Valhallavägen 65B

Kalix - Centrum, Kalix Se på karta

450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Ja
Förening
HSB BRF Oden i Kalix
Om föreningen
Avgift
2 934 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
7 563 kr/m²
Antal besök
1 437
Dagar på Hemnet
10

Låg månadsavgift med bra läge en halvtrappa upp. Inglasad balkong med em/kvällssol. Mycket låg månadsavgift i förening med god ekonomi där även internet och grundutbud tv ingår i avgiften. 59,5 kvm i centrala Kalix. Repfond fn 14 985 kr. Visningstider kommer inom kort, hör av dig till mäklaren för intresseanmälan, Anne-May Kara 070-45 45 790.

Vardagsrum med burspråk och utgång till en inglasad balkong i fint solläge med många soltimmar och utsikt mot föreningens grönområde. Balkongen går att nyttja en stor del av året då den har både skjutbara glasfönster och infravärme. Bra planlösning där man öppnat upp väggar i hall och kök för en luftigare känsla. Renoverat kök med bevarade överskåp som en fin detalj. Fina golv. Badrum renoverat med våtrumsmatta, våtrumstapet och våd, ca 6 år. Rymlig klädkammare i hallen som även går att nyttja som kontors/datorhörna.

Föreningens har välskötta gemensamma utrymmen; tvättstuga och bastu finns i källarplan i samma byggnad. Eget förråd i källarplan. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalix