Lilla Ågränd 4

Örebro Se på karta

1 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Förening
HSB BRF Lillåpark 1 i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 043 kr/mån
Pris/m²
28 712 kr/m²
Antal besök
3 087
Dagar på Hemnet
24

Lyxigt PEAB bygge mitt mellan Örebros vackraste naturområde och citypulsen. Här har du lägenheten för dig som ställer höga krav på både standard, läge och bekvämlighet. Lägenheten ger dig gångavstånd till citykärnan, naturreservatet Oset med fantastiska naturupplevelser samt Universitetssjukhuset om man skulle arbeta där. Garage i källaren med hiss rakt upp till lägenheten för all bekvämlighet man kan önska. Balkongen vetter mot den lugna och harmoniska innergården där man i lugn och ro kan sitta och avnjuta ett glas vin på balkongen trots att man bor väldigt centralt. Stabil och mycket populär HSB bostadsrättsföreningen med stabil ekonomi och en aktiv styrelse.

Bostaden är en modern och ljus tvåa med bra ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Öppen planlösning med kök och vardagsrum integrerat. Rymligt sovrum med tillhörande klådvård. Badrummet är kakel och klinkerklätt med tvätt/torktumlare samt golvvärme. WC, handfat och dusch.

På vinterhalvåret kan man via en kort promenad avnjuta skridskoåkning vid rävgången. Sommaren spenderas med promenader i Oset i solnedgången eller varför inte en löprunda i Venaspåret. Ett stenkast från bostaden finns förskola, skola, fotbollsplan, gym och livsmedelsbutik.

Varmt välkommen att kontakta Lejon för att boka tid för visning av bostaden.

Ledamot Lennart Eriksson
Ordförande Anders Holm
Ledamot Hans Claesson
Ledamot Elisabeth Randestad
Ledamot HSB Patrik Karlsson
Sekreterare Åke Petersson
Ledamot Cecilia Andersson

Du når styrelsen via e-post [email protected]

En överlåtelseavgift på ca 1 150 kronor (2,5 % prisbasbelopp) faktureras säljaren efter genomförd överlåtelse.

Pantförskrivningsavgiften om ca 450 kronor (1 % prisbasbelopp) faktureras köparen om denne behöver låna på lägenheten.

Brf Lillå Park består av 80 lägenheter i olika storlekar. Det finns garage i källaren och carportar på gården. På vår innergård finns en liten lekplats och vi planerar att köpa in lite trädgårdsmöbler som skall kunna användas av de boende. Närheten till Oset, Rävgången och Rynningeviken gör att trivselfaktorn ökar för oss som bor här.

Bostadsföreningen Lillåpark ligger i kvarteret Stämjär- net vid Lillåns södra strand. Här har vi byggt 80 bostadsrättslägenheter med ljusa och öppna planlös- ningar i en kombination av fyra- och femvåningshus åt beställaren HSB Mälardalen.
Här bor man centralt med gångavstånd till norrcity i Örebro och närhet till naturen med Hjälmaren, Natu- rens hus och vattenparken. På några hundra meters avstånd finns dagis, skola och idrottsplats.
Lägenheterna finns i varierande storlekar - från ettor till femmor. Lägenheterna är välutrustade och har en hög standard. I källaren finns lägenhetsförråd och garage. I markplan finns även ett antal carportplatser och en här- lig innergård med lekplats.
Några av lägenhetstyperna har byggts för att underlätta flergenerationsboende. En del av lägenheten fungerar som en separat liten uthyrningsdel med egen tambur- dörr, wc/dusch och pentry.

Boendes ansvar
Bostadsrättshavaren ska på egen bekostnad hålla lägenheten i gott skick.

Det innebär att bostadsrättshavaren ansvarar för att såväl underhålla som reparera lägenheten och att bekosta åtgärderna.

Bostadsrättshavaren bör teckna försäkring som omfattar bostadsrättshavarens underhålls- och reparationsansvar som följer av lag och dessa stadgar. Om bostadsrättsföreningen tecknat en motsvarande försäkring till förmån för bostadsrättshavaren svarar

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Erik Lejon

Lejons Mäkleri
Mäklare Erik Lejon, Lejons Mäkleri
0709992990