Skyttegatan 2B

Haga, Västerås Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1949
Förening
BRF Lindhagen i Västerås
Om föreningen
Avgift
3 727 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
24 474 kr/m²
Antal besök
1 762
Dagar på Hemnet
26

Välkomna till Skyttegatan 2B. Två rum och kök fördelat på 57 renoverade kvadratmeter där allt är genomtänkt i minsta detalj. Alla väggytor i bostaden förutom badrum och sovrum är i fin och slät vit puts. Köket har öppnats upp och gjorts större än ursprungligt med extra bänkyta och förvaring. Sovrummet har gott om garderober och de stilrena, moderna sängborden som är inbyggda i väggen har också ena trådlös mobilladdning inbyggt. Stora vardagsrummet har ett snyggt mörkt golv och här är det även förberett för hembiosystem med inbyggda kabelkanaler för HDMI och ljud. Balkongen ligger i soligt sydväst läge. Via port A och C finns hiss till tredjevåningen. Man kan nå bostaden via en passage med en halvtrapp ner till bostadsentrén.

BRF Lindhagen är en stabil och trygg förening som har en mycket god ekonomi. I föreningen finns det samlingslokal att låna kostnadsfritt, parkeringsplatser lediga, både för hyrning till dig som boende samt till era gäster.
Haga är en populär stadsdel med närhet till stadens fulla utbud och promenadavstånd till goda kommunikationer. I närområdet finns matbutik, gym och pizzerior.

Läs mer hos mäklaren
Mälardalens Fastighetsförmedling AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.