Norbergsgatan 5A

Lund - Centrum, Lunds kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
68,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1939
Förening
BRF Sydgården
Om föreningen
Avgift
3 789 kr/mån
Pris/m²
48 102 kr/m²

Huset är ritat av välkända arkitekten Hans Westman som verkade under funktionalismens guldår. Föreningen har en mycket god ekonomi med synnerligen låg skuldsättning 677 kr/kvm och föreningen har likvida tillgångar i kapital vilket ger ett positiv nettoskuldsättning för lägenheten - exceptionellt bra!

Perfekt belägen i centrala Lund med låg månadsavgift där även el & bredband är inkluderat. Lägenheten bjuder på generösa luftiga kvadratmetrar och härligt ljusinsläpp. Pampigt vardagsrum där den öppna spisen blir direkt iögonfallande med vackert fönster som avdelar vardagsrum och kök. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen i västerläge. Renoverat kök i toppklass med bra förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten bjuder på många vackra detaljer och går i en harmonisk sober färgskala. Slutligen ett fräscht helkaklat badrum från 2011 med dusch. Badrummet är förberett för att kunna sätta in en tvättmaskin. Ett hem där byggårets välbevarade attribut möter modernare lösningar i fin och mysig kombination! I .

Här bor du alldeles intill Södra Esplanaden på lugn gata men med citypulsen precis runt knuten. Nära till såväl butiker och restauranger som till Stadsparken och goda kommunikationer - både inom Lund och till Malmö. Brf Sydgården är en välskött förening med låga avgifter och mysig innergård som funnits sedan huset byggdes 1938. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Väster

Kontakta mäklaren

Kristoffer Cedergren fd Karlsson

Bjurfors Lund Väster
Mäklare Kristoffer Cedergren fd Karlsson, Bjurfors Lund Väster
0739206654