Kommande

Förmansgatan 8

Öster Örebro, Örebro kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 9, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Österport 1
Om föreningen
Avgift
2 439 kr/mån
Pris/m²
44 741 kr/m²
Kommande

Välkommen till Förmansgatan 8!

Lägenheten är generös och luftig med extra takhöjd, stora fönster och inglasad balkong. Här får du en toppmodern lägenhet om två rum och kök med genomgående hög standard. Lägenheten genomsyras av påkostade materialval och smakfulla detaljer. Här erbjuds ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob, badrum med tvättmaskin & torktumlare och ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning gentemot kök. Ett snyggt kök från HTH med en mörkgrå bänkskiva i kvartskomposit samt en tillhörande köksö. Bostaden ligger belägen på sjunde våningen med storslagen utsikt över takåsarna i Sörby. Med sitt sydväst-läge erbjuder den stora inglasade balkongen sol i stort sett hela dagen. Hela lägenheten andas harmoni och kvalité.

På öster växer en grön och levande stadsdel fram i form av en park som löper genom hela området, förskola, skola, livsmedelsbutik samt ett parkeringshus som håller på att växa fram. Med en kort promenads avstånd hittar du både Friskis & Svettis samt Nordic Wellnes. På taken finns gemensamma takterrasser med underbar utsikt över Stadsparken, Svartån och centrala Örebro.

Det här är en kommande försäljning, för mer information vänligen kontakta mäklare Mikael Pettersson på 073-354 04 57 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Mikael Pettersson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Mikael Pettersson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-354 04 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.