MOHV Lund

MOHV Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karl XII gatan 8A, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30

Karl XII gatan 8A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
4 995 000 kr
95,1 m²
3 rum
vån 2/5
3 031 kr/mån
52 524 kr/m²

I ett av Lunds mest eftertraktade områden, bland Kungagatorna, finner du denna charmiga gaveltrea med bevarade originaldetaljer från 1928. Här återfinns välbevarad fiskbensparkett, takrosetter, djupa fönsternischer, höga socklar och spegeldörrar, kombinerat med ett stilrent renoverat kök från 2017 och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Väggarna och golven är enhetligt renoverade med ljusa färgval. Läget på gaveln skapar ett behagligt ljusflöde till de rymliga sällskapsytorna. Möjligheten till två stora sovrum eller en anslutande lyxig matsal intill vardagsrummet ger flexibilitet. Förvaringsmöjligheter inkluderar en inbyggd klädkammare, skafferi och rejäla förråd. En kort trappa ner i trapphuset har du tillgång till föreningens trevliga innergård. Hissen från markplan gör boendet bekvämt. Brf Karl XII i Lund, från 1928, har genomgått betydande renoveringar, samtidigt som månadsavgifterna hålls låga. Området erbjuder närhet till konditori, restauranger och små butiker samt bekvämligheter som Centralstationen, centrum och sjukhuset. Snart ute till försäljning!

  • Plus
  • Hiss
Qvantenborgsvägen 10A, Kobjer, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Qvantenborgsvägen 10A

Lägenhet
Kobjer, Lunds kommun
MOHV Lund
1 850 000 kr
39,8 m²
1 rum
vån 3/4
2 387 kr/mån
46 482 kr/m²

Riktigt mysig etta på fint läge! Nu visar vi en förtjusande etta på tredje våningen med fri utsikt över Kobjers villa-takåsar. I klart väder ser ni hela vägen till Öresund! Just den fria sikten är något som verkligen gör skillnad då insynen är minimal och läget i huset bidrar till en fridfull och lugn miljö. Lägenheten är full av charm med vacker fiskbensparkett, högt i tak och med klassiska fönsterbänkar i sten. Både vardagsrummet och köket är i bra storlek och ni kan enkelt möblera med rejält matbord i köket. I rummet har man låtit dela av för sängen med en spröjsad industri-vägg, både snyggt och praktiskt. Läget på Kobjer är omtyckt mycket tack vare just den fina grönskan och mysiga kvarterskänslan. I området finns en bra mix av villor och lägenhetshus från 40 & 50-talet och atmosfären är lugn. Föreningen har funnits sedan husen byggdes, är välskött och har många stora renoveringar bakom sig och trots det har de en låg belåning med bara 5,7 miljoner i total skuld enligt senaste årsredovisningen samt en nettoskuldersättning för lägenheten på låga ca 56 000kr! Har ni några sköna studentår framför er bor ni riktigt bra här med 10 minuters cykeltur till Universitetet & Juridicum. Ett par minuter längre bort når ni LTH och Ekonomicentrum. Till Nova-områdets stora butiksutbud är det fem minuter med cykel där det också finns COOP och ICA. Stadsbussen går precis utanför också. En riktigt bra etta helt enkelt där ni kan flytta rakt in utan att renovera.

  • Plus
Vagnmakaregränden 20, Nilstorp, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vagnmakaregränden 20

Villa
Nilstorp, Lunds kommun
MOHV Lund
4 600 000 kr
100 + 47 m²
4 rum
100 m² tomt

Fin möjlighet att ta över stafettpinnen och förvärva ett mysigt radhus på populära Vagnmakaregränden. Huset är i mångt och mycket i originalskick och passar således utmärkt för er som drömmer om att skapa ert eget drömhem och brinner för att sätta er egen prägel och stil. Området är barnvänligt och populärt mycket tack vare närheten till förskolor och skolor, men också för att det är gång och cykelavstånd till stan. Närmsta förskolor blir Blomman, Arken och Körsbäret medan skolorna i området är Vårfruskolan, Apelskolan och Vegalyckan. I området finns Ica Satelliten vartill det är gångavstånd, så även till Hemköp vi Karghögstorg. Läget på Nilstorp är ett av stans mest populära och det är lätt att förstå varför. Här bor ni i en lugn idyll för familjen samtidigt som ni har gångavstånd till centrum. Välkomna att boka in er på visning!

Runslingan 6C, Linero, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Runslingan 6C

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
MOHV Lund
1 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
4 453 kr/mån
23 359 kr/m²

En riktigt trivsam lägenhet på ett lika trivsamt läge. Här presenteras nu en bra planerad tvåa på andra våningen med balkong åt väster. Genomgående fräsch lägenhet med bra ljusinsläpp. Stort sovrum med walk-in closet som är stor nog för att användas som kontor. Området är uppskattat mycket tack vare sin grönska och lummighet. Föreningen är välskött, har stabil ekonomi och prydliga områdesytor. Brf Runristaren har förutom mycket god ekonomi många andra saker att erbjuda sin medlemmar såsom övernattningslägenhet för vänner & familj, festlokal att hyra, bastu samt träningslokal/gym för endast 200kr per år! Kommunikationerna till stan är goda då stadsbuss avgår alldeles intill föreningens område och vill ni hellre cykla är ni på Mårtenstorget och Saluhallen på under 15 minuter. - Föreningen har endast 2760kr/kvm i lån - Avloppstammar renoverade 2022 - Möjlighet att hyra parkeringsplats för 150kr/månad - Avgift inkluderar värme, vatten, tv, bredband & bostadsrättstillägget i hemförsäkringen Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Filippavägen 4C, Sofiaparken, Lunds kommun

Filippavägen 4C

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
MOHV Lund
1 895 000 kr
33,7 m²
1 rum
vån 4/4
2 952 kr/mån
56 231 kr/m²

På centralt läge vid den grönskande och lugna Sofiaparken presenteras denna stora och ljusa etta med balkong. Lägenheten erbjuder bl.a. ett rymligt allrum, bra förvaringsmöjligheter och nytt badrum som bekostas av föreningen. Bostaden ligger högst upp i huset med fri utsikt över området, helt utan insyn. Områdets popularitet beror mycket på närheten till centrum, Universitetet/LTH och sjukhuset samt rekreationsområdet St Hans backar. Även Victoriastadion med både gym och rackethall ligger i närområdet. Perfekt förstaboende eller övernattningslägenhet!

  • Plus
  • Balkong
Bredgatan 18B, Centrum, Lunds kommun
Bredgatan 18B, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bredgatan 18B, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bredgatan 18B

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
3 200 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/5
3 694 kr/mån
74 419 kr/m²

- Stor privat terrass - Nu visar vi något där det något utslitna uttrycket ”en egen oas mitt i stan” verkligen kommer till sin rätt, och denna gång med ALL sin rätt. Bakom fasaden på Bredgatan, bara ett stenkast från Alla Helgona kyrkan, döljer sig en riktig pärla till bostad med en fantastisk tillhörande terrass. Värt att nämna är att vi befinner oss i gårdshuset, dvs helt skyddat från stadsmyllret men samtidigt med full access till det mesta av vad Lund har att erbjuda dig som värdesätter utbudet i innerstan. Precis som uttrycket ”en egen oas mitt i stan” ligger även uttrycket ”det bästa av två världar” nära till hands eftersom huset lät uppföras 2007/08. Detta gör att ni får de moderna bekvämligheterna såsom hiss från markplan, möjlighet till garageplats och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Detta samtidigt som ni bor mitt i de äldre delarna av centrum. Terrassen är tveklöst lägenhetens sanna trumfkort och under den varmare delen av året gör den att lägenheten ”växer” och nuvarande ägare har under många års tid tillbringat otaliga timmar här och njutit av lugnet. Storleken på terrassen gör att ni enkelt kan skapa olika ”rum i rummet” med matplats, solsäng & lounge men också plats för odling. Har du några år av studier framför dig bor du alltså mitt bland allt vad Lunds centrum har att erbjuda och Universitetet ligger bokstavligen runt knuten. Till Juridicum promenerar du på några minuter och till LTH och Ekonmicentrum är det ca 10-12 minuters gång och cyklar du kan du halvera tiden. Läget är alltså perfekt för dig som dels värdesätter lugnet men samtidigt vill kunna njuta av Lunds absoluta centrum. Välkomna att boka in er på visning av denna tvåa med absolut förstklassigt läge som inte lämnar något att önska.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kämpagränden 19C, Linero, Lunds kommun

Kämpagränden 19C

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
MOHV Lund
1 750 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
3 686 kr/mån
22 436 kr/m²

På Kämpagränden 19C finns nu en helrenoverad trea med inglasad balkong till salu! Föreningen och dess omgivningar är ytterst välskötta med prydliga planteringar, flertalet lekplatser inom området och med angränsning till de böljande rapsfälten i öster är läget mycket bra. Kämpagränden 19 ligger högst upp i området, vilket gör att du från sovrummen inte har något hus mitt emot och därmed väldigt lite insyn. Det gör också att du får fin grönska utanför fönstren! Lägenheten är i mycket fint skick och vid renoveringen byttes samtliga golv, golvlister, dörrar och dörrkarmar. All gammal tapet togs ned och väggarna bredspacklades. Samtidigt lät köket och badrummet totalrenoveras, skjutdörrsgarderober sattes in i hallen med Elfa-system. Även i klädkammaren sitter ett bra hyllsystem av samma märke. Lägenheten är därför i mycket fint och välhållet skick. Vill ni hellre ha andra färger på väggarna är alla väggarna släta och det går att måla rakt på, vill ni ha offert för målning kan ansvarig mäklare tillhandahålla det. Brf Linero tillhandahåller övernattningsrum för sina medlemmar som går att hyra då vänner och familj är på besök. Festlokal går att hyra, så även odlingslotter. Att föreningen är obelånad vittnar om att den är välskött, vilket som sagt syns och märks i området. En stark ekonomi i föreningen borgar även för att en god investering. Området är lugnt och avstånden in till stan är inte långt. Sätt er på stadsbussen och ni är på centralen på ca 15 minuter. Även om ni cyklar till stan tar det er 15 minuter. I närheten finns bra motionsspår och promenadstråk och har ni småbarn är läget verkligen bra med lekplats och välsorterad ICA butik i närheten. Intill Ica finns bland annat 24seven Fitness gym, apotek, vårdcentral och BVC. Förskolor och skola ligger nära, så även idrottsanläggningen Vikingahallen. - Lägenheten har säkerhetsdörr. - Parkering går att hyra för 25kr/månad utomhus och 180kr/månad för garageplats. - Förråd finns i samma trapphus som lägenheten. - Föreningen är välskött och obelånad. - 10 603kr i inre reperationsfond som tillfaller ny ägare och kan användas för reparationer/renovering. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Norrängavägen 5A, Linero, Lunds kommun

Norrängavägen 5A

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
MOHV Lund
2 175 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/5
4 100 kr/mån
32 955 kr/m²

Med hiss tar vi oss upp till denna ljuvliga trea på tredje våningen som är nästintill i nyskick. Planlösningen är öppen och genomgående vilket ger ett fint ljusflöde genom hela bostaden. Huset lät uppföras 2022 och lägenheten och dess material håller hög standard med fin mattlackad ekparkett och stilrent kök från VEDUM. Eftersom Lägenheten är mycket välhållen och utan hål i väggarna är känslan av att flytta in i en helt nyproducerad lägenhet väldigt nära. Bostaden erbjuder bra förvaring med skjutdörrsgarderober både i hallen och längs ena hela väggen i det större sovrummet. I källarplan finns även ett tillhörande förråd. Balkongen, som vetter åt väster och ger er mängder med soltimmar, är verkligen väl tilltagen och ni möblerar enkelt med matbord för fyra personer. I närheten finns bra motionsspår och promenadstråk och har ni småbarn är läget verkligen bra med flera lekplatser nära. Ett stenkast bort ligger välsorterad ICA-butik och intill finns bland annat 24seven Fitness gym, apotek, vårdcentral och BVC. Förskolor och skola ligger också nära, så även idrottsanläggningen Vikingahallen. - Möjlighet att hyra parkeringsplats eller garage. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stralsundsvägen 94, Brunnshög, Lunds kommun

Stralsundsvägen 94

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
MOHV Lund
1 795 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 639 kr/mån
31 217 kr/m²

Modern genomgående tvåa med öppna sociala ytor, bra läge och mysig uteplats. Stilrena materialval, öppen kökslösning, badrum med tvättmöjligheter och bra förvaring. Trevligt och lugnt läge nära grönområden, ESS, MAX IV och Ideon!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Klarinettgränden 5A, Östra Torn, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klarinettgränden 5A

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
MOHV Lund
1 495 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/2
3 162 kr/mån
36 463 kr/m²

Perfekt läge nära LTH, och Ekonomihögskolan och MAX IV – här finner du denna välplanerade och moderna etta om hela 41 kvm på trevliga Östra Torn. Belägen på andra våningen med gavelläge, blir du välkomnad av ett fantastiskt ljusflöde från två väderstreck. Den ljusa ettan erbjuder ett stort allrum, en avskild sovalkov, kök med matplats, samt bra förvaringsmöjligheter inklusive walk-in-closet. Dessutom finns ett rymligt, helkaklat badrum som är helt nyrenoverat 2023 i samband med föreningens stambyte. Då byttes även elcentral och elinstallationer i lägenheten. Värme, vatten, bredband, IP-telefoni och Kabel-TV ingår. HSB Brf Östra Torn är en välskött förening. Det finns gratis p-platser och de boende har tillgång till bastu, tennisbana, fotbollsplan, hobbyrum och innergårdar med trevliga uteplatser. För besökande finns en övernattningslägenhet. På Östra Torn finns även en mataffär, bra bussförbindelser och motionsspår för en aktiv livsstil. Med cykel tar du dig till centrum på bara några minuter. Här har du möjligheten att bo bekvämt och nära till alla bekvämligheter, samtidigt som du har närhet till några av Lunds mest prestigefyllda utbildningsinstitut.

Hällestadsvägen 19A, Södra Sandby, Lunds kommun

Hällestadsvägen 19A

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
MOHV Lund
3 995 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 1/2
5 693 kr/mån
37 512 kr/m²

Här finns nu möjligheten att få ta del av ett exklusivt BR-radhus, som erbjuder högsta kvalitet och design. Byggt under 2020 och arkitektritat av ingen mindre än Thomas Sandell, har detta radhus inspirerats av den charm och atmosfär som finns i de skånska byarna. Med en takhöjd på cirka 2,60 meter på bottenvåningen och hela 4,10 meter upp till nocken på övervåningen, skapar detta hem en luftig och ljus känsla. Stora fönster och en genomtänkt planlösning skapar rum som leker med ljus och skapar en varierad karaktär under dygnets olika timmar. En extra fördel med detta nybyggda hem är att garantitiden för både byggnaden och vitvarorna återstår i flera år, vilket ger framtida ägare en extra trygghet. Planlösningen är socialt anpassad och innehåller en representativ och öppen bottenvåning, där kök och vardagsrum är sammankopplade. På övervåningen finns en mer privat del med tre rymliga sovrum, som kan användas som kontor eller gästrum. Perfekt för den moderna familjen som vill umgås och bjuda in gäster på bottenvåningen och samtidigt ha en samlad sovavdelning på övervåningen. En annan fördel med detta hus är att det har två badrum. Ett av badrummen har även egna tvättmöjligheter, vilket är gemensamt för alla hus i föreningen. Detta innebär att föreningens medlemmar slipper bekosta driftskostnaderna för en gemensam tvättstuga. Här finns verkligen alla bekvämligheter man kan önska sig! Den fantastiska utemiljön inkluderar en trädgård och uteplats, samt en upphöjd tomt med staket på båda sidor för att skapa privatliv. Gemfört med de andra tomterna är detta en hörntomt och är därmed mycket större än de flesta övriga. Huset har även en carport med plats för 1-2 bilar och ett förråd för extra förvaring. I föreningen finns även övernattningsrum för gäster, en härlig gemenskap och en lekplats för barnen. Eftersom Brf Nattviolen är nybyggt finns det inga underhållsarbeten eller renoveringar planerade inom föreningen. I närområdet finns en skola bara ett stenkast från radhuset och flera förskolor inom 5 minuters avstånd. För den som behöver handla mat finns en ICA-butik bara 700 meter från huset. För pendlare finns en busstation ca 500 meter bort. Dessutom finns allt du kan tänkas behöva inom gångavstånd, som en fotbollsplan, en tennisklubb, en utomhuspool och ett gym. Det är tydligt att Sandells vision om att skapa en bykänsla i den skånska myllan har blivit verklighet. Detta boende måste upplevas på plats. Tveka inte att kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Doppingvägen 8A, Väster, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Doppingvägen 8A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
MOHV Lund
2 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
3 530 kr/mån
34 773 kr/m²

Nu visar vi ett riktigt drömhem på Väster! Med genomtänkta lösningar och en mycket fin interiör är detta verkligen en tvåa att förälska sig i. Lägenheten är renoverad med känsla för stil och design och är precis sådär lagom trendig utan att tomma på känslan av att kännas som ett hem - här trivs man! Mycket fint och kvalitativt kök från KVIK med ljusgrå luckor och integrerade maskiner tillsammans med klassisk mattlackad ek-parkett skapar ett mycket trivsamt kök. Dessutom med gott om plats för en rejäl matplats vid fönstret. Ek-parketten är genomgående för hela bostaden och bidrar till en enhetlig och modern känsla. Lyxigt badrum som inte lämnar något att önska med eleganta materialval som verkligen känns helt rätt! Extra plus är att det i badrummet är förberett för installation av tvättmaskin (både vatten och avlopp är framdraget och eluttag finns förberett). Med sina 66kvm är detta en rymlig tvåa och det inglasade uterummet och uteplatsen gör att lägenheten "växer" än mer. På årets varmare halva kan ni alltså njuta av både uterum och egen stensatt uteplats som båda vetter mot väster vilket ger er eftermiddagssol! Klosters Fälad ligger på Väster i Lund och området är lugnt, grönskande och med behagligt avstånd till centrum. Föreningens område är mycket lummigt med flera grönområden. Ni cyklar till centralstationen på 5 minuter och till Universitetet trampar ni på ca 10-15 minuter. Alldeles intill föreningens område ligger Coop och på promenadavstånd finns köpcentret Nova Lund med ett mycket stort butiksutbud. Precis väster om området finns fina promenad och strövarområden. Helt enkelt ett mycket fint läge. Hållplats för stadsbuss ligger på ca 200 meters avstånd från lägenheten. Föreningen, som är en av Lunds största, är mycket välskött med låg belåning och stabil ekonomi, något som borgar för en god investering

  • Balkong
  • Uteplats
Nöbbelövs torg 3, Nöbbelöv, Lunds kommun

Nöbbelövs torg 3

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
MOHV Lund
2 450 000 kr
69,4 m²
3 rum
vån 5/6
3 632 kr/mån
35 303 kr/m²

Mycket fin trea med låg avgift! På ett av husets tveklöst bästa lägen, på våning fem med balkong åt söder, väntar denna i synnerhet välplanerade trea på ny ägare. Huset lät uppföras 2016. Bostaden och dess material känns därför fortfarande högst aktuella och här kan ni flytta rak in och börja trivas redan från första dagen. Med en modern och nästa nybyggd lägenhet kommer många fördelar. Bland annat ges vi ett stort rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, ljus och luftig öppen planlösning och stora fönsterpartier. Lägenhetens planlösning bidrar verkligen till att bostaden känns rymlig och ljus. Den öppna lösningen och den fria utsikten gör att kvadratmeterna känns fler och att den är välplanerad tror vi att de flesta håller med om. I köket har nuvarande ägare låtit installera en exklusiv vinkyl, något som förutom sin funktion också bidrar till en förhöjd känsla vad gäller den materialla utrustningen. Låga avgifter, en sund belåningsgrad och det faktum att huset är nästan nytt utan underhållsbehov gör detta till ett tryggt köp. Att lägenheten dessutom ligger näst högst upp med söderläge är ytterligare plus. Området är grönt och lummigt med flertalet fina promenadstråk intill och med gångavstånd till Gunnesbo Tågstation är läget ypperligt! Utanför huset avgår stadsbuss nr 3 som tar er in till stan på 10 minuter och via cykelbanan kan ni trampa till Centralstationen och Lunds myllrande stadskärna men också till NOVA-områdets stora butiks- och serviceutbud. I närheten finns välsorterad ICA butik, pizzeria mm. I området finns flera förskolor som alla ligger inom promenadavstånd. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsgatan 10A, Nöden, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Trädgårdsgatan 10A, Nöden, Lunds kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 10A, Nöden, Lunds kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 10A

Lägenhet
Nöden, Lunds kommun
MOHV Lund
4 895 000 kr
77,2 m²
3 rum
4 200 kr/mån
63 407 kr/m²

En trygg och välkomnande förening är något som ingår när du bosätter dig i de mest centrala delarna av Nöden. Med låg avgift, låg belåningsgrad samt alla större renoveringar bakom sig är detta en förening som värnar om sina medlemmar. Boytan om 77 kvm inkluderar inte den inredda vinden, något som kan disponeras som ytterligare ett rum. Att läget är ett av Lunds absolut bästa råder det ingen tvekan om. Några hundra meter bort ligger Stortorget och Mårtenstorget med sitt stora restaurangutbud och Saluhall. Ett stenkast bort löper Södra Esplanadens ståtliga Lindallé, något som också bevittnar om att vi är på ett riktigt fint och populärt läge i stan. Stadsparkens södra ingång ligger en kort promenad från lägenheten, där det är lika omtyckt att motionera som att anordna en helgens picknick. Den här bostaden är det perfekta valet för er som söker en välplanerad, bekväm och centralt belägen lägenhet på ett av stadens i särklass bästa lägen. Välkommna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Jägaregatan 220, Nöbbelöv, Lunds kommun

Jägaregatan 220

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
MOHV Lund
2 050 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 879 kr/mån
32 540 kr/m²

Genomgående fin tvåa med stor söderbalkong i populära Brf Hubertus. Med sina 63 kvadratmeter är detta en rymlig tvåa med bra ytor i alla rummen. Både kök och badrum är renoverat och ytskikten är i fint skick. Även samtliga dörrkarmar, dörrar och lister är utbytt och lägenheten ger ett fräscht intryck. Lägenheten ligger på andra våningen utan granne ovanför och läget längst ut i längan gör att du bara ha granne åt ena hållet. Läget i huset är alltså tyst och lugnt. Även området i sig är lugnt och präglas av mycket grönska. I föreningen finns både lägenheter och radhus vilket bidrar till en familjär känsla. Föreningen har funnits sedan husen uppfördes i mitten av 70-talet och har god ekonomi med mycket låg belåning (ca 1100kr/kvm). Detta trots flera stora renoveringar bakom sig. I dessa tider är just en låg belåning extra viktigt. I området vid Nöbbelövs Torg finns bland annat ICA-butik och stadsbussen stannar alldeles intill området och tar dig till Lunds centrum om du inte vill trampa längs cykelbanan. Norr om och öster om området finns fina promenadstråk. - Avgiften inkluderar värme, vatten, TV, bredband & parkeringsplats Välkomna till en inflyttningsklar tvåa på fint läge i stabil bostadsrättsförening.

  • Balkong

Visar alla 15