Mäklare Marcus Axbo

Marcus Axbo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rävåsen Sunnanskog 1, Ingelstad, Växjö kommun
  • Budgivning pågår

Rävåsen Sunnanskog 1

Villa
Ingelstad, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 695 000 kr

200 m²

5 rum

7 157 m² tomt

Välkommen till detta vackra sekelskifteshus anno 1909. Här erbjuds ett mycket hemtrevligt och charmigt hus med närhet till naturen och en stor härlig trädgård med flertalet uteplatser och stora gräsytor för sommarens lekar. Stora generösa sällskapsutrymmen i två plan, fyra sovrum, två renoverade våtutrymmen, vacker inglasad veranda och och punschveranda samt en underbar känsla och charm som är genomgående för hela huset. Här samsas gamla trägolv, vackra spegeldörrar, originaldetaljer samt två kakelugnar och vedspis med moderna och praktiska lösningar. Skönt och lugnt läge med närhet till naturen ger livskvalitet och en stor lummig trädgård ger en riktigt trivsam tillvaro. På tomten finns dessutom ett stort garage med rejäla förvaringsutrymmen och gäststuga. Välkommen på visning!

Dänningelanda, Dänningelanda, Växjö kommun

Dänningelanda

Tomt
Dänningelanda, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

650 000 kr

3 000 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga drömhuset på lantligt och naturskönt läge i Dänningelanda strax utanför Växjö. Husleverans och inflyttning kan ske redan hösten 2023. Läget i Dänningelanda är perfekt för dig som vill bo lantligt med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver med endast ca 8 km till Teleborg och 4 km till Vederslöv med bland annat Vederslövs Skola F-6 och förskola. Tomtens generösa storlek på möjliggör komplementbyggnad så som garage eller förrådsbyggnad. Fiberbredband och kommunalt vatten finns att tillgå. Låter det som att du hittat hem? Anmäl ditt intresse nedan. Tomten erbjuds att köpas med villabyggnation. Det vill säga, ni köper tomten samtidigt som ni sluter ett avtal om totalentreprenad med Hjältevadshus. Hjältevadshus modeller har hög standard med helkaklat badrum och kök från Ballingslöv, vattenburen golvvärme i nedervåning och ekonomisk och effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Husen byggs energieffektiva vilket gör att man får ett boende med låg driftkostnad. Det ingår dessutom solceller på alla modeller vilket minst halverar uppvärmningskostnaden! Valfri husmodell från Hjältevadshus kan byggas på tomten. Val av hus och exakt utformning bestämmer ni själva i samråd med Hjältevadshus säljare i Växjö, Josefin Nygren, telefon: 073-3424520.

Vikingagatan 20, Hovmantorp, Lessebo kommun
  • Idag kl 16:00

Vikingagatan 20

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 395 000 kr

146 m²

5 rum

1 208 m² tomt

Trevlig souterrängvilla på högt och härligt läge nära sjö och natur. Spännande planlösning i tre plan med kök och vardagsrum med vacker utsikt, två våtutrymmen och fyra sovrum. Inbjudande och kuperad trädgård i olika nivåer med baksidan i härligt söder- och västerläge. Fiberbredband är installerat. Här bor man med sjön med badplats och båtklubb i närheten, skogen med elljusspår, idrottsplats och Kvarndammskolan F-6 på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

  • Plus
Högalidsgatan 2, Hovmantorp, Lessebo kommun
  • Tor 30 mar kl 16:00

Högalidsgatan 2

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 420 000 kr

100 m²

4 rum

1 210 m² tomt

Trevligt och välplanerat enplanshus med källare högt och fint beläget granne med skogsparti längst in på återvändsgata. Fina sällskapsutrymmen, 3-4 sovrum, kök med matplats, trivsamt vardagsrum med utgång till altan. Lägg därtill en källare med mysig gillestuga med öppen spis, gästrum/lägenhet med möjlighet till uthyrning eller verksamhet och stora förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt med altan under tak med söderläge och stora ytor för sommarens lekar. Här bor man med närhet till tåg- och busshållplats, affär, sjö och natur. Uppvärmningen sker genom fjärrvärme och fiberbredband är förberett.

  • Plus
Vederslövs Nöbbele Liagård 3, Vederslöv, Växjö kommun

Vederslövs Nöbbele Liagård 3

Villa
Vederslöv, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 495 000 kr

230 m²

6 rum

1 976 m² tomt

Välkommen till detta vackra hus om 230 kvm uppfört 1876 lantligt beläget strax utanför Vederslöv med närhet till Växjö. Huset tillhörde tidigare Huseby Bruk och flyttades till nuvarande plats 1927. Idag är mycket moderniserat med vattenburen golvvärme, nytt kök och tvättstuga men historiens vingslag gör sig påmint via framtagna timmerväggar, bevarade tapeter, originalgolv, spegeldörrar i originalutförande, kakelugn och eldstad. Villan kännetecknas av stora umgängesytor och sovrum samt en härlig rymd. Huset ligger fint beläget i natursköna omgivningar och en härlig uppväxt trädgård ger en lugn och skön tillvaro. Uppvärmningen är smidig och bekväm genom jordvärme. Närhet till flera sjöar, natur och endast 10 minuters bilfärd till Växjö. Detta är ett hus som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!

Spåningslanda, Spåningslanda, Alvesta kommun
Spåningslanda, Spåningslanda, Alvesta kommun, bild 2
Spåningslanda, Spåningslanda, Alvesta kommun, bild 3

Spåningslanda

Villa
Spåningslanda, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

3 750 000 kr

97 m²

2 rum

1 056 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en nyckelfärdig familjevilla av fabrikat Hjältevadshus och av husmodell Sol 164 i barnvänligt kvarter i Alvesta. Stor tomt med härligt söderläge ger många sköna soltimmar. Inflyttning kan ske redan vid årsskiftet 2022/2023,. Läget i Alvesta är perfekt för dig som vill bo i ett samhälle med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver med endast ca 10 minuters bilväg till Växjö och med närhet till vacker natur. Tomtens storlek på 1 056 kvm möjliggör komplementbyggnad så som garage eller förrådsbyggnad. I priset ingår inflyttningsklar nedervåning med möjlighet till inreda övervåningen. Köpet innebär totalentreprenad med Hjältevadshus. Det vill säga, ni köper den färdiga husmodellen Sol 164 och har möjlighet till vissa tillval. Prisexemplet avser nyckelfärdigt hus med inflyttningsklar nedervåning, tomt, anslutningar, byggherrekostnader och kommunalt vatten och avlopp. Sol 164 är ett flexibelt hus med modern, öppen planlösning. Redan i hallen möts du av två av husets mest iögonfallande detaljer, ett luftigt ryggåstak på imponerande sex meter och ett centralt inbjudande kök med stor köksö. Bottenplan på 97kvm är fullt inredd och inflyttningsklar, övervåningen är VVS-förberedd. Det ger möjlighet att välja planlösning helt efter egna önskemål, färdigställ direkt eller senare. Huset har hög standard med vattenburen golvvärme, kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och kakel/klinker i kök och badrum. Tack vare frånluftsvärmepumpen från Nibe och de energisnåla aluminiumbeklädda fönsterna från Elitfönster har husen mycket låg energiförbrukning. Låter det som att du hittat hem? För mer information och intresseanmälan kontakta Hjältevadshus säljare i Växjö; Josefin Nygren, 073-342 45 20, [email protected]

  • Premium
  • Nyproduktion
Fägrevägen 9, Furuby, Växjö kommun
Fägrevägen 9, Furuby, Växjö kommun, bild 2
Fägrevägen 9, Furuby, Växjö kommun, bild 3

Fägrevägen 9

Villa
Furuby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

3 495 000 kr

97 m²

2 rum

876 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en nyckelfärdig familjevilla av fabrikat Hjältevadshus och av husmodell Sol 164 i barnvänligt kvarter i Furuby, med endast 10 minuter till Växjö. Inflyttning kan ske redan i november månad. Läget i Furuby är perfekt för dig som vill bo i ett samhälle med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver med endast ca 10 minuters bilväg till Växjö och med närhet till vacker natur och sjö. Tomtens storlek på 876 kvm möjliggör komplementbyggnad så som garage eller förrådsbyggnad. I priset ingår inflyttningsklar nedervåning med möjlighet till inreda övervåningen. Köpet innebär totalentreprenad med Hjältevadshus. Det vill säga, ni köper den färdiga husmodellen Sol 164 och har möjlighet till vissa tillval. Prisexemplet avser nyckelfärdigt hus med inflyttningsklar nedervåning, tomt, anslutningar, byggherrekostnader och kommunalt vatten och avlopp. Sol 164 är ett flexibelt hus med modern, öppen planlösning. Redan i hallen möts du av två av husets mest iögonfallande detaljer, ett luftigt ryggåstak på imponerande sex meter och ett centralt inbjudande kök med stor köksö. Bottenplan på 97kvm är fullt inredd och inflyttningsklar, övervåningen är VVS-förberedd. Det ger möjlighet att välja planlösning helt efter egna önskemål, färdigställ direkt eller senare. Huset har hög standard med vattenburen golvvärme, kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och kakel/klinker i kök och badrum. Tack vare frånluftsvärmepumpen från Nibe och de energisnåla aluminiumbeklädda fönsterna från Elitfönster har husen mycket låg energiförbrukning. Låter det som att du hittat hem? För mer information och intresseanmälan kontakta Hjältevadshus säljare i Växjö, Josefin Nygren, telefon: 073-3424520.

  • Premium

Visar alla 7