Nyproduktion

Kolonnvägen 2, 10 tr.

Haga Norra, Solna kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Nej
Våning
10 av 10, hiss finns
Förening
BRF Haga Norra 6A
Om föreningen
Avgift
2 931 kr/mån
Pris/m²
83 605 kr/m²
Nyproduktion

Välplanerad nyproducerad tvåa med högt läge och fin utsikt. Materialval och färgsättning är ljus och sober. Genomgående ljus mattlackad askparkett. Köket från Puustelli har beiga luckor, handtag i beige nyans samt bänkskiva i rostfritt stål. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Inbyggd mikro. Badrummet är inrett med en grå granitkeramik på golv och väggar. Tvättmaski och torktumlare finns i det stora badrummet. Lyxig garderob med skjutdörrar i hallen. Separat förråd. Det finns gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset. Dessutom en härlig gemensam takterrass. Parkering finns att hyra i närheten.

Bilderna är illustrationer. Beräknat tillträde from maj 2022.

Haga Norra blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt en matgränd med restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar.

Här bor du nära Vasastan och med Hagaparkens vatten och natur som granne. Med Mall of Scandinavia, ett stenkast bort, har du tillgång till shopping, bio, restauranger mm. Du har nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra.

För mer info:https://brabostockholm.se/projekt/haga-norra-etapp-2/

Läs mer om bostaden
FANTASTIC FRANK