Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Axbo

Marcus Axbo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Orrvägen 30, Hovmantorp, Lessebo kommun

Orrvägen 30

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 100 000 kr
185 + 42 m²
6 rum
841 m² tomt

Inbjudande, renoverad och mycket välskött familjevilla om 185 kvm med lugnt och skönt läge i Hovmantorp, granne med nybyggd förskola. Här erbjuds ett fint planerat och välrenoverat boende med stora rum och hög standard. Härliga sällskapsytor i kök med kakelugn, vardagsrum med burspråk och stort allrum på övervåningen - härliga ytor som bjuder in till umgänge. Lägg därtill fyra sovrum och renoverat badrum, duschrum med bastu och tvättstuga samt takbyte gjort 2017. Nyinstallerade solceller om 21,4 kW ger låga driftkostnader och riktigt bra ekonomiska förutsättningar. Härlig och lättskött trädgårdstomt med söder- och västerläge som gränsar till skogsparti. I Hovmantorp bor du lugnt och skönt nära Kvarndammskolan (F-6), förskolor, affär, sjö- och natur samt med bra kommunikationer till Växjö. Välkommen på visning!

  • Plus
Vretvägen 33, Araby, Växjö kommun

Vretvägen 33

Villa
Araby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 195 000 kr
124 + 60 m²
4 rum
390 m² tomt

Trivsamt radhus i behov av renovering med härlig baksida gränsande mot skogsparti. Interiören är original med kök med matplats, rymligt vardagsrum med öppen spis samt 3-4 sovrum. Suterrängplanet erbjuder bland annat allrum och bra förvaringsmöjligheter. Inbjudande och lättskött trädgård med baksida i härligt västerläge. Uppvärmning sker genom bergvärme (ny värmepump installerad 2023) och fiberbredband finns förberett i gatan utanför. Huset är lugnt beläget på återvändsgata och i området finns dessutom ett stort grönområde med lekplats. Här bor man med cykelavstånd till det mesta och i närheten finns förskola och skola, Grand Samarkand, Växjö Golfklubb, ridskola, badplats och närhet till Växjö centrum. Välkommen på visning!

  • Plus
Dalagatan 3, Hovmantorp, Lessebo kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00

Dalagatan 3

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
1 041 m² tomt

Inbjudande och renoverat enplanshus med källare med väl utnyttjade kvadratmetrar. Här erbjuds ett härligt vardagsrum i vinkel med braskamin, renoverat kök, helkaklat badrum och två-tre sovrum. Lägg därtill en fräsch källare med gillestuga och stora förrådsmöjligheter. Större renoveringar har gjorts de senaste åren såsom takbyte, badrum, kök och installation av fjärrvärme och fiberbredband. Härlig trädgård med flera uteplatser, växthus och trädgårdsförråd. Lugnt läge med närhet till naturen samt tåg- och busscentral och mataffär inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Välkommen på visning!

  • Plus
Hollstorp Skogssvalan 1, Hollstorp, Växjö kommun
Hollstorp Skogssvalan 1, Hollstorp, Växjö kommun, bild 2
Hollstorp Skogssvalan 1, Hollstorp, Växjö kommun, bild 3

Hollstorp Skogssvalan 1

Villa
Hollstorp, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
6 495 000 kr
196 m²
8 rum
1 778 m² tomt

Rymlig, modern och välplanerad nyproducerad villa av Hjältevadshus. Villa Svala är en version av ladhus med hög funktionalitet och bekvämlighet och dessutom vacker och tidsenlig villa med hög kvalité. Stora sällskapsytor och generösa fönster i såväl kök som vardagsrum ger ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt över trädgården och omgivningarna. Villan ligger fantastiskt fint och naturskönt belägen i Hollstorp, strax utanför Växjö. Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa ett helt nytt hus på ett lantligt läge med närhet till stan. Välkommen på visning!

  • Premium
Dänningelanda, Dänningelanda, Växjö kommun

Dänningelanda

Tomt
Dänningelanda, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
650 000 kr
3 000 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga drömhuset på lantligt och naturskönt läge i Dänningelanda strax utanför Växjö. Husleverans och inflyttning kan ske redan hösten 2023. Läget i Dänningelanda är perfekt för dig som vill bo lantligt med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver med endast ca 8 km till Teleborg och 4 km till Vederslöv med bland annat Vederslövs Skola F-6 och förskola. Tomtens generösa storlek på möjliggör komplementbyggnad så som garage eller förrådsbyggnad. Fiberbredband och kommunalt vatten finns att tillgå. Låter det som att du hittat hem? Anmäl ditt intresse nedan. Tomten erbjuds att köpas med villabyggnation. Det vill säga, ni köper tomten samtidigt som ni sluter ett avtal om totalentreprenad med Hjältevadshus. Hjältevadshus modeller har hög standard med helkaklat badrum och kök från Ballingslöv, vattenburen golvvärme i nedervåning och ekonomisk och effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Husen byggs energieffektiva vilket gör att man får ett boende med låg driftkostnad. Det ingår dessutom solceller på alla modeller vilket minst halverar uppvärmningskostnaden! Valfri husmodell från Hjältevadshus kan byggas på tomten. Val av hus och exakt utformning bestämmer ni själva i samråd med Hjältevadshus säljare i Växjö, Josefin Nygren, telefon: 073-3424520.

Högalidsgatan 2, Hovmantorp, Lessebo kommun

Högalidsgatan 2

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 350 000 kr
100 + 100 m²
4 rum
1 210 m² tomt

Trevligt och välplanerat enplanshus med källare högt och fint beläget granne med skogsparti längst in på återvändsgata. Fina sällskapsutrymmen, 3-4 sovrum, kök med matplats, trivsamt vardagsrum med utgång till altan. Lägg därtill en källare med mysig gillestuga med öppen spis, gästrum/lägenhet med möjlighet till uthyrning eller verksamhet och stora förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt med altan under tak med söderläge och stora ytor för sommarens lekar. Här bor man med närhet till tåg- och busshållplats, affär, sjö och natur. Uppvärmningen sker genom fjärrvärme och fiberbredband är förberett.

  • Plus

Visar alla 6