Flygelvägen 245

Östra Torn, Lund Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1992
Förening
HSB BRF Mandolinen i Lund
Om föreningen
Avgift
5 034 kr/mån
Pris/m²
29 843 kr/m²
Antal besök
1 875
Dagar på Hemnet
30

Markplanslägenhet med stor trädgård! Välkomna till en trivsam bostad på bra läge på Östra Torn. Drömmer ni om egen uteplats och trädgård med möjlighet att sitta ute och njuta har ni hittat rätt. Här kan ni tända grillen, påta i trädgården eller bara lapa sommarsolen. Sol är det gott om då trädgården vetter åt väster och skänker er eftermiddagssol. På andra sidan huset finns ytterligare en uteplats som ger er morgon och förmiddagssol. Med egen ytterdörr, postlåda och trädgård är radhuskänslan nära. Föreningen är välskött och kan stoltsera med oförändrad avgift på över 10 år och en prydlig och familjär miljö.

Lägenheten har öppen och luftig planlösning och är genomgående vilket ger ett bra flyt i lägenheten men bidrar också till bra ljusinsläpp.

Området är populärt för sin grönska och sina lugna kvarter. Inom föreningens området finns flera lekplatser och grönområden precis bredvid. Lilla Coop finns på gångavstånd och någon kilometer längre bort finns välsorterade Ica Tuna. Ett stenkast bort stannar stadsbussen som tar dig till centrum på ca tio minuter. Vill du hellre cykla till stan går det lika fort. Om du är studerande når ni alltså Universitetet, LTH, Ekonomicentrum på kort cykeltur. I området bra promenad och löpspår och även Östra Torns 4H-gård som är mycket omtyckt finns i närheten. Både förskola och skola finns i området och nås utan att korsa någon bilväg.

Egen parkeringsplats ingår i avgiften.

Välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Lund

Kontakta mäklaren

Fredrik Selmerhagen

MOHV Lund
Mäklare Fredrik Selmerhagen, MOHV Lund
0766-45 57 03