Lavettvägen 42

Rissne, Sundbybergs kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66,9 m²
Balkong
Ja
Byggår
1982
Förening
BRF Lavetten Örnen
Om föreningen
Avgift
3 612 kr/mån
Pris/m²
35 800 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS 2 600 000 KR**

Vänlig kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Amanda Barsoum 0739 398 938

Renoverad 2 rok med goda förvaringsmöjligheter, perfekt arbetsrum och inglasad balkong!

Hjärtligt välkommen till denna tvårummare om 66 kvadratmeter i trivsamma Rissne. Bostaden är en stor, ljus och attraktiv lägenhet som är högt beläget. Därutöver erbjuder detta boende stora sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter.

Här stiger du in i en renoverad bostad som har en rymlig och ljus hall som innehar plats för avhängning samt skoställ. Vidare in till ett lättmöblerat, insynsfritt, ljust och öppet vardagsrum. Det ljusa köket är renoverat på så sätt att det ska vara praktiskt och utrustat med allt du kan förvänta dig i det moderna köket.
Det snygga badrummet är funktionellt och innehar badkar, skåp, wc och handfat med kommod.

Boendet erbjuder ett ljust, insynsfri och rymligt sovrum med plats för större säng, garderob samt nattduksbord.
Nuvarande ägare har gjort om walk-in closet till ett smart hemmakontor men denna yta är helt perfekt till allt du kan önska dig så som förråd, kontor och walk-in closet, helt enkelt det du är i behov av!

Föreningen Lavetten Örnen är välskött och har mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I avgiften om 3 612 kronor ingår värme, vatten, källarförråd samt Kabel- TV (grundutbud).
Här får du dessutom tillgång till tvättstuga, lekplats, garage och gästparkering.

Rissne som område går mot en mycket ljus framtid och är av branschen betraktad som ett av de mest potentiella områdena i Sundbyberg inom en 3-5 års-period.
Förutom närheten till grönområden och dess prisade, familjevänliga planering, så förväntas kommande renovering av Rissne Centrum samt förlängningen av tvärbanan som kommer att gå från Alvik via Rissne och vidare till Alvik öka attraktionen ytterligare. Perfekt för pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Amanda Barsoum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Amanda Barsoum, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
073-939 89 38