Östergatan 5D

Pantarholmen, Karlskrona Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
Riksbyggen BRF Holmen
Om föreningen
Avgift
3 545 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
24 729 kr/m²
Antal besök
1 010
Dagar på Hemnet
6

Rymlig tvåa med stor inglasad balkong i västerläge.

Högst upp i huset med havsutsikt i österläge ligger denna rymliga tvåa med en trivsam planlösning och ett härligt ljusinsläpp. Kök med nyare köksinredning och vitvaror. Arbetskök med intilliggande matrum, här finns det möjlighet att öppna upp och göra ett stort kök med matplats. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till den fantastiska balkongen. Inglasad balkongen från 2021 med skjutbara fönsterparti. Inglasningen förlänger säsongerna och gör att balkongen kan användas som ett extra rum. Sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat duschrum renoverat vid stambytet i huset.

BRF Holmen är en väl fungerande bostadsrättsföreningen med god ekonomi och låg belåning. Stora renoveringar så som stambyte, fönsterbyte och balkongutbyggnad är gjorda. Östergatan 5 ligger på en lugn enkelriktad gata i princip helt utan trafik.

Pantarholmen är en central del av Karlskrona mitt mellan högskolan, och centrum. På Pantarholmen ligger havet nära och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Väster udd och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad från tågstationen. På Pantarholmen finns café, pizzerior och flera matbutiker.
Välkommen till ett trivsamt område med närhet till det mesta Karlskrona centrum har att erbjuda!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.