Mäklare Fredrik Selmerhagen

Fredrik Selmerhagen

Om mig

Fredrik har över 12 års erfarenhet av att vara fastighetsmäklare i regionen och har förmedlat många villor och bostadsrätter under sin karriär. Han är född och uppvuxen i Lunds kommun och har starkt förankrad lokalkännedom. Fredrik har skarpt affärssinne och strävar alltid efter att leverera ett högt slutpris. Han tvekar aldrig att göra det lilla extra för att kunden ska vara nöjd. Fredrik har under åren alltid haft mycket nöjda kunder och fått flertalet utmärkelser inom kedjan.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Möllevångsvägen 12B, Sofiaparken, Lunds kommun

Möllevångsvägen 12B

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
MOHV Lund
1 750 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 732 kr/mån
47 297 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga etta i Brf Briljanten! Modernt kök, helkaklat badrum och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier är klara fördelar med bostaden. Perfekt för den som vill undvika fix och renovering! Ytan är generös och kan enkelt möbleras tack vare sovalkoven som skapar en naturlig plats för sängen. Tack vare smart planering kan ni enkelt möblera med rejäl matplats, stor soffa och ändå ha plats för en arbetsplats. Dessutom finns en rymlig klädkammare som rymmer all den förvaring ni behöver vilket gör att ytterligare garderober eller byråer inte behöver ta upp plats i de sociala ytorna. Lägenheten är belägen högst upp på tredje våningen (hiss finns) vilket ger ett tyst läge utan granne ovanför. Läget på Möllevången är attraktivt med närhet till LTH, Ekonomicentrum, Ideon, sjukhuset och Lunds centrum. Några minuters promenad norrut ligger det populära grönområdet Sankt Hans backar. Hela Lunds utbud av butiker, kaféer och kulturliv nås på några minuters cykelavstånd. Brf Briljanten är en välskött bostadsrättsförening som erbjuder medlemmarna förmånliga avgifter, bra service och ett problemfritt boende! Välkommen att boka in dig på visning!

 • Hiss
 • Energieffektiv
Vipeholms allé 55, Vipelyckan, Lunds kommun
Vipeholms allé 55, Vipelyckan, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms allé 55, Vipelyckan, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms allé 55

Lägenhet
Vipelyckan, Lunds kommun
MOHV Lund
3 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/4
6 896 kr/mån
43 901 kr/m²

I mycket trivsamma kvarter på ett grönt och naturskönt läge ges nu möjlighet att bli ägare till ett mycket fint och ombonat hem. Husen är nybyggda och ett bekvämt boende med närhet till city. Lägenheten har välplanerade kvadratmeter som breder ut sig på våningsplanets hörna med balkong och vardagsrum/kök åt väster. Husen är mysigt belägna med grönskan som ständigt är närvarande utanför fönstren. Sovrummen är placerade helt utan insyn och enbart naturen och som granne. Hardeberga spåret finns tillgängligt runt hörnet. Balkongen är mycket rymlig och vetter mot väster. De sociala delarna i bostaden är var lägenheten verkligen kommer till sin rätt där vardagsrum & matplats tillsammans med kök & balkong bildar bostadens absoluta kärna - här trivs vi! Vid byggnation valdes materialen med omsorg utan att tumma på det praktiska. Vitt kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror från Electrolux tillsammans med ett genomgående ljust parkettgolv ger er en modern och stilren hemmamiljö. För er som söker en trea är det möjligt att ta ner väggen mellan vardagsrum och det sista sovrummet och på så vis skapa en stor rymlig trerummare. Då huset är nästan nytt finns det givetvis fortfarande garantier kvar från JM, som följer med lägenheten till ny ägare. Med två stilrena badrum och flertalet smarta förvaringslösningar från Elfa är det här en mycket praktisk bostad för er som är familj eller för er som planerar att byta villan mot en fin, modern och smakfull våning. Har ni bestämt er för att sälja villan och flytta till ett lättskött, bekvämt och modernt boende är detta helt rätt. Likaså om ni är en familj som värdesätter ett bekvämt boende där ni kan flytta rakt in och där era barn kan ha flera lekkamrater på samma gata. Är ni istället en blivande student ligger LTH och ekononicentrum nära och lägenhetens storlek och tre sovrum gör att du och dina studiekamrater kan bo billigt om ni delar bostad. Helt enkelt en lägenhet som verkligen passar er som värdesätter ett smart, modernt och exklusivt boende. Husen är miljövänliga och därmed finns parkering samt elbilsplatser i garage som nås via hiss från lägenheten. Byggnaden är Svanenmärkta, vilket betyder att det lever upp till en rad specificerade krav och lösningar för att minska miljöbelastningen. I området planeras det att bygga en ny förskola samt livsmedelsbutik, se lunds kommuns hemsida för mer information. Kan det bli bättre? Välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jägaregatan 196, Nöbbelöv, Lunds kommun
 • Idag kl 17:00

Jägaregatan 196

Radhus
Nöbbelöv, Lunds kommun
MOHV Lund
1 900 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/1
2 891 kr/mån
30 159 kr/m²

Här på lugna Nöbbelöv i mycket stabila Brf Hubertus presenterar vi nu ett nätt litet radhus med egen trädgårdstäppa och trädäck. Väldisponerade kvadratmeter ger er en mycket funktionell tvårummare med rejält kök, rymligt sovrum och vardagsrum med utgång till trädgården. Utan granne ovanför och utan hus mitt emot på baksidan är läget verkligen lugnt. Området lät uppföras i mitten av 70-talet och föreningen har funnits sedan dess. Värt att nämna är att bostadsrättsföreningen totala skuld uppgår till endast drygt 12 miljoner (enligt årsredovisning 2022). Detta ger en låg belåningsgrad med 1100kr / kvm och inför 2024 förblev månadsavgiften orörd, vilket i dessa tider bör ses som ett tecken och bevis på en stabil ekonomi. Trädgården på baksidan vetter åt väster vilket ger er eftermiddagssol men solen tittar även fram från söder vilket gör att ni får många härliga soltimmar i trädgården. På kort promenadavstånd (ca 650m) ligger Gunnebos tågstation och i området avgår stadsbuss linje 3 som ni når på ca 30 sekunder! från dörren. Även E6/E20 nås lätt via Norra ringen och vidare västerut. Alldeles söder om Jägaregatan ligger Nöbbelövs Torg med bland annat ICA-butik, pizzeria och vårdcentral och BVC. - I avgiften ingår även egen parkeringsplats. Välkommen att möte våren och sommaren i detta trevliga radhus!

 • Plus
 • Uteplats
Bredgatan 18B, Centrum, Lunds kommun
Bredgatan 18B, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bredgatan 18B, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bredgatan 18B

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
3 200 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/5
4 100 kr/mån
74 419 kr/m²

- Stor privat terrass - Nu visar vi något där det något utslitna uttrycket ”en egen oas mitt i stan” verkligen kommer till sin rätt, och denna gång med ALL sin rätt. Bakom fasaden på Bredgatan, bara ett stenkast från Alla Helgona kyrkan, döljer sig en riktig pärla till bostad med en fantastisk tillhörande terrass. Värt att nämna är att vi befinner oss i gårdshuset, dvs helt skyddat från stadsmyllret men samtidigt med full access till det mesta av vad Lund har att erbjuda dig som värdesätter utbudet i innerstan. Precis som uttrycket ”en egen oas mitt i stan” ligger även uttrycket ”det bästa av två världar” nära till hands eftersom huset lät uppföras 2007/08. Detta gör att ni får de moderna bekvämligheterna såsom hiss från markplan, möjlighet till garageplats och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Detta samtidigt som ni bor mitt i de äldre delarna av centrum. Terrassen är tveklöst lägenhetens sanna trumfkort och under den varmare delen av året gör den att lägenheten ”växer” och nuvarande ägare har under många års tid tillbringat otaliga timmar här och njutit av lugnet. Storleken på terrassen gör att ni enkelt kan skapa olika ”rum i rummet” med matplats, solsäng & lounge men också plats för odling. Har du några år av studier framför dig bor du alltså mitt bland allt vad Lunds centrum har att erbjuda och Universitetet ligger bokstavligen runt knuten. Till Juridicum promenerar du på några minuter och till LTH och Ekonmicentrum är det ca 10-12 minuters gång och cyklar du kan du halvera tiden. Läget är alltså perfekt för dig som dels värdesätter lugnet men samtidigt vill kunna njuta av Lunds absoluta centrum. Välkomna att boka in er på visning av denna tvåa med absolut förstklassigt läge som inte lämnar något att önska.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kung Oskars väg 9A, Centrum, Lunds kommun

Kung Oskars väg 9A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
2 995 000 kr
61,7 m²
2 rum
vån 2/4
4 253 kr/mån
48 541 kr/m²

Förtjusande lägenhet som renoverats med känsla för att kombinera de gamla stilfulla detaljerna med nytt och modernt. De klassiska höga golvlisterna är kvar, liksom de gamla vackra innerdörrarna. I hall, vardagsrum och sovrum pryds taket av fina lamprosetter och i fönstret finns fönsterbänkarna i sten anno 1930. Samtliga ytskikt i bostaden är i bra skick och med nyrenoverat badrum (våtrumsintyg finns) med tvättmaskin och ett fräscht kök är detta en lägenhet att flytta rakt in i. Planlösningen är genomgående över våningsplanet vilket gör att ni får en fint flöde av ljus genom bostaden. Tack vare 30-talets praktiska tänk utgör mitten av lägenheten en rejäl och möblerbar halva som idag används som arbetsplats. Brf Nyhem är gammal förening som bildades 1931 i samband med uppförandet av huset. Gammal förening betyder ofta trygghet, låg skuldsättning och många utförda renoveringar, så även i Brf Nyhem. Här har man under åren genomfört stambyte av såväl avlopp- som vattenstammar, bytt tak, renoverat balkonger, fönster och för några år installerades nya lägenhetsdörrar. I föreningen finns två lokaler i botten som upplåts med hyresrätt och inbringar bra intäkter till föreningen. På innergården, som är riktigt grönskande sommartid, finns flertalet sittplatser och grill. I trapphusen finns balkonger som kan användas av medlemmarna. Läget är utmärkt med sina få minuters promenad till Lunds centralstation och snart även Spårvagnen vid Clemenstorget. Har ni några sköna studentår framför er är också läget väldigt fördelaktigt då ni på ca 5 minuter cyklar till Universitetet och Juridicum och ska ni vidare till LTH eller Ekonomicentrum behöver ni bara trampa 5 minuter till. - Avgiften inkluderar "allt" dvs, värme, vatten, tv, bredband & hushållsel Välkomna på visning!

 • Plus
Nöbbelövs torg 3, Nöbbelöv, Lunds kommun

Nöbbelövs torg 3

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
MOHV Lund
1 650 000 kr
32,4 m²
1 rum
vån 5/6
2 326 kr/mån
50 926 kr/m²

Nu finns det möjlighet att bli ägare till en mycket trivsam etta i de nybyggda och alltid lika populära husen vid Nöbbelövs Torg. En lägenhet där ni kan flytta rakt in utan att bekymra er för att renovera. Huset stod klart 2016 och det märks med sina fina materialval, stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt ljus & öppen planlösning. Den stora balkongen är ett stort plus och gör att lägenheten växer under den varmare delen av året. Bra förvaring i form av en rymlig klädkammare i hallen underlättar vardagen. Nöbbelöv ligger i den norra delen av stan med cykelavstånd till allt ni kan tänka er. Ni cyklar till LTH, Ekonomicentrum och övriga Universitetsområdet på ca 15 minuter. Till Gunnesbo Tågstation är det gångavstånd och utanför huset avgår stadsbuss nr 3 som tar er in till stan på 10 minuter. Till NOVA-områdets stora butiks- och serviceutbud ka ni också ta cykeln. Alldeles i närheten finns ICA butik, pizzeria mm. Nära till bra promenad och motionsspår. Bostadsrättsförening med låga avgifter och sund belåningsgrad borgar för en stabil och god investering. Låg månadsavgift som utöver värme, kallvatten och TV även inkluderar bredband! Välkomna att boka in er visning av en riktigt fin etta!

 • Balkong
 • Hiss
Nöbbelövs torg 3, Nöbbelöv, Lunds kommun

Nöbbelövs torg 3

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
MOHV Lund
2 450 000 kr
69,4 m²
3 rum
vån 5/6
3 632 kr/mån
35 303 kr/m²

Mycket fin trea med låg avgift! På ett av husets tveklöst bästa lägen, på våning fem med balkong åt söder, väntar denna i synnerhet välplanerade trea på ny ägare. Huset lät uppföras 2016. Bostaden och dess material känns därför fortfarande högst aktuella och här kan ni flytta rak in och börja trivas redan från första dagen. Med en modern och nästa nybyggd lägenhet kommer många fördelar. Bland annat ges vi ett stort rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, ljus och luftig öppen planlösning och stora fönsterpartier. Lägenhetens planlösning bidrar verkligen till att bostaden känns rymlig och ljus. Den öppna lösningen och den fria utsikten gör att kvadratmeterna känns fler och att den är välplanerad tror vi att de flesta håller med om. I köket har nuvarande ägare låtit installera en exklusiv vinkyl, något som förutom sin funktion också bidrar till en förhöjd känsla vad gäller den materialla utrustningen. Låga avgifter, en sund belåningsgrad och det faktum att huset är nästan nytt utan underhållsbehov gör detta till ett tryggt köp. Att lägenheten dessutom ligger näst högst upp med söderläge är ytterligare plus. Området är grönt och lummigt med flertalet fina promenadstråk intill och med gångavstånd till Gunnesbo Tågstation är läget ypperligt! Utanför huset avgår stadsbuss nr 3 som tar er in till stan på 10 minuter och via cykelbanan kan ni trampa till Centralstationen och Lunds myllrande stadskärna men också till NOVA-områdets stora butiks- och serviceutbud. I närheten finns välsorterad ICA butik, pizzeria mm. I området finns flera förskolor som alla ligger inom promenadavstånd. Välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7