Mäklare Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Remontgatan 29, Veberöd, Lunds kommun

Remontgatan 29

Radhus
Veberöd, Lunds kommun
MOHV Lund

3 495 000 kr

134 m²

6 rum

5 256 kr/mån

26 082 kr/m²

Välkomna till ett mycket ljust, tilltalande och praktiskt parhus på mycket fint läge i Veberöd. Drömmer ni om att slå er till ro i ett lugnt område med naturen alldeles inpå knuten, utan trafik och prioriterar att kunna flytta rakt in utan att renovera? – då kan detta vara ert blivande drömhem! Vi befinner oss i den äldre delen av Veberöd och känslan av att bo på landet ligger nära samtidigt som du promenerar till centrum, till förskola & skola och till busshållplatsen. Läget är tveklöst att av de mysigare med nära till allt vad byn har att erbjuda. En lugn och trygg boendemiljö med sådär lagom mycket trädgård att ta hand om, trädäck och uppfart med plats för två bilar. Området lät uppföras 2016 och därför känns materialvalen fortfarande modernt och rätt. Huset, med sina 134kvm, är rymligt och erbjuder fyra bra sovrum på övre plan samt ett allrum. Nedre plan utgörs av stor sällskapsyta, kök med matplats, en ordentlig hall med gott om förvaring samt klädkammare. Huset har två badrum, ett med dusch samt ett med badkar. Huset är ytterst välskött och har minimalt med slitage och ni kan verkligen flytta rakt in och börja bo från första dagen. Gavelläget gör också att insynen är minimal. Föreningen är aktiv och har nyligen låtit installera solceller med egen anläggning i varje hus, vilket gör att ni kan själva kan köpa och sälja el! Detta bidrar såklart till låga driftkostnader och är samtidigt sunt för miljön. Ett tryggt husliv där ni slipper fundera och ansvara för det yttre underhållet som annars följer av att vara husägare. Veberöd omges av mycket fin natur med Romeleklinten på gångavstånd. Omåttligt populära Körsbärsdalen och Idalaskogen med sin fina natur är andra plus på orten för er som uppskattar att vara i naturen. Förskolor finns som sagt på gångavstånd och i byn finns både Idalaskolan (F-3) & Svaleboskolan (F-9). Bra bussförbindelser till Malmö och Lund gör att pendling från Veberöd fungerar väldigt bra. Även österut mot Sjöbo och Ystad finns regionsbussar med täta avgångar. Förutom både ICA och COOP finns apotek, vårdcentral, restaurang/café, pizzerior, friluftsbad, upplyst motionsspår mm. Välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats
Lagerbrings väg 2C, Galjevången, Lunds kommun
  • Imorgon kl 16:45

Lagerbrings väg 2C

Lägenhet
Galjevången, Lunds kommun
MOHV Lund

1 495 000 kr

25 m²

1 rum

2 485 kr/mån

59 800 kr/m²

På natursköna Galjevången, nära Ekonomicentrum och LTH, presenteras denna välplanerade etta. Lägenheten är i mycket fint skick med renoverat kök och badrum samt fina parkettgolv. Optimal planlösning med rejäl sovalkov vilket gör att du får undan sängen på ett bra vis och kan använda hela rummet till soffa och matplats. Fint läge i huset med fönster åt väster ger bra ljusinsläpp. Läget på Lagerbrings väg är populärt, dels för att det är nära stan men också för att kvarteren har mycket grönska och mixen av äldre villor och lägenhetshus från 50-talet bidrar till en mysig atmosfär. Precis norr om området finns Elias Fries parkområde och Tunaparken, där ni kan finna lugnet eller ha picknik. Som tidigare nämnts, är det korta avstånd till såväl Ekonomicentrum som till LTH. Även de äldre delarna av Universitetet ligger på kort avstånd, så oavsett vad du ska studera är läget bra. Lunds centrum nås på några minuter och bra bussförbindelser gör att Malmö nås på 20 minuter. Även matbutik och gym finns i närheten. Föreningen, som förvaltas av HSB har funnits sedan 50-talet och har bl.a. gjort stambyte och bytt tak på senare år. Välkomna att höra av dig till ansvarig mäklare.

  • Plus
Kämpagränden 7C, Linero, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kämpagränden 7C

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
MOHV Lund

1 595 000 kr

78 m²

3 rum

4 520 kr/mån

20 449 kr/m²

RENOVERINGSCHANS! Här får ni en kanonmöjlighet att sätta er egen prägel på en oslipad diamant. De 78 kvadratmeterna är välplanerade med två bra sovrum, rejält kök med bra matplats och en lättmöblerat vardagsrum med utgång till solig söderbalkong. Föreningen kommer genomföra ett stambyte och badrummet kommer därför låta renoveras av föreningen. Föreningen och dess omgivningar är ytterst välskötta med prydliga planteringar, flertalet lekplatser inom området och med angränsning till de böljande rapsfälten i öster är läget mycket bra. Kämpagränden 3 ligger i den västra delen av området, något som gör att du har väldigt nära till ICA, 24seven Fitness gym mm vid Linero Centrum. Brf Linero tillhandahåller övernattningsrum för sina medlemmar som går att hyra då vänner och familj är på besök. Festlokal går att hyra, så även odlingslotter. Att föreningen är obelånad vittnar om att den är välskött, vilket som sagt syns och märks i området. En stark ekonomi i föreningen borgar även för att en god investering. Området är lugnt och avstånden in till stan är inte långt. Sätt er på stadsbussen och ni är på centralen på ca 15 minuter. Även om ni cyklar till stan tar det er 15 minuter. I närheten finns bra motionsspår och promenadstråk och har nu småbarn är läget verkligen bra med lekplats och välsorterad ICA butik i närheten. Intill Ica finns bland annat 24seven Fitness gym, apotek, vårdcentral och BVC. Förskolor och skola ligger nära, så även idrottsanläggningen Vikingahallen. - Badrummet kommer renoveras i samband med stambytet. - Parkering går att hyra för 25kr/månad utomhus och 180kr/månad för garageplats. - Förråd finns i samma trapphus som lägenheten. - Föreningen är välskött och obelånad. - Tillträde är flexibelt. - Månadsavgift inkluderar värme, vatten, tv & bredband. - 6370kr i inre reperationsfond som tillfaller ny ägare. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Vildgåsvägen 9, Veberöd, Lunds kommun

Vildgåsvägen 9

Radhus
Veberöd, Lunds kommun
MOHV Lund

2 250 000 kr

62 m²

2.5 rum

4 007 kr/mån

36 290 kr/m²

Nu visar vi en av de populära radhuslägenheterna i Brf Bengtsbo i Veberöd. Just detta radhus har fin placering i området med baksida och uterum i rakt västerläge vilket ger er eftermiddag- och kvällssol. Just uterummet ser vi som en stor fördel eftersom säsongen förlängs och här kan ni njuta en bra bit in på hösten. Uterummet sträcker sig över hela bostaden och det finns gott om plats för matplats möblemang men också för lounge-del, eller för odling. En annan fördel är att badrummet för ett par år sedan lät totalrenoveras och idag finner vi ett helkaklat och smakfullt inrett badrum med lyxigt badkar. Skulle du föredra dusch istället plockar du helt enkelt bort badkaret och monterar med fördel en glasvägg för att avskilja duschdelen. Samtliga ytor är renoverade och bostaden ger ett bra och fräscht intryck redan innan dörren och ni kan flytta in utan att behöva renovera. Garaget har låtit delas av för att skapa ett extra "sovrum"/förvaring, något som verkligen utökar bostadens funktion. I garaget finns fortfarande gott om plats för förvaring och på uppfarten utanför får bilen plats. Förutom baksidan trädgårdstäppa finns framsidan och dess gräsmatta som vetter åt öster. Läget är riktigt bra med gångavstånd till allt i byn och med förskolor, skolor och lekplatser på kort promenadavstånd. Föreningen har funnits sedan mitten av 60-talet och dess ekonomi är mycket god och stabil. För er som inte känner till vad Veberöd har att erbjuda kan vi nämna att naturen alltid är nära och en av byns fördelar just är den omkringliggande grönskande naturen med Idalaskogen, Körsbärsdalen och närheten till Romeleklint med fantastiska promenadstråk. Kommunikationerna är utmärkta med täta bussavgångar till båda Lund och Malmö. Pendlar ni med bil på det hållet når ni Lund på ca 25 minuter och Malmö på ca 35 minuter. I byn finns välsorterad COOP och ICA, flertalet pizzerior, bank, cafér, friluftsbad, upplyst löparspår mm. Välkomna till en fin marklägenhet i mycket populär bostadsrättsförening på ett utmärkt läge! Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.

  • Uteplats
Mellanvångsvägen 9, Nilstorp, Lunds kommun

Mellanvångsvägen 9

Lägenhet
Nilstorp, Lunds kommun
MOHV Lund

3 195 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 001 kr/mån

42 318 kr/m²

Utsikten från sjätte våningen är något alldeles extra - vi är på Mellanvångsvägen 9, i omtyckta Brf Päronet, i södra delen av Lund. Innanför dörren väntar en mycket fin bostad som checkar många boxar. Njut av stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, ljus planlösning med inglasad västerbalkong och ett toppmodernt kök som inte lämnar något att önska. Läget i huset är tveklöst det bästa, högst upp och vänd åt rätt håll, med eftermiddag och kvällssol på balkongen. Lägenheten är genomgående renoverad för några år sedan och är därför i gott och helt inflyttningsklart skick. Kök och badrum är välutrustat och lever upp till de höga krav som idag ställs på bekvämlighet och finess. Det höga läget i huset och fönster åt två väderstreck gör att bostaden blir väldigt ljus och luftig. Brf Päronet är en omtyckt bostadsrättsförening i södra Lund som bland annat erbjuder sina medlemmar garageplats, övernattningslägenhet för nära och kära, motionsrum, pingisbord, bastu och egen lekplats inom området. Läget på Nilstorp och Järnåkra är omtyckt, dels tack vare sitt korta avstånd till stan och Stadsparken men också för sitt lugn. Här blandas radhus, villor och lägenhetshus och skapar en riktigt fin atmosfär och miljö. På mindre än tio minuter cyklar ni till Centralstationen och Lunds kullerstensmyller. Vill ni hellre ta bussen avgår stadsbuss nr 7 precis intill området. I närheten, vid Ruben Rausing hållplats, avgår flertalet regionsbussar och tittar du på kartan ser du att närmsta påfart till E22:an ligger nära. Alltså, kort avstånd till stan men också ett bra läge för er som pendlar, såväl kollektivt som med bil. Nyslipade brädgolv och nyligen renoverade ytskikt gör att ni bara behöver packa upp flyttlådorna, möblera och börja bo första dagen. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5