt hörnet. T-bana Västra skogen ligger endast ca 600 meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min. Ett stenkast från bostaden går busslinje 152 med direktanslutning till Liljeholmen åt ena hållet och Bromma flygplats åt andra hållet. Bara fem minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Fortsätter du över till Kungsholmen nås här Hornsbergs strand med ytterligare restauranger. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. Med bilen når du dessutom Essingeleden på två minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vinthundsgatan 84, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Vinthundsgatan 84, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Vinthundsgatan 84, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Vinthundsgatan 84

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 260 kr/mån
49 035 kr/m²

Modern och eftertraktad 2:a med rymlig balkong blir nu ledig! Här erbjuds 57 välplanerade kvadratmeter, där lagen om öppna ytor råder. De öppna ytorna bjuder in till sociala tillställningar och ger möjlighet att möblera med större soffgrupp och matbord för familj och vänner. Bostaden andas kvalitet och stil med påkostade tillval och fina ytskikt där ekparkettgolven och de ljusa väggarna skapar en bra grund att möblera utifrån. Det här är helt enkelt en perfekt bostad för er som uppskattar det praktiska i boende - välplanerat kök med mängder av förvaringsutrymmen, stora sällskapsytor, ett stort badrum, gott om klädförvaring i varje sovrum och sist men inte minst den soliga uteplatsen! Området: Runt hörnet finner ni en busshållplats samt den lokala ICA-butiken. En kort promenad bort ligger den vackra Igelbäckens naturreservat samt den populära lekparken "Mulle Meck". För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation. I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns flera gym, en tandläkare, skräddare, kemtvätt och restauranger. För dig som vill åt utmärkt shopping är det dessutom endast en kort promenad eller cykeltur till Mall of Scandinavia, Nordens största shoppingcenter, med allt man kan tänkas behöva köpa, biografer samt mat från världens alla hörn! Välkomna hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottning Kristinas esplanad 63, Ulriksdal, Solna kommun
  • Imorgon
Drottning Kristinas esplanad 63, Ulriksdal, Solna kommun, bild 2
Drottning Kristinas esplanad 63, Ulriksdal, Solna kommun, bild 3

Drottning Kristinas esplanad 63

Lägenhet
Ulriksdal, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 595 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2
1 957 kr/mån
70 135 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad bostad i Ulriksdal. Bostaden är välplanerad med inglasad balkong. Med promenadavstånd finner ni Ulriksdal station som tar er in till stan på 7 minuter. * Närhet till Universitetet och Tekniska Högskolan * Garage med lediga platser * Några minuters promenad till pendeltåg och bussar * Stor och rymlig balkong * Närhet till natur, Hagaparken och Brunnsviken * Närhet till gym och matbutik * Flertal trevliga restauranger i området Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd tack vare den öppna planlösningen. Vardagsrum och kök har en öppen och social yta där köket erbjuder goda arbetsytor och full maskinell utrustning. Badrummet är rymligt och fräscht med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. En perfekt sovalkov med plats för större säng samt plats för garderober eller skrivbord. Hallen är rymlig med plats för hatthylla, garderob och städskåp. Det finns även tillgång till ett källarförråd. Lägenheten har optimalt läge bara ett stenkast ifrån kommunikation, restauranger, matbutiker samt grönområden. Detta är en bostad med hög trivselfaktor och perfekt läge! Varmt välkomna! OMRÅDE: Nya Ulriksdal är ett område under stor utveckling med ett utbud av så väl restauranger, gym, närbutiker och service. I närområdet finns även uppskattade aktiviteter så som den populära gården Överjärva Gård med hästar och djurhållning, Mulle Meck lekparken i Järva samt naturnära grönområdena Hagaparken, Ulriksdals slott & Brunnsviken. Tvärs över gatan ligger även nyöppnade hotellet AC Marriott med restaurang, gym & spaavdelning. I området finns även förskola, skola och sporthall. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia och Friends Arena som erbjuder allt att önska inom shopping, nöjen, evenemang och restauranger. Området är även attraktivt för många storföretag och arbetsgivare. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 34, våning 14, Arenastaden, Solna kommun
  • Imorgon
Evenemangsgatan 34, våning 14, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 34, våning 14, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 34, våning 14

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 14/22
4 332 kr/mån
63 070 kr/m²

Varmt välkomna till våning 14 av 22! Bostaden präglas genomgående av ljust parkettgolv, vitmålade väggar, öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde och väl tilltagna rum. Balkong i sydvästläge, vilket innebär att man kommer kunna njuta av eftermiddagssolen och dessutom alla vackra solnedgångar från balkongen! Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station med en underbar utsikt över Råstasjön och grönska. Här har du allt du behöver på gångavstånd. Är du en människa som gillar att promenera och va ute bland grönska har du även naturreservatet vid Råstasjön samt ett härligt promenadstråk runt. I närheten har du även Råsunda med otroligt stort utbud av restauranger samt caféer samt erbjuder en unik småstadscharm. På sikt kommer tunnelbanans gröna linje gå genom Arenastaden. På fem till tio minuters promenadavstånd finns Solna station med goda kommunikationsmöjligheter i form av både pendeltåg, tvärbana och bussar. - Stor inglasad balkong med vy över Solna - Bra planlösning. - Närhet till grönska. - Närhet till Friends Arena och Mall of Scandinavia. - Bra kommunikation, med pendeltåget är du vid Odenplan på knappt 7-10 minuter. - Garage finns på entréplan - Ett stenkast från Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia - Telia triple pay ingår med 1000 mb/s internet. - Kommunikationsmöjligheter i form av pendel, bussar, tunnelbana samt tvärbanan - GULA-linjen https://nyatunnelbanan.se/arenastaden/ För mer info kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha Länsförsäkringar

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grankällsvägen 56, Järvastaden, Solna kommun
Grankällsvägen 56, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Grankällsvägen 56, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Grankällsvägen 56

Radhus
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
9 795 000 kr
142 + 3 m²
142 m² tomt

Välkomna till detta påkostade och välplanerade radhus med bästa läge precis intill naturreservatet. Tomt och altan i bästa solläge med sol från morgon till kväll. Social planlösning med stora öppna ytor på entréplanet, som ger en härlig känsla av rymd. På övre plan ligger tre stora sovrum samt stort allrum som enkelt kan byggas om till ett stort sovrum eller två mindre. Genomgående gott om förvaring samt påkostade materialval. Järvastaden är en riktigt familjeoas med naturen runt knuten, området ligger precis intill Igelbäckens naturreservat. Man har sedan start satsat på målgruppen barnfamiljer och den finns redan idag era alternativ på både kommunala och privata alternativ på både förskolor och skolor området. Flera mysiga restauranger, populära bageriet Café Gottig och ICA Nära Järvastaden med fantastiskt utbud. Några andra uppskattade attribut: • Läget mot skogen (naturreservat som inte kommer bebyggas). Många hus i Järvastaden har mycket insyn. • Låga driftkostnader med fjärrvärme. Ingen fastighetsavgift på många år. • Bra förvaring. Kompletterat med Elfa-lösningar i de förvaringsutrymmen där det inte var standard vid köpet. • Tillval vid köpet, varav de mest påkostade; enstavsparket vitpigmenterad ek, bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit, bred spishäll. • Eldrivna markiser (terrass+övervåning) mot gata med vädersensor • Yale doorman • Laddbox elbil. • God energiprestanda med energiklass B ger möjlighet till grönt bolån. Även svanenmärkt. För mer information kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha!

  • Premium
  • Energieffektiv
Evenemangsgatan 24, våning 20 av 21!, Arenastaden, Solna kommun
Evenemangsgatan 24, våning 20 av 21!, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 24, våning 20 av 21!, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 24, våning 20 av 21!

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 20/21
2 204 kr/mån
75 444 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Här finner du allt vad du behöver för ett modernt och bekvämt boende. Lägenhet med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende med stort sovrum med klädkammare, stilrent badrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att du har gott om plats för det större sällskapet. Men det slutar inte här... Med en redan bra kommunikation kommer det inom kort bli ännu bättre då utbyggnad av T-bana planeras att byggas. Och för den som gillar lugnet har man grönskan och harmonin med ljuvliga spring,- och promenadstråk både från Råstasjön, Lötsjön samt Hagaparken. Varmt välkomna på visning! - Genomgående ljust parkettgolv - Bra planlösning. - Närhet till grönska. - Moderna materialval. - Närhet till Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia. - Bra kommunikation, med pendeltåget är du vid Odenplan på knappt 4 minuter och Stockholms City 7 minuter. - Garage finns på entréplan - Kommunikationsmöjligheter i form av pendel, bussar, tunnelbana samt tvärbanan - GULA-linjen https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/nya-tunnelbanan/odenplanarenastaden/ - Förråd planeras att byggas på sikt i föreningen. - Elnätsavgiften ingår i månadshyran, vilket innebär att man endast betalar för konsumerad el.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 40, 17 tr, Arenastaden, Solna kommun

Evenemangsgatan 40, 17 tr

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 495 000 kr
65 m²
3 rum
vån 17/22
4 945 kr/mån
69 154 kr/m²

Det är en ynnest att få välkomna er till denna välplanerade trea belägen på 17:e våningen i huset med fönster i två väderstreck och en extra djup inglasad balkong som har utsikt över Råstasjön! Bostaden präglas genomgående av parkettgolv, vitmålade väggar, öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde och väl tilltagna rum. Du välkomnas in i lägenheten av den rymliga hallen med plats för avhängning och platsbyggd garderob som erbjuder plats för förvaring. Köket har alla nödvändigheter som man kan behövas så som gott om förvaringsutrymmen, gott om arbetsyta, separat kyl & frys och diskmaskin. Här finns plats för matbord och en öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök. Från köket når man den inglasade balkongen ca 14 kvm med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. I vardagsrummet får man plats med en större soffgrupp och tillhörande möblemang. Vidare in i det stora sovrummet en platsbyggd garderob och ett linneskåp som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, här har man även plats för dubbelsäng. Det mindre sovrummet har en platsbyggd garderob med goda förvaringsmöjligheter, här finns även plats för en säng. I klädkammaren/förrådet finns det plats för avhängning och utmärkta förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och har nödvändigheter såsom tvättmaskin och torktumlare. Här bor du granne med det största shoppingcentrumet i Skandinavien, Mall of Scandinavia och Friends Arena som har ett stort utbud av fantastiska evenemang. Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station med en underbar utsikt över Råstasjön och grönska. Här har du allt du behöver på gångavstånd. Är du en människa som gillar att promenera och va ute bland grönska har du även naturreservatet vid Råstasjön samt ett härligt promenadstråk runt. I närheten har du även Råsunda med otroligt stort utbud av restauranger samt caféer samt erbjuder en unik småstadscharm. På sikt kommer tunnelbanans gula linje gå genom Arenastaden. På fem till tio minuters promenadavstånd finns Solna station med goda kommunikationsmöjligheter i form av både pendeltåg, tvärbana och bussar. Varmt välkomna på visning! För mer information kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha Länsförsäkringar Solna!

  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 30, våning 18, Arenastaden, Solna kommun

Evenemangsgatan 30, våning 18

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 18/21
2 776 kr/mån
71 327 kr/m²

Varmt välkomna till populära Evenemangsgatan! Här finner Ni en bostad med uppenbara styrkor! Belägen med ett fantastiskt läge och med en slående utsikt, trevligt ljusinsläpp och med öppen planlösning. Genomgående stilrena och snygga materialval och allt du behöver för ett modernt och bekvämt boende. Lägenhet med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende med stort sovrum, stilrent badrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att du har gott om plats för det större sällskapet. Men det slutar inte här... Med en redan bra kommunikation kommer det inom kort bli ännu bättre då utbyggnad av T-bana planeras att byggas. Och för den som gillar lugnet har man grönskan och harmonin med ljuvliga spring,- och promenadstråk både från Råstasjön samt Hagaparken. Varmt välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer information Nina Shisha eller mejla på [email protected]

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Boplatsvägen 6, våning 3 av 3!, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun

Boplatsvägen 6, våning 3 av 3!

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 445 kr/mån
54 623 kr/m²

Välkomna till Boplatsvägen 6! Planlösningen är ljus och luftig men även noga uttänkt för att få din vardag att fungera på bästa sätt. Väl inne så ser du att stilrena materialval genomsyrar hela bostaden. Genomgående parkettgolv, målade väggar samt stort och välplanerat kök. Golvvärme i badrum. Det här är helt enkelt en unik möjlighet att förvärva i föreningen Brf-Löparen samt i det populära området Järvastadens som ligger i närhet till både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd. Till lägenheten hör ett stort förråd. Belägen i ett av Stockholms mest expansiva områden finner du närhet till både rekreationsområden i form av vackra skogsstigar, joggingspår och utomhusgym, samtidigt som du har nära till goda kommunikationer, service och shopping. Både i omedelbar närhet men icke att förglömma med Mall of Scandinavia inom lättillgängligt avstånd. I närområdet har vi den lokala ICA-butiken med ett stort utbud för vardagen. Vi finner även ett antal restauranger, frisörsalong, kemtvätt och skräddare samt gym. Barnens egna favorit lekpark har vi bara några minuter ifrån bostaden Mulle Meck parken. Runt om bostaden finns det ett flertal lekplatser för barnen att leka av sig på. Cykelavstånd till både Solna Centrum och Sundbyberg Centrum. Hör av er för att komma på visning, eller kontakta ansvarig mäklare vid eventuella frågor!

  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 40, våning 16, Arenastaden, Solna kommun

Evenemangsgatan 40, våning 16

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 16/22
3 053 kr/mån
69 286 kr/m²

Varmt välkommen på visning av denna mycket välplanerade och moderna 2:a med stor inglasad balkong på våning 16. Genomgående hög standard och stilsäkra materialval. Här nyttjas varje kvadratmeter till fullo. Den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats skapar härlig rymd och ljus. Från vardagsrummet får man tillgång till den drömmiga balkongen som innehar både sjöglimt samt kan utnyttja året om om man så önskar tack vare dess inglasning. Det stora badrummet erbjuder tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare, med andra ord allt för att göra vardagslivet lite enklare. Ett rogivande rymligt sovrum med plats för en större säng samt goda förvaringsmöjligheter. I hallen finner man goda förvaringsutrymme bakom skjutdörrarna och förvaring kan man inte riktigt få nog av. Som sagt, här nyttjas varenda kvadratmeter till fullo på ett smart sätt! Garage finns i anslutning till huset direkt in i porten. Lägenheten ligger med ett härligt läge i Arenastaden intill Arenatorget och Mall of Scandinavia. I kontrast till det är man även granne med Råstasjön där det erbjuds fin strandpromenad runt sjön, minigolfbana, fotbollsplan, tennishall samt simhall med gym i den intilliggande skolan. Kommunikationen löses bäst genom att ta pendeltåget från Solna station eller för den delen buss. Lockar restaurangbesök? Ja, då finns ett stort utbud av restauranger båda utanför och i Mall of Scandinavia med något som passar alla. För den som vill bo mitt i smeten med närhet till både kommunikation, shoppingcenter, restauranger men samtidigt ha nära till naturen så har den hittat helt rätt bostad! Vintertid plogas isen på Råstasjön för härlig skridsko/skidåkning. Gångavstånd till Solna centrum med T-bana (ca 10 min. promenad). Bussar utanför fastigheten till Solna C. Buss på Råsundavägen (5 min. promenad) som tar dig till innerstan på 15 minuter. Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga! För mer information kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14