Jungfrudansen 38, vån 6 / 6!

Huvudsta, Solna kommun Se på karta

3 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
1971
Förening
BRF Moroten 1-3
Om föreningen
Avgift
2 970 kr/mån
Pris/m²
59 917 kr/m²

SÄLLAN TILL SALU - Sjöutsikt utöver det vanliga.

Högst upp i huset, på våning 6/6, ligger denna fina och väl tilltagna 2a med områdets allra bästa läge.
Här mot vattnet, kan ni helt ostört följa vattenlivet, båtlivet, djurlivet och ett fyrverkeri av ljus kvällstid från sovrum, kök och vardagsrum men framförallt från balkongen i söder. Från lägenheten i allmänhet och den inglasade balkongen i synnerhet blir lövens färgskiftningar, sjöns isläggning respektive islossning och allt annat som händer på och kring sjön, en del av din nya vardag. Dessutom är läget helt ogenerat utan någon som helst insyn i bostaden.
Samtliga rum är stora och rymliga, det finns dessutom möjlighet till att dela upp vardagsrummet för att få till ett extra sovrum med exempelvis en industrivägg!

Bostaden ligger med ett sällsynt fint och naturnära läge med en kort promenad till Huvudsta Centrum med T-bana och gott utbud av service. Går vi in mer i detalj på interiören så inser man snabbt att den disponeras väldigt smart. Köket har stilren inredning och invid fönster finns en naturlig matplats. Fastigheten genomgick under 2018 stambyte. Tillsammans med ljusa fina ytskikt i hela bostaden, får man en utmärkt helhet. Adderar man till denna interiör också en helt enastående sjöutsikt så blir ni snart bekväma med tanken att detta kan bli ert nästa hem. Denna rymliga bostad är dessutom belägen i en solid förening med bra månadsavgifter där internet samt schablonförbrukning av el ingår.

I omgivningarna hittar man förutom den fantastiska strandpromenaden även friluftsbad, seglarskola, ridskola samt marina och trevliga uteserveringar. En promenad längs vattenbrynet tar er till Karlbergs Slott och Stockholms City. Tunnelbanan som tar 8 min till city ligger endast ett par minuters promenad bort i Huvudsta centrum som också erbjuder affärer av olika slag, restauranger, gym öppet dygnet runt och apotek. I området finns gott om förskolor och grönytor för både lek och avkoppling.

Varmt välkommen till denna unika tvåa!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Jonathan Rappel

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Jonathan Rappel, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-883 03 93