Jönköpingsgatan 35a

Husensjö, Helsingborgs kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns ej
Avgift
4 558 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
20 092 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna tvåa om 54,5 kvm med balkong som ligger på ett gavelläge på omtyckta Husensjö, välkomna till Jönköpingsgatan 35a!

Bostaden är i ett renoveringsskick förutom badrummet som renoverades i samband med stambytet. Badrummet är kaklat och utrustat med dusch och toppmatad tvättmaskin. Planlösningen är väldigt bra och att det är en gavellägenhet är ett stort plus, ett extra fönster i vardagsrummet där man ser en glimt av sundet. Rummet fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder sällskapsytor till soffgrupp och matbord. Härifrån når man balkongen, plats till möblemang och har utnyttjats väl med en fin utsikt.

Sovrummet är i bra storlek, inbyggda garderober och plats till säng. Köket är i original men har fantastiska ytor att arbeta med och plats till ett matbord. I anslutning till hallen finner man klädkammaren, bra med förvaringsutrymme.

På Husensjö bor man med promenadavstånd till goda kommunikation och service. Bussförbindelser, livsmedelsbutiker, skolor, grönområden, pizzeria och postombud. I närheten finner man Olympia med sitt breda utbud av aktiviteter som padel, badminton, fotboll och mycket mer. Smidigt att ta sig ner till stan och uppleva Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till Danmark? Hör av er till ansvarig fastighetsmäklare så berättar han mer om statusen kring bostaden och håller er uppdaterade med visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas