Heidenstamsgatan 19

Löten, Uppsala Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65,5 m²
Byggår
1967
Förening
Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 14
Om föreningen
Avgift
3 494 kr/mån
Driftkostnad
3 228 kr/år
Pris/m²
26 718 kr/m²

Tillfälle ges att förvärva en trivsam och ljus tvåa med ett av de bästa lägena i föreningen invid grönskande park!

När du kliver in i hallen uppmärksammas du av de goda förvaringsmöjligheterna i bl.a. garderobsväggen som pryder hallen. Tar du av direkt till vänster kommer du till sovrummet med ljust tapetserade väggarna och fönster ut mot innergården. Från sovrummet tar du dig ut på balkongen som ligger lugnt belägen med eftermiddags- och kvällssol. Balkongen har två dörröppningar, den andra tar dig vidare till köket. Perfekt att kunna vädra när grytorna står och puttrar eller när man bara vill släppa genom lite luft en varm sommardag. Köket har både över- och underskåp samt ett skafferi. Här är ingen brist på förvaring. Väl tilltagen arbetsbänk i trä med vitt kakel ovanför. Vid matplatsen står nu ett bord för fyra personer men att få in fler platser är inga problem. Badrummet är helkaklat och mycket välplanerat. Här behöver man inte trängas. Du har bl.a. en dusch med glasdörrar, vägghängt skåp samt en tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har plats för större soffgrupp och läshörna med stora fönster som vetter ut mot parken vilket ger dig ett mycket bra insynsskydd. Lägenheten präglas av finns ljusinflöde tack vara fönster ifrån tre väderstreck och för extern förvaring finns nyttjanderätten till ett källarförråd.

Välskött bostadsrättsförening där bredband ingår i månadsavgiften. I föreningen finns bl.a. gym och bastu att nyttja och en av tvättstugorna finns bekvämt belägen i källaren på Heidenstamsgatan 19. Njut av grönskande innergård en bit ifrån trafikerade gator med omgivande buskage, lövträd, vidsträckta gräsmattor, gott om sällskapsytor med möblemang, flaggstång, cykelställ och två välutrustade lekplatser.

Bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till landets mest kända fornminnesmiljöer kring Kungshögarna i Gamla Uppsala samt härliga strövområden i närliggande Von Bahrska häcken. Cirka tio minuters cykelväg både till centrum och till Gränbystaden. Direkt närhet till förskola, skola samt Heidenstamstorg med ICA-butik, vårdcentral, apotek och restauranger. Bra pendlingsmöjligheter för såväl bussresenärer som bilister.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan