MOHV Lund

MOHV Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Finalgatan 7A, Arenaparken, Lunds kommun

Finalgatan 7A

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
MOHV Lund
2 095 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/5
2 446 kr/mån
51 098 kr/m²

Välkommen till Arenaparken och denna ljusa och rymliga etta byggd av Skanska 2017! Här erbjuds ett utmärkt boende med balkong i sydväst, öppen planlösning, påkostat kök från Marbodal och badrum med tvättmöjligheter i populära Arenaparken. Lägenheten ligger med fri utsikt där stora fönsterpartier vilket bidrar till en ljus och luftig känsla. Arenaparken ligger precis väster om Stadsparken med gångavstånd till Lunds absoluta centrum. Om du har studier framför dig i Lund så är läget riktigt bra då du med cykel når såväl LTH som Ekonomicentrum på ca 15 minuter. Till Juridicum och den äldre delen av Universitetet inkluderande de medicinska fakulteterna är det ännu närmre. Väl hemma igen kan du förvara cykeln i cykelförrådet i källaren. I grannbyggnaden finns Fitness 24seven gym & butik som är öppen dygnet runt. I Stadsparken, som finns på några steg bort, ligger Högevallsbadet som också erbjuder fitness anläggning. I området finns två matbutiker på promenadavstånd, COOP och Lidl. Stadsbuss nummer 1 stannar precis intill området och har täta avgångar.

 • Balkong
 • Hiss
Snorres väg 100, Linero, Lunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Snorres väg 100

Radhus
Linero, Lunds kommun
MOHV Lund
1 495 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 560 kr/mån
22 824 kr/m²

I trevliga Brf Nordmannen välkomnar denna ljusa marklägenhet i gott skick och med lättskött trädgård i söderläge. Bostaden är välplanerad och rymmer stort kök med matplats, ljust och luftigt sällskapsrum, badrum med badkar, sovrum med plats för dubbelsäng samt både klädkammare och egen tvättstuga. På uteplatsen på baksidan njuts solen under stora delar av dagen på den insynsskyddade trädgården. Området är lugnt med trevliga promenadstråk och bra kommunikationer runt knuten. På promenadavstånd finns idrottsplats, skolor och Linero torg med med matbutik, gym, bibliotek etc. Till centrum är det trygga cykelvägar. Föreningen erbjuder sina medlemmar parkeringsplats. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Filippavägen 2 A, Sofiaparken, Lunds kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Filippavägen 2 A, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 2
Filippavägen 2 A, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 3

Filippavägen 2 A

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
MOHV Lund
2 195 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 2/4
3 085 kr/mån
41 651 kr/m²

I trevliga Sofiaparken presenteras denna genomgående och modernt inredda tvåa med balkong i söderläge, helt utan insyn. Lägenheten har renoverats med helkaklat badrum, nyare kök, ekparkettgolv och släta väggar!

 • Premium
 • Balkong
Måsvägen 20A, Väster, Lunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 11 dec kl 17:20
Måsvägen 20A, Väster, Lunds kommun, bild 2
Måsvägen 20A, Väster, Lunds kommun, bild 3

Måsvägen 20A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
MOHV Lund
3 195 000 kr
96,4 m²
3 rum
vån 1/3
5 942 kr/mån
33 143 kr/m²

På trevliga Väster presenteras denna fina trea en halvtrappa upp med ca 38 kvm uteplats i sydvästläge. Lägenheten är mycket välplanerad med en genomgående planlösning som erbjuder ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Renoverat kök med nyare vitvaror där plats för matbord finns, sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring samt vardagsrum med plats för soffa och matsalsmöblemang. Genom skjutdörrar i orginal hittar vi det andra sovrummet, som idag används som en förlängning av vardagsrummet. Vackra originaldetaljer som kolmårdsmarmor och fönsterbänkar i sten har bevarats och matchas med ett vackert parkettgolv. Under 2017 totalrenoverades badrummet, samtidigt målades alla väggar och tak. På uteplatsen njuts solen under stora delar av dagen med utsikt över föreningens grönskande innergård. Uteplatsen är på ca 38 kvm, ett extrarum som kan nyttjas många månader under året. Läget på Väster är utmärkt med mataffärer, naturstråk och Nova i närheten, busshållsplats utanför samt en kort promenad till centrum och tågstationen. En stabil föreningen med låga lån, stora förråd, fina gemensamma ytor och garage. Välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
Skarpskyttevägen 12C, Norra Fäladen, Lunds kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00

Skarpskyttevägen 12C

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
MOHV Lund
2 295 000 kr
95 m²
3 rum
vån 2/3
5 311 kr/mån
24 158 kr/m²

Helrenoverad trea om 95 genomgående kvadratmeter helt utan insyn från närliggande fastigheter. Tidlösa materialval i hela bostaden med två helkaklade badrum, stort kök samt rejäla sovrum och generös klädkammare. Underbar balkong i soligt västerläge med fri utsikt.

 • Plus
 • Balkong
Flygelvägen 215, Östra Torn, Lunds kommun

Flygelvägen 215

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
MOHV Lund
2 195 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 115 kr/mån
25 376 kr/m²

Nu finns det en stor trea i stabila Brf Mandolinen till salu! Flygelvägen ligger i ett grönt och lummigt område på Östra Torn och föreningen är mycket välskött. Området är populärt för sin grönska och sina lugna kvarter. Inom föreningens område finns flera lekplatser och grönområden precis bredvid. Lilla Coop finns på gångavstånd och någon kilometer längre bort finns välsorterade Ica Tuna. Både förskola och skola finns i området och nås utan att korsa någon bilväg. Ett stenkast bort stannar stadsbussen som tar dig till centrum på ca tio minuter. Vill du hellre cykla till stan går det lika fort. I området finns även Östra Torns 4H-gård som är mycket omtyckt. Med sina 86,5 kvm är detta verkligen en rejäl trea med bra ytor. Dessutom har du egen ingång på bottenplan med praktisk hall medan resten av bostaden disponeras på andra plan. Bor ni med småbarn kan ni alltså ha barnvagn mm nere i hallen. Den genomgående planlösningen ger bostaden ett mycket fint ljusflöde och alla rum upplevs ljusa och rymliga. Tak och väggar lät nyligen målas om vilket också bidrar till en fräsch känsla och lägenheten är i bra skick. Balkongen är väl tilltaget och ligger i sydväst-läge vilket ger er mängder med sol. Inga av rummen har någon direkt insyn tack vare läget i området. Stor rymlig klädkammare inrett med smart hyllsystem underlättar vardagen och ger er ordning och reda. Ytterligare ett praktiskt plus är att ni tack vare våning 2 får tillgång till att ha förvaring på vinden (idag ca 8 kvm förvaringsyta) som nås via vindslucka i hallen. - Till bostaden hör en egen parkeringsplats! Välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
Östgötavägen 14, Järnåkra/Stadsparken, Lunds kommun
 • Budgivning pågår
Östgötavägen 14, Järnåkra/Stadsparken, Lunds kommun, bild 2
Östgötavägen 14, Järnåkra/Stadsparken, Lunds kommun, bild 3

Östgötavägen 14

Villa
Järnåkra/Stadsparken, Lunds kommun
MOHV Lund
12 995 000 kr
281 + 107 m²
10 rum
1 016 m² tomt

Få ett förstklassigt boende med detta imponerande hus i tre plan, komplett med källare, på en fantastisk parkliknande tomt om 1016 friköpta kvadratmeter. Detta underbara hem färdigställdes1955 och erbjuder en välplanerad yta på hela 281+107 kvm. Nuvarande planlösning erbjuder tre ljusa och luftiga våningar med lika många kök och badrum. Men om så önskas går det givetvis att skapa ett fantastiskt enfamiljshus för den stora familjen eller som generationsboende. Huset är gediget byggt i tegel med vackra originalattribut så som fönsternischer av kalksten, parkettgolv lagd i fiskbensmönster och stora fönsterpartier med utsikt i alla väderstreck. Access till samtliga våningsplan går via ett vackert trapphus av terrazzosten. Källaren är ljus och fräsch med oanade möjligheter till förvaring, hobby och gäster. Det översta planet bjuder på två stora sovrum, stort allrum samt både pentry och duschrum. Mellan dessa plan finner vi två stora våningar med en imponerande rymd och känsla. Entréplanet har utgång till träbelagd altan och den underbara trädgården medan våning 2 har smyckats med fungerande öppen spis och balkong. Den parkliknande trädgården har under årens lopp vuxit till sig och skapar en helt insynsfri tillvaro med en stor variation av fruktträd, buskar och blommor. På tomten finner vi även ett teglat annex där bara fantasin sätter gränser för användningen samt ett kombinerat förråd och cykelställ. Framsidan ger plats för bilar på båda sidorna av huset. Detta är en fastighet utöver det vanliga med oändliga möjligheter på ett mycket attraktivt och centrumnära läge. Välkomna på visning!

 • Premium
Trädgårdsgatan 10A, Nöden, Lunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Trädgårdsgatan 10A, Nöden, Lunds kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 10A, Nöden, Lunds kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 10A

Lägenhet
Nöden, Lunds kommun
MOHV Lund
4 895 000 kr
77,2 m²
3 rum
4 200 kr/mån
63 407 kr/m²

En trygg och välkomnande förening är något som ingår när du bosätter dig i de mest centrala delarna av Nöden. Med låg avgift, låg belåningsgrad samt alla större renoveringar bakom sig är detta en förening som värnar om sina medlemmar. Boytan om 77 kvm inkluderar inte den inredda vinden, något som kan disponeras som ytterligare ett rum. Att läget är ett av Lunds absolut bästa råder det ingen tvekan om. Några hundra meter bort ligger Stortorget och Mårtenstorget med sitt stora restaurangutbud och Saluhall. Ett stenkast bort löper Södra Esplanadens ståtliga Lindallé, något som också bevittnar om att vi är på ett riktigt fint och populärt läge i stan. Stadsparkens södra ingång ligger en kort promenad från lägenheten, där det är lika omtyckt att motionera som att anordna en helgens picknick. Den här bostaden är det perfekta valet för er som söker en välplanerad, bekväm och centralt belägen lägenhet på ett av stadens i särklass bästa lägen. Välkommna att boka in er på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Fredsgatan 2A, Centrum, Lunds kommun

Fredsgatan 2A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
3 395 000 kr
49,3 m²
2 rum
vån 5/5
2 175 kr/mån
68 864 kr/m²

Bakom vad som kanske är Kungagatornas vackraste fasad döljer sig en otroligt fin och karakteristisk tvåa som inte lämnar något att önska och med en mycket fin och exklusiv känsla. Året var 2016 när lägenheten lät uppföras i det tidiga vindsutrymmet. Exploateringen skedde i föreningens regi och processen av materialval och utformning av lägenheten var noggrant planerad för att ge rum för en lägenhet vars stil och utformning på ett så bra sätt som möjligt skulle passa in i huset som lät uppföras tidigt förra seklet. Attribut värda att nämna kan vara det genomgående massiva brädgolvet, kaminen i vardagsrummet, smakfulla köket från Marbodal och sovrummet med öppet upp i nock med synliga takbjälkar och elektriska takfönster. Rymligt badrum med egen tvättmaskin (möjligt att placera torktumlare ovanpå). En lägenhet för dig som värdesätter det lilla extra och för dig som vill bo på ett förstklassigt läge i Lund. Välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och låg belåning (2465kr/kvm). Alltså, kvarteren kring Kungagatorna är ett av Lunds mest anrika och uppskattade lägen. Med ett par minuters promenad till Centralen, Clemenstorget och myllret vid Grand Hotell blir kanske läget inte bättre än såhär?

Jägaregatan 220, Nöbbelöv, Lunds kommun

Jägaregatan 220

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
MOHV Lund
2 050 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 879 kr/mån
32 540 kr/m²

Genomgående fin tvåa med stor söderbalkong i populära Brf Hubertus. Med sina 63 kvadratmeter är detta en rymlig tvåa med bra ytor i alla rummen. Både kök och badrum är renoverat och ytskikten är i fint skick. Även samtliga dörrkarmar, dörrar och lister är utbytt och lägenheten ger ett fräscht intryck. Lägenheten ligger på andra våningen utan granne ovanför och läget längst ut i längan gör att du bara ha granne åt ena hållet. Läget i huset är alltså tyst och lugnt. Även området i sig är lugnt och präglas av mycket grönska. I föreningen finns både lägenheter och radhus vilket bidrar till en familjär känsla. Föreningen har funnits sedan husen uppfördes i mitten av 70-talet och har god ekonomi med mycket låg belåning (ca 1100kr/kvm). Detta trots flera stora renoveringar bakom sig. I dessa tider är just en låg belåning extra viktigt. I området vid Nöbbelövs Torg finns bland annat ICA-butik och stadsbussen stannar alldeles intill området och tar dig till Lunds centrum om du inte vill trampa längs cykelbanan. Norr om och öster om området finns fina promenadstråk. - Avgiften inkluderar värme, vatten, TV, bredband & parkeringsplats Välkomna till en inflyttningsklar tvåa på fint läge i stabil bostadsrättsförening.

 • Balkong
Stralsundsvägen 32, Brunnshög, Lunds kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Stralsundsvägen 32

Radhus
Brunnshög, Lunds kommun
MOHV Lund
3 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/2
6 648 kr/mån
42 957 kr/m²

Äntligen är Brf Backsvalans bästa radhus till salu! Detta rymliga hörnhus på hela 93 kvadratmeter fördelat på två fullstora våningar ligger omgärdad av grönska med mycket begränsad insyn och bästa sydvästläge på den generösa uteplatsen. Redan i entrén förstår man att detta radhus skiljer sig från resten av föreningens bostäder. Tack vare det rejäla sidofönstret i vardagsrummet upplevs bostaden så mycket ljusare. Att man dessutom har sjön och grönskan som närmsta granne ger en lugnande och insynsskyddad tillvaro. Entréplanet är öppet och ljust med det påkostade köket i ek från Myresjö delvis integrerat med matplatsen och vardagsrummet. Ett steg från matplatsen och du är ute på det underbara trädäcket som ligger i optimalt sydvästläge. Återigen förstår vi varför just denna bostad sticker ut i positiv bemärkelse. Istället för att kika in i grannens fasad har vi här utsikt över trädens skiftande färger och bästa förutsättningar för kvällssol. Övervåningen rymmer tre bra sovrum där insyn från grannar inte är ett problem. Alla rummen är tillräckligt stora för att kunna möbleras med dubbelsäng och inredda i neutrala färger. Bostaden har helkaklade badrum på både övervåning och entréplan där det sistnämnda även inhyser tvättmaskin och torktumlare. Förvaring råder det ingen brist på i detta boende tack vare flertalet klädkammare, garderober samt ett varmisolerat förråd. Bostaden ligger i ett av de mest expansiva områdena i Lund med Ideon, ESS, Lund Nano Lab och Max IV inom korta avstånd. I området finns dessutom populära förskolor, lekplatser och butiker. Perfekt för dig som kräver det bästa av ditt boende!

 • Plus
 • Uteplats
Lindvägen 15, null, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Lindvägen 15

Villa
Eslövs kommun
MOHV Lund
2 495 000 kr
182 m²
6 rum
1 011 m² tomt

Renoveringsmöjlighet på stor hörntomt med en perfekt placering i området. Stor fastighet med en fin trädgård och tillhörande garage. Välkommen på visning!

Tärnvägen 11, Väster, Lunds kommun

Tärnvägen 11

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
MOHV Lund
1 495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/5
3 185 kr/mån
41 528 kr/m²

Fantastisk möjlighet att förvärva en helt nyproducerad bostad med egen uteplats och en perfekt placering i huset. Lägenheten är välplanerad, har ett stort helkaklat badrum med dusch, wc, kommod och egen tvättmaskin. Snyggt kök från Marbodal med spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Stor uteplats i österläge. Inflyttning möjlig i slutet av augusti!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Slåttervägen 7D, Kobjer, Lunds kommun
 • Budgivning pågår

Slåttervägen 7D

Lägenhet
Kobjer, Lunds kommun
MOHV Lund
1 695 000 kr
40,3 m²
1 rum
vån 2/4
2 511 kr/mån
42 060 kr/m²

Möjlighet att förvärva en trivsam etta med en optimal planlösning på populär adress. Rymliga kvadratmeter med stort och rejält kök och ett trivsamt och luftigt vardagsrum med fiskbensparkett. Att badrummet låtit renoveras i samband med föreningens stambyte är en extra trygghet. En perfekt studentlägenhet där du kan flytta rakt in och börja trivas från dag ett. Som studerande vill man ofta ha rimligt cykelavstånd till såväl Universitetet som centrum, men också kunna komma hem och varva ner och finna lugnet. Precis det kan du på Slåttervägen. Kvarteren är grönskande och har en bra mix av lägenhetshus, radhus och villor i senfunkis-stil vilket skapar en skön atmosfär. Till stan och centralstationen cyklar ni på under tio minuter. Likaså till LTH, Universitetet eller Juridicum tar det 6-7 minuter att trampa. På promenadavstånd finns Nova-Lund med sitt stora utbud av butiker & shopping och på Kobjer rullar stadsbuss nummer 5 med täta avgångar. I området är det fri parkering. Föreningen har funnits sedan huset byggdes på 50-talet och har flera stora renoveringar bakom sig såsom stambyte och byte av fönster. Belåningen är låg och månadsavgiften inkluderar även bredband. Välkomna till en mycket trivsam student-etta på grönt och lummigt läge!

Visar alla 14