Kommande

Bäckvägen 43

Midsommarkransen, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Förening
BRF Solvändan 1
Om föreningen
Avgift
4 843 kr/mån
Kommande

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Varmt välkommen till denna exklusiva bostad på Bäckvägen 43, med imponerande 64,5 kvadratmeter fördelade över 2 rum och kök.

Direkt vid entrén möts du av en rymlig och möblerbar hall som skapar en inbjudande atmosfär. Där finner du även en praktiskt placerad och generös klädkammare, som både bidrar till funktionalitet och estetik. Förvaringsmöjligheterna är genomtänkta och finns i flertalet garderober, vilket håller boendet välorganiserat och välkomnande. Ljus är en viktig komponent i denna bostad och tränger in från tre olika riktningar, vilket skapar en öppen och ljus känsla. Hallen smidigt övergår till vardagsrummet, köket och ett rymligt sovrum åt höger. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och ger sovrummet en harmonisk atmosfär som inbjuder till avkoppling.

Planlösningen är både unik och funktionell, med materialval och förvaringslösningar i fokus. Belägen högt upp i byggnaden, på våning 5 av 6, erbjuder bostaden en spektakulär utsikt från den inglasade balkongen. Här erbjuds man många härliga soltimmar i söderläge med milsvid utsikt. Utöver det är balkongen också generöst tilltagen med gott om plats för bord och stolar. Interiört skapar ljusinsläppet en luftig och öppen känsla. Öppenheten mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig harmoni. Köket är komplett med noga utvalda material och moderna faciliteter, medan badrummet imponerar med sin fullständiga utrustning, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör även både vinds- och källarförråd, vilket ytterligare kompletterar ditt boende med praktisk förvaring.

Här bor du i en välskött och trivsam förening med en optimal placering och en fantastisk trädgård som ytterligare berikar din boendemiljö. Från bostaden har du närhet till kommunikationer, restauranger och matbutiker i de populära områdena Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan. En kort promenad tar dig till Aspuddens tunnelbanestation och dess omgivande centrum, vilket ger dig enkel tillgång till centrala delar av Midsommarkransen och Telefonplan och underlättar din vardag. Det omgivande utbudet av restauranger och kulturella platser är mångsidigt och lockande. Här kan du njuta av smakupplevelser från olika delar av världen, liksom lokala bagerier och exklusiva restauranger. Grönområden som Vinterviken och den omtyckta Svandammsparken ligger inom bekvämt promenad- eller cykelavstånd. För smidiga kommunikationer finns tunnelbanestationerna Aspuddens-, Midsommarkransens- och Telefonplans tunnelbanestationer inom kort gångavstånd. Busslinje 147 erbjuder en direktkoppling till Liljeholmen, en knutpunkt med många transportalternativ, inklusive tvärbana, tunnelbana, bussar och Flygbuss till Arlanda. Dessutom erbjuder Liljeholmens galleria, med sina 90 butiker och restauranger, en lockande shoppingupplevelse.

Vi ser fram emot att välkomna dig till denna bostad med potential att bli ditt drömboende. Kontakta ansvarig mäklare för en personlig visning och mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Elie Sabbagh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Elie Sabbagh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0723112228

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.