Kommande

Svandammsvägen 21A, vån 3 / 4

Midsommarkransen, Stockholms kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1939
Förening
BRF Maskrosen 3 i Midsommarkransen
Om föreningen
Avgift
3 109 kr/mån
Driftkostnad
4 000 kr/år
Pris/m²
65 943 kr/m²
Kommande

-Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning-

Välkomna till denna ljusa och optimalt planerade tvåa attraktivt belägen i idylliska Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, ett insynsskyddat läge samt en generös takhöjd om ca 2,70. Bostaden är belägen på en av Midsommarkransens mest eftertraktade adresser, med ljuvlig omgivning och trevlig utsikt från lägenheten. Vidare erbjuds ni ett nyrenoverat och påkostat kök (2020) med matsal, ett nyrenoverat och stambytt badrum (2018), ett stort och rogivande sovrum samt en social planlösning i vardagsrummet. Lägenheten har stor ombyggnadspotential till en 3:a. En kort promenad på två minuter så är ni vid Midsommarkransens tunnelbana som sedan tar er vidare till Södermalm på 4 minuter och T-centralen på 13 minuter.

Midsommarkransen är ett expansivt och hett område med flera spännande nybyggnadsprojekt. Kvarteren kryllar av flera trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker.

BRF Maskrosen 3 i Midsommarkransen är en välskött och eftertraktad förening. Föreningen har gjort stora renoveringarna och har fortsatt god ekonomi. Inga planerade avgiftshöjningar (Kontrollerat 2021-10-12). Föreningen har tre st hyresrätter kvar vilket utgör ett dolt kapital, en hyresrätt såldes nyligen av under 2021 vilket inbringat föreningen extra kapital. Föreningen planerar för att bygga balkonger och har, efter nyligen genomförd undersökningen där en klar majoritet av medlemmarna ställt sig positiva till att bygga balkong, påbörjat processen tillsammans med ett välkänt byggbolag. Senaste uppdatering i balkongprojektet (2021-10-17) är att föreningen håller på att färdigställa handlingarna för bygglovsansökan. Föreningen har 17 st parkeringsplatser och i dagsläget finns det lediga parkeringsplatser mot en kostnad på 536 kr/mån, (Kontrollerat 2021-10-12).
- Till lägenheten tillhör ett stort förråd.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Alexander von Satzger

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Mäklare Alexander von Satzger, Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
0700924490

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.