Nyproduktion

Fixfabrikens Gata 4

Majorna, Göteborgs kommun Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Glasbruket i Majorna
Om föreningen
Avgift
3 698 kr/mån
Driftkostnad
8 620 kr/år
Pris/m²
57 692 kr/m²
Nyproduktion

För mer information besök gärna: https://nyproduktion.balder.se/projekt/glasbruket/

Nu ges möjligheten att förvärva en av tvåorna i det nya kvarteret Fixfabriken i Majorna! Ett fantastiskt läge med närhet till både hav och ljuvliga grönområden omringat av spännande arkitektur. Bli den första som flyttar in och njut av hög nyproduktionsstandard, kvalitativ maskinpark, mängder av bekvämligheter och inbjudande materialval. Interiören består av en vitlackad 3-stavsparkett, krispigt vita väggar och fast skåpinredning från populära Marbodal. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum där det råder en social känsla som förlängs av bostadens inglasade balkong med plats för ytterligare sällskapsmöblemang. Här kan ni njuta av det härliga närområdet, balkongens solrika sydväst-läge och tack vare inglasningen kan ni nyttja ytan större delen av året. I sovrummet och hallen erbjuds goda förvaringsmöjligheter och badrummet har tillvalspaketet "Elegans" med påkostade material där det även finns vardagslyx i form av golvvärme och kombimaskin som tar hand om de tidskrävande vardagsbestyren.

Som medlem i Brf Glasbruket i Majorna kommer ni tillsammans med andra i området ha tillgång till bilpool. Fastigheten är dessutom certifierad som Miljö-byggnad Silver vilket innebär att byggbolaget och fastighetsägaren är engagerad i miljöfrågor och tänker på er som ska vistas i byggnaden. Planerad inflytt våren 2023.

Utanför porten kan ni ta del av en restaurangtät och kulturhistorisk stadsdel med natursköna strövområden och spännande kvartersbutiker att strosa omkring i. Goda kommunikationer och med spårvagnen är det bara några hållplatser in till Järntorget och sprudlande Linnéstaden. Välkomna att visa ert intresse!

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakt

Sam Emami

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Sam Emami, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-702 54 17