Sturegatan 18C

Luthagen, Uppsala Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51,2 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1966
Förening
BRF Mathilda
Om föreningen
Avgift
2 640 kr/mån
Driftkostnad
7 560 kr/år
Pris/m²
38 965 kr/m²
Antal besök
1 062
Dagar på Hemnet
4

Varmt välkommen till Sturegatan 18C och denna 2:a belägen i ett av Uppsalas mysigaste stadsdel Luthagen.

Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade bostad högst upp i fastigheten med balkong som vetter mot innergården. Planlösningen fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffa samt matbord och ett utrustat kök. Vidare finns ett sovrum med plats för en dubbelsäng samt tillhörande möblemang och ett badrum med dusch. Till bostaden hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. Här bor du i en förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen har övernattningsrum samt två nyrenoverade grillplatser med utemöbler för större sällskap.

Luthagen bor du med närhet till allt Uppsala har att erbjuda. På promenadavstånd ligger flera nationer och många av Uppsala universitets byggnader som Ekonomikum, Blåsenhus och universitetsbiblioteket. Bostaden har ett drömläge i hjärtat av denna uppskattade stadsdel, intill Fyrisån med flera parker, restauranger, resecentrum, shopping, bio och allt annat som city har att locka med inom promenadavstånd. I närområdet finns en mycket välsorterad och populär närbutik och gott om caféer och restauranger.

Varmt välkommen på visning!

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. Tryck på knappen "Boka online" för att välja visningstid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen.
***

Läs mer hos mäklaren
Notar

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.