Kolonnvägen 2

Haga Norra, Solna kommun Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Förening
BRF Haga Norra 6A
Om föreningen
Avgift
3 143 kr/mån
Pris/m²
72 340 kr/m²

ACCEPERAT PRIS! RING FÖR VISNING
Varmt välkomna till Kolonnvägen 2! En lägenhet med konceptboende!

Här bor du nära Vasastan med Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne. Du har 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. Den nya omsorgsfullt utformade huvudgatan kommer att ge plats åt en matgränd, aktivitetsytor för boule och uteserveringar med dynamik och värme året om.

Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Bostaden är även berikad med en rymlig balkong. Belägen på en attraktiv adress med ett stenkast ifrån kommunikationer, restauranger, matbutiker samt grönområden.

Co-working space, gym & hobbyrum ingår
Bostäderna byggs med utgångspunkt i konceptet BRABO aktiv där du som boende kommer ha tillgång till gemensamma ytor som gym, relaxavdelning, hobbyrum och även co-working space för dig som driver eget eller vill kunna jobba hemifrån i en kreativ miljö.

Kommunikation
-4 minuters promenad till Solna Station där du tar dig till T-centralen på 7 minuter eller Odenplan på 4 minuter. Tvärbanan tar dig till Solna centrum på 2 minuter och Sundbybergs centrum på 7 minuter. Ett tiotal busslinjer passerar även området. När tunnelbanan kommer till Arenastaden år 2028 planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare!

Butiker & Service
- I de nya kvarteren i Haga Norra kommer det finnas gatuhandel med bra blandning av butiker, caféer och restauranger. Tio minuter bort ligger Mall of Scandinavia med över 200 butiker.

Natur & Grönområden
-Grön motion, spontansport eller utomhuslek, Haga Norra gränsar till Hagaparken med 144 hektar natur.
Närhet till Råstasjön samt Lötsjön.

Träning
-De boende i BRABO-lägenheterna kommer ha tillgång till gratis gym i huset.
Till SATS Frösunda är det ca 500 meter. 1 km till Klättercentret Solna. 1,5 km till Vasalundshallen med simning, sporthall och två gymnastiksalar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Nina Shisha

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Nina Shisha, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-522 32 09