Nyproduktion

Siktargatan 2

Kungsängen / Industristaden, Uppsala kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
2021-2022
Planerat tillträde
Maj 2022
Avgift
3 312 kr/mån
Pris/m²
47 615 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen in i en social och ljus tvåa med öppen planlösning, vinkelkök och skjutdörrsgarderober. Balkongen har utmärkt sydvästligt läge mot den gröna gården.

Kliv in till en rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. I passagen mot sovrummet hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Sovrummet är generöst och har goda förvaringsmöjligheter för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Det gemensamma köket och vardagsrummet är välkomnande, socialt och ljust. Den trevliga planlösningen gör det möjligt att inreda med soffa, fåtölj och matplats för dina gäster. Vinkelköket är något för dig som uppskattar matlagning, här får du gott om plats att förbereda middagen. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den soliga balkongen i perfekt sydvästligt läge mot den gröna gården. Här kommer du att avsluta många varma kvällar framöver.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakt

Sara Ekeljung

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
070-2004995