Mäklare Mikael Pettersson

Mikael Pettersson

Om mig

Min filosofi är att alla kundrelationer ska bygga på trygghet, engagemang och kommunikation, något som tillsammans utgör grunden för en lyckad affär. Vidare säger min erfarenhet att vägen till framgång inte är ett enmansjobb, utan att de bästa resultaten uppnås i team. Det är också därför jag är mån om att se det unika i varje affär, men att målsättningen alltid förblir densamma - att vi tillsammans ska hitta den bästa lösningen för just dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hindergårdsgatan 23D, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Hindergårdsgatan 23D, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Hindergårdsgatan 23D, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Hindergårdsgatan 23D

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 400 000 kr
82,8 m²
4 rum
vån 2/2
4 925 kr/mån
28 986 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska fyrarummare i det eftertraktade området Rynningeåsen. Detta radhus är verkligen något alldeles extra med sin ljusa och härliga atmosfär. Här finns allt du kan önska dig, och lite till! Den absoluta höjdpunkten är takterrassen med många härliga soltimmar. Med sitt insynsskyddande läge kan du skapa din egen loungeyta där du kan njuta av härliga kvällar med nära och kära. Tänk dig att avsluta dagen med en avkopplande stund med ett glas i handen, eller varför inte tända grillen. Förutom denna takterass erbjuder även detta radhus en balkong i söderläge. En generös takhöjd ger detta hem en känsla av rymlighet och luftighet, och den välplanerade planlösningen gör att varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Här finns plats för allt du behöver. Smakfullt inrett och harmoniska färgval är ett genomgående tema i bostaden. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmaskin och kombinerad torktumlare. Sammanfattningsvis är detta radhus enormt hemtrevligt med sin ljusa och luftiga atmosfär, generösa planlösning och fantastiska takterass. Bara ett stenkast från bostaden hittar du det populära naturreservatet Oset och dess härliga miljö. Kontakta mig redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Åbackegatan 5A, Örnsro, Örebro kommun
Åbackegatan 5A, Örnsro, Örebro kommun, bild 2
Åbackegatan 5A, Örnsro, Örebro kommun, bild 3

Åbackegatan 5A

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
5 526 kr/mån
26 077 kr/m²

Varmt välkomna till Åbackegatan 5A - en hemtrevlig tvårummare beläget i lugna och omtyckta Örnsro. Här får man en ljus och fräsch bostad med noggrant utvalda materialval där kök och badrum står i fokus. Badrummet totalrenoverades 2022 och köket uppgraderas då med b.la nytt stänkskydd och granitskiva. Vidare finns ett rymligt vardagsrum, ett sovrum med god plats för dubbelsäng samt en gedigen klädkammare. Här får du hela två uteplatser varav en större intill entrén som erbjuder den härliga morgonsolen samt en i anslutning till vardagsrummet där den värmande kvällssolen tittar in. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Vidare erbjuder föreningen en fin gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjligheter, en gedigen tvättstuga, cykelrum samt en mycket trevlig innergård med uteplatser och grill. Alldeles intill bostaden finns Svartån med sin glittrande charm och vackra natur som erbjuder oerhört härliga promenader. Örnsro är ett väldigt lugnt och populärt område med city endast en kortare promenad bort. Med bara några minuter har du även Södra station, perfekt för den som pendlar till och från arbetet. För mer info vänligen kontakta mäklare Mikael Pettersson på 073-354 04 57 alt. [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vattugatan 12A, Kumla Centralt, Kumla kommun
Vattugatan 12A, Kumla Centralt, Kumla kommun, bild 2
Vattugatan 12A, Kumla Centralt, Kumla kommun, bild 3

Vattugatan 12A

Lägenhet
Kumla Centralt, Kumla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 112 kr/mån
18 052 kr/m²

Varmt välkommen till Vattugatan 12A belägen i centrala Kumla! Här får du en hemtrevlig lägenhet högst upp i huset med en härlig solnedgång att njuta till från bostadens balkong. Vidare är bostaden i genomgående gott skick där köket står i fokus som renoverades 2020. Här får du en lägenhet som det bara är att flytta in i med en tilltalande, låg avgift. Med sitt ypperliga läge har man promenadavstånd till stationen för både buss och tåg in till Örebro men också bekvämligheter såsom livsmedelsbutik, gym, systembolag och flertalet restauranger. BRF Östergården i Kumla är en stabil förening med god ekonomi med låg belåningsgrad och med endast en avgiftshöjning om 174 kr vid årsskiftet 23/24. Kontakta mig redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Gullhavregatan 22, Nya Hjärsta, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Gullhavregatan 22, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Gullhavregatan 22, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Gullhavregatan 22

Villa
Nya Hjärsta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
120 + 80 m²
5 rum
595 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1½-plansvilla om 120 kvm fördelat över 5rok med tre sovrum. Här får man ett lugnt och skönt läge i det populära området Nya hjärsta! Det här är ett välmående hus med kvalitativa materialval, uppvärmningskälla i form av bergvärme samt en välplacerad kamin för ökad mysfaktor vilket medför en låg uppvärmningskostnad. Här får man ett hus med öppen planlösning mellan matsalsdelen och det rymliga vardagsrummet som erbjuder stora fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp. Här når man även bostadens uteplats där det finns ett inbjudande trädäck med pergolatak som är byggt i etage, på sommaren används segelduken för skugga vid soliga dagar. Vidare erbjuder entréplan en rymlig hall med klinker, ett större sovrum, badrum med badkar och ett Myresjökök med nylackerade luckor, granitskiva samt golvvärme. En trappa upp finns bostadens master bedroom samt ytterligare ett sovrum, en toalett samt klädkammare. Här finns även kattvindar för ytterligare förvaringsmöjligheter. Källaren erbjuder oerhört bra med förvaring, en nyligen renoverad tvättstuga med allt du behöver, badrum med bastu samt ett gym! Och kanske det bästa av allt - en passage i direkt anslutning till garaget. Huset omges av tujahäckar och en syrénhäck på baksidan vilket skapar en insynsskyddad tomt där man får en alldeles egen liten oas där du kan njuta av lugnet med nära och kära. Tomten är en grönskande dröm som är enkel att sköta om, vilket ger dig mer tid att njuta av ditt nya hem! För mer information vänligen kontakta Mikael Pettersson, 073-354 04 57.

  • Premium
Termikgatan 23A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Termikgatan 23A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 23A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 23A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
34,9 m²
1 rum
vån 5/6
2 927 kr/mån
34 241 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Här kommer möjligheten att kunna förvärva denna fina etta med sovalkov högt belägen på våning fem. Balkongen erbjuder en härlig utsikt över den hemtrevliga och grönskande innergården. Här får du en modern och välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare finns ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin. Detta är perfekt för dig som är på jakt efter ditt första boende eller en övernattningslägenhet. Södra Ladugårdsängen är ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo med närhet till natur. Närhet till både Örebro Universitet och ICA Maxi med kort cykelavstånd och du tar dig enkelt ut på motorvägen. Från bostaden har du gångavstånd till Örebro City Golf & Country Club, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och padel, tennis-/badmintonhall ligger alldeles i närheten - här har du nära till allt! För mer information vänligen kontakta mäklare Mikael Pettersson på 073-354 04 57 alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlsdalsallén 47B, Sörbyängen, Örebro kommun
Karlsdalsallén 47B, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Karlsdalsallén 47B, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Karlsdalsallén 47B

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/6
4 169 kr/mån
29 737 kr/m²

Varmt välkommen till Karlsdalsallén 47B - Här erbjuds en ljus och härlig lägenhet om 57 kvm fördelat på två rum och kök. Lägenheten har en fantastisk takhöjd om hela 3 m med en öppen och härlig planlösning där hjärtat i lägenheten präglas av kök och vardagsrum. Här är finns det härliga ytor för att umgås med nära och kära. Denna lägenhet präglas av ljusa och smakfulla materialval och är ett perfekt alternativ för dig som ställer höga krav på såväl funktion som design. Ett rymligt och härligt sovrum med tillhörande walk-in-closet och från vardagsrummet når du den rymliga balkongen i söderläge med plats för både loungegrupp och matbord. Sörbyängen är ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo lugnt. Närhet till både Örebro universitet och ICA Maxi med kort cykelavstånd. Från bostaden har du gångavstånd till Örebro City Golf & Countryclub, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och padel, tennis-/badmintonhall ligger alldeles i närheten - här har du nära till allt! För mer information kontakta Mikael Pettersson på 073-354 04 57.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkmansgatan 10, Almby, Örebro kommun
Björkmansgatan 10, Almby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 10, Almby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 10

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/5
5 339 kr/mån
34 773 kr/m²

Välkommen till vackra Björkmansgatan 10! Äntligen finns möjligheten att förvärva ett av föreningens absolut bästa lägen med utsikt mot föreningens grönskande innergård. Lägenhet fördelar sig på 3 RoK, är belägen på tredje våningen med hiss och stor balkong i bästa solläge. Den stora balkongen bjuder på sol från tidig dag till sen kväll – perfekt för avkoppling och sociala stunder. Tack vare lägenhetens fina placering i hörnet av huset erbjuds ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Det vackra ljuset i kombination med extremt välplanerade kvadratmetrar skapar här förutsättningar för en bostad du verkligen kan kalla hem! Badrummet är välutrustat med en egen tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm och smidig vardag. Kök från HTH utrustat med påkostade vitvaror och en stilfull bänkskiva i sten – en plats där matlagning blir en fröjd. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd och inom föreningen finns både vanligt p-plats, carport och laddplats för elbil att hyra. På föreningens innegård finns fina grönytor och gemensam lekplats med sandlåda och gungor. Läget är oslagbart med naturen runt hörnet – Oset naturreservat ligger bara ett stenkast bort, vilket ger möjligheter till sköna promenader och naturnära aktiviteter. Samtidigt har du gångavstånd till både stadens puls och universitetet, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och lugn oas. Missa inte chansen att göra Björkmansgatan 10 till ditt nya hem och upplev en harmonisk och bekväm livsstil! BOKAD VISNING VIA MÄKLARENS HEMSIDA

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlsgatan 32K, Väster Park, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Karlsgatan 32K, Väster Park, Örebro kommun, bild 2
Karlsgatan 32K, Väster Park, Örebro kommun, bild 3

Karlsgatan 32K

Lägenhet
Väster Park, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
5 153 kr/mån
24 508 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande sekelskifteslägenhet som bjuder på en unik och oemotståndlig charm. Belägen högst upp i en vacker vindsvåning i det eftertraktade området Väster Park, erbjuder denna tvårummare en harmonisk livsstil. Denna eleganta tvårummare har en tidlös karaktär och bevarade detaljer såsom spegeldörrar, höga fönster, fullt fungerande kakelugn och genomgående vacker träparkett, vilket skapar en inbjudande atmosfär som omedelbart känns som hemma. Föreningen erbjuder stabilitet med sin välskötta ekonomi vilket ger dig som boende en trygg tillvaro. Dessutom har du förmånen av en egen parkeringsplats som ingår i avgiften alldeles i närheten bostaden. Med närhet till grönskande parker, utmärkt kommunikation och vårdcentral samt är detta en plats där livskvalitet och bekvämlighet förenas på bästa sätt. Väster Park är känt för sin grönskande atmosfär och stilfulla miljö och du kommer snabbt att känna dig som hemma. För mer information kring försäljningen - kontakta mäklare Mikael Pettersson.

  • Premium

Visar alla 8