Nyproduktion

Emmy rappes gata 2, vån 5

Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 10, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Kvartetten 2 i Hagastaden
Om föreningen
Avgift
3 656 kr/mån
Driftkostnad
10 148 kr/år
Pris/m²
101 557 kr/m²
Nyproduktion

Belägen i fint gavelläge mot parken!
Föreningen godkänner uthyrning!

På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand.

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen är slutsålda och nu säljer vi etapp 2. Sopranen och Tenoren, ligger längst väster ut. Nu lanserar vi de två kompletterande husen Basen och Alten.

Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Bostaden säljs på ritning. Bilderna är från en tidigare visningsbostad om 66 kvm.

Tillträde från 2022-12-07.

Läs mer om bostaden
MOHV Stockholm