Kommande

Trehörningen 21

Kallhäll, Järfälla kommun Se på karta

1 590 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1952
Förening
HSB BRF Trehöjden
Om föreningen
Avgift
4 111 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
29 444 kr/m²
Kommande

Söker du också efter en bostad i ett lugnt och naturnära område, med 50-talscharm? Då är Trehörningen 21 verkligen för dig. Med bevarade originaldetaljer från byggår 1952 andas denna bostad verkligen charm, och erbjuder en härlig känsla av rymd tack vare takhöjden. Samtliga rum känns rymliga och balkongen ligger i ostört läge med stillsam utblick mot skog och innergård. Balkongen vetter mot det soligaste bästa sydväst-läget. Bostaden är belägen på gaveln av huset så här bor du ostört. Badrummet är renoverat 2007 och köket är från 2014. Ekparkettgolv flyter genom hall, sovrum och vardagsrum. Tack vare gavelläget finns här fönster åt tre väderstreck. . På vinden finns ett oerhört stor vindsförråd medföljande bostaden.

Trehörningen var det första området i Kallhäll som bebyggdes med lägenhetsbostäder på tidigt 50-tal och lades mellan villaområdena i Bolinderbyn och Björkliden (Kallhälls villastad). Låghus med putsad fasad med flera gröna sköna innergårdar och till viss del omgivet av litet skogsparti med en matta av vitsippor tidig vår.

För den som tycker om att cykla eller promenera finns hela Järvafältet på andra sidan motorvägen. Här finner man ett antal trevliga vägar och stigar rakt ut i naturen. Fågel och djurlivet är rikt runt Översjön och Säbysjön. Ett tidigt vårbad kan med fördel tas i lilla Översjön som man når på ca 10 minuters promenad. Inga längre promenader brukar heller behövas sommar och höst för att skaffa hem blåbär, lingon och svamp.
För den som har idrottande barn, ligger på andra sidan Källtorpsvägen idrottsparken i Kallhäll. Där finns inomhushall för hockey, fotbollsplaner med både gräs och konstgräs, och en nyinvigd friidrottsanläggning.
Även förskola och skola årskurs 1-5, ligger mindre än 5 minuter bort med en promenad. Källtorpskolan årskurs 6-9 ligger vid Kallhälls centrum.

Till Centrum och pendeltåget tar promenaden ca 15 minuter. Tar man bussen som stannar utanför området är man nere vid stationen på ett par minuter. Pendeltåget går oftast med kvartstrafik och tar in till Stockholm central 23 minuter.
För den som gärna tar hjälp med matlagningen ligger lägenheten helt rätt. Runt hörnet finns dels en pizzeria med ett flertal tackdiplom från tacksamma matgäster och även en Vietnamesisk restaurant med en diger meny av olika mycket goda rätter. Dessutom ligger en grillbar och en thaivagn med prisvärd mat på andra sidan gatan.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Järfälla

Kontakta mäklaren

Cornelia Wiklund

Svenska Mäklarhuset Järfälla
Mäklare Cornelia Wiklund, Svenska Mäklarhuset Järfälla
0730 76 54 30

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.