Kista Gårdsväg 18, 3 tr

Kista, Stockholms kommun Se på karta

2 290 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,6 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Reykjavik i Kista
Om föreningen
Avgift
2 924 kr/mån
Pris/m²
51 345 kr/m²

Söker du efter en modern och stilren lägenhet är letandet äntligen över då jag välkomnar dig till denna fina pärla, en nyproduktion från 2020! Genomgående högklassig och smakfull interiör med grått, fullutrustat kök och vitlaserat ekgolv som förses av ett naturligt fint ljusflöde tack vare generösa fönsterpartiet. Sociala ytor i form av öppen planlösning som naturligt bjuder in nära och kära till spel- och filmkvällarna. Trivsamt sovrum med tillhörande förrådsutrymme som med lätta medel omvandlas till din dröm walk-in closet! Med ett kliv ut når du den soliga balkongen som är beläget i ett lugnt läge och vetter mot ett arbetsområde vilket gör att det endast är befolkat under arbetstid! Det är dessa små detaljer som förhöjer livskvalitén för dig som boende!

Utöver en fantastisk bostad så är definitionen av att bo i ett optimalt läge här! Vardagslyx är att bo med närhet till allt vad du behöver och lite till. Med ett par minuters promenad når du Kista Galleria där du hittar lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje.

Är du den aktiva så finns det 8 olika gymkedjor men du lär bli bortskämd med natursköna Järvafältet som granne, Järvafältet erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken.

Välkommen hem till en bostad med alla rätt!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Michaela Lopez

HusmanHagberg Kista
Mäklare Michaela Lopez, HusmanHagberg Kista
0704256266