Norrlandsgatan 20

Luthagen, Uppsala Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
2017
Förening
BRF Luthagen i Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 830 kr/mån
Pris/m²
44 701 kr/m²
Antal besök
4 190
Dagar på Hemnet
26

"Bostaden upplevs bäst på plats" är ett uttryck som väldigt sällan används rätt, men i detta fallet är det ett faktum.

Det är med stor glädje vi på Notar presenterar detta fantastiska boende på Norrlandsgatan 20, en fantastisk 2,5a som är rikligt påkostad och i särklass enda i sitt slag.

Bostaden har ett genomgående fint ljus från alla de stora och vackra fönstren som pryder bostadens alla rum och även högt i tak som ger lägenheten en ökad känsla av lyx. Rummen integrerar mjukt med varandra och skapar ett perfekt samspel i harmoni med snygg design.

Bostaden genomgick en totalrenovering 2016.

Köket är hjärtat i detta hem som inte bara är stort och fullt maskinellt utrustat med alla vitvaror från Miele, utan även har en enastående eldstad med vackra detaljer. Standarden är genomgående mycket hög i bostadens alla materialval och utföranden. Vidare finner ni ett läckert vardagsrum med fina inbyggda skåp, samt ett rogivande sovrum med mycket bra förvaring.
Dessutom så finns ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Bostäder som denna kommer sällan ut på marknaden så missa nu inte denna chans att flytta in i ett boende som höjer levnadsstandarden och dessutom ligger i ett mycket populärt område.

Norrlandsgatan är en lugn och lummig gata med ytterst lite trafik, där flerfamiljshusen blandas med radhus och villor. Inbäddad i charmiga Luthagen, här bor ni med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Ett område med ett brett restaurangutbud samt annan service med gågatan endast ett par minuters promenad bort. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker och ett flertal nationer. Goda bussförbindelser samt härliga promenad och cykelstråk tar er enkelt till Centralstationen på några minuter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Erik Hedlund

Notar
Mäklare Erik Hedlund, Notar
0733230221
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019