Glasbruksgatan

Hovmantorp, Lessebo Se på karta

845 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,1 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Avgift
2 635 kr/mån
Driftkostnad
10 656 kr/år
Pris/m²
15 062 kr/m²

Det nya kvarteret på Udden blir ett gemytligt kvarter, där smakfulla tvåplanshus omgärdar en stor gemensam innegård med gröna mötesplatser. Alla lägenheter i vinkelhusen är ostörda gavellägenheter. I söder och öster fulländas bebyggelsen med väldesignade enplans parhus med egen täppa. Hela kvarteret får en mysig villakaraktär och en fantastisk närhet till sjön.
De stiliga enplanshusen i det sammanhållna kvarteret ger dig skön boendekomfort och stor frihet i vardagen. Du njuter av ett alldeles nybyggt hem med hög standard, som inte kräver någon större arbetsinsats av dig och som du kommer att älska från första dagen. Husen utmärker sig med sin stilrena skandinaviska design och en snygg inredning av hög kvalité.

Tvåplanshusen på Udden utformas som ett ombonat kvarter bestående av fyra vinkelhus och ett rakt. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. För avslappnat umgänge finns en gemensam innegårdsmiljö . Lägenheterna är på 2, 3 eller 4 rum och ca 56, 67 och 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså parkeringsplats och ett förråd. Badrummen har en tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänkyta.

Varmt välkommen att läsa mer på www.gbjbygg.se eller kontakta Åsa Carlson för att få mer information.
Åsa Carlson
0768-711 703
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö