Lybecksvägen 5C

Kalmar kommun Se på karta

995 000 kr

1 050 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Bruksgården i Kalmar
Om föreningen
Avgift
4 026 kr/mån
Driftkostnad
4 080 kr/år
Pris/m²
15 547 kr/m²

Välkommen till den perfekt planerade lägenheten i utmärkt läge med solig balkong och rikt ljusflöde. Med en socialt inriktad planlösning fördelas dessa 64 kvadratmeter över två rum och kök som är mycket enkla att trivas i.

Ta klivet in till den inbjudande hallen med stor rymd, naturlig plats för avhägning och förvaring i form av garderober. Till höger ett kök som tillgodoser högt ställda krav med smakfulla luckor som matchar fint med bänkskivan, rummet har dessutom utmärkt förvaring, diskmaskin och plats för matbord framför det tilltagna fönsterpartiet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och det harmoniska sovrummet lovar god sömn med sina lugnande toner. Slutligen det sällskapsinriktade vardagsrummet som erbjuder flertalet inredningsmöjligheter, här finns utrymme för både soffa och middagsbord. Via vardagsrummet nås den härliga balkongen som ligger i välkommet

Bosätt dig i en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Bland annat erbjuds välskötta innergårdar med lekplatser, nybyggt utegym och möjlighet att hyra odlingslotter. Här bor du med närhet till natur, kommunikationer till centrum samt stort serviceutbud vid Hansa och Berga centrum.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021