Mäklare Michael Wisting

Michael Wisting

Om mig

Professionell, förtroendegivande, jordnära och engagerad är återkommande beskrivningar av mig från mina kunder. Med mer än 16 års branscherfarenhet och en ständig strävan att alltid göra "det där lilla extra" har jag fått förtroendet att förmedla över 900 bostadsaffärer. Som delägare av MOHV Lund har jag ett stort ansvar för att varje del i er försäljning sköts på bästa tänkbara sätt. Med mitt driv och min kunskap och ert förtroende hoppas jag att få möjligheten att hjälpa även er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollebergsvägen 15, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 12 maj kl 12:15

Trollebergsvägen 15

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
2 795 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 062 kr/mån
33 077 kr/m²

I populära Brf Gasverket, precis vid Centralstationen, presenteras denna hemtrevliga trea om 84.5 kvm i mycket fint skick. Lägenheten renoverades i stort 2015 med nytt kök samt nya ytskikt i en modern och påkostad stil som håller över tid. Välplanerade kvadratmeter ger utrymme åt stort och öppet kök från Kvik, två rejäla sovrum, rymligt vardagsrum, helkaklat originalbadrum och gott om förvaring. I söderläge finns stor inglasad balkong med trevlig utsikt över områdets lugna gårdar. Brf Gasverket är en stor och välskött förening med stabil ekonomi som förvaltas av HSB. Föreningen erbjuder sina medlemmar gym, bastu, fina gemensamma grönytor med grillplatser, tvättstuga på samma våningsplan, parkering i nybyggt parkeringshus, samlingslokal och gästlägenhet. Allt i mycket fint skick. Hiss från markplan förenklar vardagen. Stans utbud av restauranger, kulturliv och butiker finns runt hörnet och för pendlaren är läget nära Centralstationen idealiskt. Stadsparken är endast ett stenkast bort. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra esplanaden 13A, Centrum, Lunds kommun

Södra esplanaden 13A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
2 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 854 kr/mån
57 596 kr/m²

Charmerande sekelskifteslägenhet om 52 genomgående kvm anno 1929, präglad av stilfullhet och värme med tidstypiska stuckaturer, djupa fönsternischer och fina brädgolv. Nyare kök och bad samt praktisk möblerbar halva och balkong. En vacker tvåa med karaktär placerad bland lummiga gator och mysiga fik. Närhet till Lunds absoluta centrum och nationer.

  • Balkong
Ekvägen 53, null, Lunds kommun

Ekvägen 53

Villa
Lunds kommun
MOHV Lund
3 695 000 kr
140 m²
6 rum
550 m² tomt

På ett av Södra Sandbys mest eftertraktade områden ligger denna rymliga och väl underhållna villa med generösa sociala ytor och 5 bra sovrum. Här bland lugna bilfria gator på en tomt som får sol från morgon till kväll kan familjen trivas och må bra. Huset som byggdes 1974 har löpande underhållits och är i god standard med två renoverade badrum, fräscht kök, ett fantastiskt vardagsrum och inte mindre än 5 bra sovrum. Den insynsskyddade tomten om 550 kvadratmeter vetter mot solsäkert söderläge där merparten av ytan ligger på baksidan. Här finns även ett garage samt ett stort härligt trädäck i anknytning till huset som suddar ut gränsen mellan ute och inne under de varmare perioderna. Uppdaterat värmesystem till Luft/vatten skapar lägre energikostnader. Så ta chansen att bli den nya ägaren till detta perfekta familjehem!

Stralsundsvägen 94, Brunnshög, Lunds kommun

Stralsundsvägen 94

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
MOHV Lund
1 745 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 639 kr/mån
30 348 kr/m²

Modern genomgående tvåa med öppna sociala ytor, bra läge och mysig uteplats. Stilrena materialval, öppen kökslösning, badrum med tvättmöjligheter och bra förvaring. Trevligt och lugnt läge nära grönområden, ESS, MAX IV och Ideon!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4