Norra kyrkogatan 8

Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun Se på karta

2 275 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Förening
BRF Vikingen
Om föreningen
Avgift
3 110 kr/mån
Pris/m²
36 111 kr/m²
Antal besök
3 224
Dagar på Hemnet
30

Väl innanför porten tar ni hissen upp för att sedan stiga in i denna genomgående våning som andas härlig känsla och med öppna ytor.

Väl innanför dörren välkomnas ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. I nära anslutning till ingången nås badrummet vilket är äldre men fräscht.

Åt höger sett från ingången välkomnas vi av det rymliga köket. Köket erbjuder gott om plats för förvaring men det är också stort nog för att rymma ett matsalsbord.

Vidare öppnar vardagsrummet upp sig framför oss. Rummet är givet för stora middagar och familjehögtider men det här också platsen för era lugna, långa söndagsfrukostar. Här får ni även plats med en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens balkong.

Vidare in i bostaden nås det ena sovrummet. Här får ni med enkelhet plats med dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finns även gott om plats för förvaring i form utav stängda garderober. I nära anslutning till sovrummet finns dessutom en rymlig klädkammare.

Här bor du i hjärtat av Helsingborg med endast 200 meter till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du alldeles utanför porten. Norra hamnen och Gröningen ligger endast ett stenkast bort samtidigt som det även finns lättåtkomliga parkeringsplatser och garageplatser i närområdet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Linette Nerheim

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Linette Nerheim, Bjurfors Helsingborg City
0701646736

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.