Sänkhagsvägen 6C

Häggvik, Sollentuna kommun Se på karta

2 545 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Uteplats
Ja
Våning
0 av 5, hiss finns
Byggår
2022-2023
Förening
BRF Häggviks Dunge
Om föreningen
Avgift
3 411 kr/mån
Pris/m²
48 019 kr/m²

Endast några minuters promenad till pendeltåget - Uteplats i söderläge- Helt nytt- Bra materialval- - Juridisk person OK- Extra förråd i källarplan

Vill du ha en lägenhet som är helt ny och ingen annan som bott i den tidigare har du hittat rätt!. En trevlig och välplanerad 2:a med en uteplats i rätt läge.

Trevlig, gemensam gård med gräsytor, planteringsytor och ytor för samvaro. Här finns en grillplats med bänkar och bord, ett växthus/orangeri att nyttja, en mindre lekplats och cykelställ.

Bilderna är inte från lägenheten som säljs.

Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särskilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum.

Med bara några minuters promenad bort finner du sjön Norrviken, pendeltåg och natur. Här är det bara att flytta in och skapa ditt egna hem! Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk. Norrviken är fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort.

Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Hanna Spejare

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Hanna Spejare, Fastighetsbyrån Sollentuna
0706172200
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas