Runvägen 1

Huddinge, Huddinge kommun Se på karta

2 300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1960
Förening
BRF Huddinge Runan
Om föreningen
Avgift
3 720 kr/mån
Driftkostnad
9 612 kr/år
Pris/m²
41 071 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING.

Drömboende på Kvarnbergsplans bästa adress!
En trappa upp finner vi denna välplanerade och rymliga tvåa. Det som placerar sig högt på listan över fördelar med denna lägenhet är den höga standarden, ljusinsläppet, det toppmoderna badrummet samt det centrala läget. Dessutom pågår en totalrenovering av köket.

Den välkomnande hallen leder dig in till det stora sovrummet. Härifrån når man även den mysiga balkongen. I hallen finns gott om förvaring i garderober. Hallens storlek möjligör för ytterligare möblemnag och förvaring. Till höger från hallen finner vi vardagsrummet. Stort, ljust och lättmöblerat. Här finns plats för stor soffgrupp och ditt bästa sällskap!

Till vänster om hallen finns kök och badrum. I badrummet har nuvarande ägare tagit tillvara på varenda kvadratmeter. Det finns gott om förvaring samt dusch, wc, spegel, handfat med kommod. Lyxigt med egen tvättmaskin!
I köket pågår en totalrenovering och här finns ännu möjlighet att själv välja färg på luckor och bänkskiva.

Med en promenad på ca 10 min från bostaden når ni Huddinge station och Huddinge C. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min.

I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen. Bostaden har allt man kan önska sig i ett fridfullt och populärt område med gångavstånd till natur, skolor, förskolor, kommunikationer samt matbutik.
I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen.

Under fliken bostadsfakta/fakta om bostaden på Bjurfors hemsida finns årsredovisning, stadgar & energideklaration.
Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Vanja Andelkovic

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Vanja Andelkovic, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
0732-57 56 75