Nyproduktion

Järva skjutbaneväg 27

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
36,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Förening
BRF Linnéan i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
2 409 kr/mån
Pris/m²
68 493 kr/m²
Nyproduktion

Här finner ni en nyproducerad tvåa med öppen planlösning och en rymlig balkong. Bostaden beräknas vara klar Juni 2023, vilket innebär att du har chansen att bli den första som flyttar in!

När du väl kliver in finner du gott om plats för skor och ytterkläder via garderob i hallen. Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök från Marbodal med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Tack vare att bostaden är kvadratsmart finner ni plats för sociala umgänget med plats för middagar samt soffhäng. Här finner ni även utgång till balkongen som ger en förlängning av kök och vardagsrummet. Ni kommer vidare till sovrummet som är rofyllt med plats för säng samt garderober. Badrummet finner ni i samband med entren. Badrummet är utrustat med dusch, kombimaskin med praktisk arbetsbänk, samt väggskåp för förvaring. Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt!

* Golven pryds av trestavig ekparkett.
* Vitmålade väggar genomgående i bostaden.
* Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro.
* Badrummen är utrustad med kommod och lådfronter från INR

Kommunikationer: Det är promenadavstånd både till Ulriksdals pendeltågsstation ca 7 min och Hallonbergens tunnelbanestation, alternativt åker du buss vilket tar några minuter. Via pendeltåget eller tunnelbanan tar du dig sedan in till centrala Stockholm på cirka 10 minuter.

Området: I direkt anslutning till Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår. På gångavstånd finner du dessutom utflyktsmål som Överjärva gård och Ulriksdals slott bland mycket annat. Järvastaden bjuder på en ständigt växande närservice med restauranger, caféer, gym och den lokala ICA-affären inpå knuten. På promenadavstånd nås även Friends Arena och köpcentrumet Mall of Scandinavia med ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakt

Nina Shisha

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Nina Shisha, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-522 32 09