Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Barsoum Eklund

Amanda Barsoum Eklund

Om mig

Målmedveten, fokuserad, lyhörd och engagerad! För mig är det otroligt viktigt med hög kvalitet och att överträffa mina säljares och köpares förväntningar. Jag lägger ner mycket tid på de individuella uppdragen jag åtar mig. Jag eftersträvar att alltid få mina kunder att känna sig trygga med mig samtidigt som jag vill nå den bästa affärsmässiga förmedlingen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Imorgon
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vackra vägen 18

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
31 m²
1 rum
3 698 kr/mån
74 032 kr/m²
 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Forskningsringen 80, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Imorgon kl 17:45
Forskningsringen 80, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 80, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 80

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6
2 769 kr/mån
58 676 kr/m²

Nu erbjuds ett väldigt attraktivt alternativ för er som söker en yteffektiv, modern och smakfull lägenhet i toppskick! Här får ni väldigt mycket lägenhet för pengarna och trots att kvadratmeterna är färre till antalet än andra dyrare bostäder, så kompenseras det med råge av en väldigt genomtänkt planlösning. Med plats för både säng, vardagsrum, matbord, bra förvaring, stor balkong med sol från mitt på dagen till sent på kvällen, ett rejält helkaklat badrum, så blir helheten en väldigt svårslagen bostad. Utöver bostaden så erbjuder föreningen fina faciliteter, gästlägenheten för långväga gäster är ett stort plus, garage samt ett separat förråd som ingår i lägenheten. För er som har behov av bil ibland men vill slippa alla fasta kostnader som kommer med bilägandet så finns en bra bilpool på Forskningsringen som man kan gå med i. Ursvik har utöver denna även flera andra bilpooler så tillgången på bilar är god. Lägesmässigt är ni inom gångavstånd till allt som Ursvik har att erbjuda. Motionsspår och natur av högsta klass, mataffärer, restauranger och allmän kommunikation nås allt inom promenadavstånd. Stort plus är även tvärbanan som under 2025 beräknas vara i drift. Från Ursviks två stationer kommer ni kunna ta er hela vägen till Nacka i söder och mot Sollentuna via Kista och alla dess tusentals arbetsplatser i norr. Värmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mjölnerbacken 31, Rissne, Sundbybergs kommun

Mjölnerbacken 31

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
2 682 kr/mån
46 058 kr/m²

På Mjölnerbacken 31 finner du denna ljusa samt välplanerade 2a där man har tagit tillvara på varje kvadrat! Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in till höger finner du plats för avhängning samt skoställ och precis innan det ett fint renoverat badrum med dusch, wc och handfat samt tvättmaskin & torktumlare. Vidare in möts du av ett stort och lättmöblerad vardagsrum med öppen planlösning mot det modernt renoverade köket som innehar allt man kan tänka sig i det moderna köket och lite till! Via vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen som ligger högt upp i huset samt är insynsfri, här föreställer jag mig att du kommer spendera många härliga timmar. Här trivs man omgående och man fattar snabbt tycke för den öppna planlösningen mellan det sociala köket och det stora vardagsrummet vilket gör det lätt att umgås med gästerna medan man står i köket. Ett rymligt samt helt insynsskyddat sovrum med platsbyggda garderober som även rymmer en stor säng, sängbord samt annat möblemang om man så önskar. Föreningen Mjölner 3 är välskött och har mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I avgiften om 2 682 kr ingår värme, vatten och grundutbud TV från ComHem. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 71, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
 • Imorgon
Lötsjövägen 71, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 71, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 71

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
82,1 m²
3 rum
vån 1/3
7 542 kr/mån
29 172 kr/m²

HÖGT UPP MED OSLAGBAR VY! Välkomna till denna fina 3:a med uthyrningsdel och möjlighet att göra om till en 4:a med ett enkelt fix! Vänligen se de alternativa planlösningar. På Lötsjövägen 71 finner Ni denna välplanerade 3:a med fräscha ytskikt och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i 2 väderstreck. Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Förutom allt detta så har du balkong med utsikt mot Lötsjön och natur. Belägen på en attraktiv adress med ett stenkast ifrån kommunikationer, restauranger, matbutiker samt grönområden. Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt! Lägesmässigt blir det sällan bättre! Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana når du på 3 minuter och med frekventa avgångar tar er bland annat in till T-centralen på 12 minuter, en hållplats från Kista Gallerian samt kontors område, 5 minuter med bil når du E18 och E4an och samtidigt har du flertal skolor, Lötsjön och Råstasjön samt Mall of Scandinavia inom promenadavstånd. Dessutom så har du tack vare uthyrningsdelen möjlighet till billigt boende. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Hallonbergen är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! För mer information kontakta ansvarig mäklare Amanda Barsoum Länsförsäkringar Sundbyberg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 89, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 89

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
95,3 m²
5 rum
vån 1/3
8 755 kr/mån
31 427 kr/m²

UNIK BOSTAD - 5 ROK MED UTHYRNINGSDEL OM 2 ROK Snyggt och smart renoverad lägenhet med separata sovrum och kompletta kök! Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov extra lägenhet för familjemedlemmar eller utmärkt boendeekonomi för er som väljer att utnyttja uthyrningsdelen och istället få möjlighet till minimala boendekostnader. De generösa ytorna gör det enkelt att möblera både i vardagsrummen och sovrummen! Lägenheten har genomgått en omfattande renovering och är i mycket bra skick. Lägesmässigt då? Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana med frekventa avgångar tar er bland annat in till Fridhemsplan på 9 minuter. Skolor, insjöar, Mall of Scandinavia finns allt inom promenadavstånd. Den stora balkongen som nås från köket ligger i soligt läge som bjuder på sol från morgon till sen lunch och från vardagsrummet får du in kvällssolen. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Även E4 och E18 är inom nära räckhåll för bilpendlaren. Hallonbergen har senaste åren blivit till en populär investeringsmöjlighet på sikt och är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! Se visionsbilderna och läs mer på www.balder.se

 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 65, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Lötsjövägen 65, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 65, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 65

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 195 000 kr
15 m²
1 rum
vån 2/3
1 392 kr/mån
79 667 kr/m²

Perfekt planerad bostad med allt i ett! På Lötsjövägen finner ni denna lättmöblerade lägenhet med ljusa väggar, fint parkettgolv och härligt ljusinsläpp. Ett praktiskt kök med stänkskydd och ljusa luckor. Genomgående gott skick! Badrummet har vitt kakel och grått kaklat golv. Varmt välkomna till denna kompletta bostad på Lötsjövägen! Närhet till både centrum och natur, mycket goda kommunikationer med tunnelbana och bussar. Hallonbergens centrum erbjuder matbutiker och restauranger. Härifrån går tunnelbanans blå linje direkt in till T-Centralen. I närheten har du även nordens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia och Friends Arena. På endast 5 minuter når du Kista och 4 minuter Solna centrum. Närhet till Lötsjöns och Råstasjöns populära promenadstråk och med kort promenadavstånd så finner ni Ursviks motionsområde med flertalet löp och skidspår och även fina naturområden som Igelbäckens naturreservat.

 • Premium
 • Hiss
Lötsjövägen 79, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Lötsjövägen 79, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 79, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 79

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 495 000 kr
95,3 m²
4 rum
vån 1/5
8 755 kr/mån
26 180 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information & privatvisning - Amanda Barsoum Eklund 073 93 98 938 Nu erbjuds äntligen en av de populära fyrorna på Lötsjövägen med uthyrningsdel! Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett extra sovrum, eller utmärkt boendeekonomi för er som väljer att utnyttja uthyrningsdelen och istället få möjlighet till minimala boendekostnader. Lägenheten har goda förvaringslösningar i form av bland annat två stora klädkammare, där en av de två med fördel kan användas som hemmakontor eller byggas om till sovalkov med anslutning till vardagsrummet och därmed möjliggörs fyra sovplatser. De generösa ytorna gör det enkelt att möblera sovrummen med två stora sängar eller flera sängar om man ska ha det som barnrum. Även vardagsrummet och det rymliga köket med anslutande balkong i det soliga läget har plats för stora sällskap. Lägenheten är i fint skick och har ett fint renoverat kök! Observera att kyl & frys inte är de samma som på bild & torktumlaren ingår inte. Lägesmässigt då? Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana med frekventa avgångar tar er bland annat in till Fridhemsplan på 9 minuter. Skolor, insjöar, Mall of Scandinavia finns allt inom promenadavstånd. Den stora balkongen som nås från köket ligger i soligt läge som bjuder på sol från morgon till sen lunch och från vardagsrummet får du in kvällssolen. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Även E4 och E18 är inom nära räckhåll för bilpendlaren. Hallonbergen har senaste åren blivit till en populär investeringsmöjlighet på sikt och är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! Se visionsbilderna och läs mer på www.balder.se Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skvadronsbacken 14A, Rissne, Sundbybergs kommun
Skvadronsbacken 14A, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Skvadronsbacken 14A, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Skvadronsbacken 14A

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
65,8 m²
2 rum
3 477 kr/mån
34 878 kr/m²

På Skvadronsbacken finner du denna ljusa samt välplanerade 2a där man har tagit tillvara på varje kvadratmeter för att maximera ytan! Önskar du göra om bostaden till en mini 3a så har du möjlighet till det genom att avskärma en del av vardagsrummet. Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in till vänster finner du plats för avhängning samt skoställ och till höger en garderob med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in ett helkaklat och stilrent badrum med dusch, wc och handfat samt kommod, här har man även plats med en tvättmaskin om man så önskar. Köket är rymligt och innehar goda förvaringsmöjligheter samt plats för minst 4 personer att sitta i köket. Fortsätter du in i bostaden möts du av ett ljust och stort vardagsrum med flertal fönsterpartier samt plats för större soffgrupp samt annat möblemang om man så önskar. Via vardagsrummet får du tillgång till den privata och lummiga uteplatsen som erbjuder sol större delen av dagen. Ett stilrent och rymligt sovrum som är lättmöblerad och innehar gott om förvaring. Välkomna ska ni vara till denna fina 2a! Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Lötsjövägen 93, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 93

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 095 000 kr
95,3 m²
4 rum
vån 1
8 755 kr/mån
32 476 kr/m²

Nu erbjuds äntligen en av de populära fyrorna som är genomgående renoverad och klar att flytta in till på Lötsjövägen som dessutom har uthyrningsdel! Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett extra sovrum, eller utmärkt boendeekonomi för er som väljer att utnyttja uthyrningsdelen och istället få möjlighet till minimala boendekostnader. Lägenheten har goda förvaringslösningar i form av bland annat två stora klädkammare, där en av de två med fördel kan användas som hemmakontor eller byggas om till sovalkov med anslutning till vardagsrummet och därmed möjliggörs fyra sovplatser. De generösa ytorna gör det enkelt att möblera sovrummen med två stora sängar eller flera sängar om man ska ha det som barnrum. Även vardagsrummet och det rymliga köket med anslutande balkong i det soliga läget har plats för stora sällskap. Lägenheten har nyligen genomgått en omfattande renovering och är i mycket bra skick. Lägesmässigt då? Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana med frekventa avgångar tar er bland annat in till Fridhemsplan på 9 minuter. Skolor, insjöar, Mall of Scandinavia finns allt inom promenadavstånd. Den stora balkongen som nås från köket ligger i soligt läge som bjuder på sol från morgon till sen lunch och från vardagsrummet får du in kvällssolen. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Även E4 och E18 är inom nära räckhåll för bilpendlaren. Hallonbergen har senaste åren blivit till en populär investeringsmöjlighet på sikt och är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! Se visionsbilderna och läs mer på www.balder.se

 • Balkong
 • Hiss
Logdansvägen 20, Ör, Sundbybergs kommun

Logdansvägen 20

Lägenhet
Ör, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 150 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 799 kr/mån
42 574 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN 2 150 000 KR** Välkommen till denna fina tvåa med många uppenbara styrkor. Förutom det fantastiska ljusinsläppet, insynsskyddet samt låga avgiften väntar Råstasjön och Lötsjön och på kort avstånd nås centrala Sundbyberg, Mall of Scandinavia och Råsunda! Lägenheten disponeras med en rymlig hall och klädkammare som löser förvaringen. Vidare ges ett välhållet komplett kök, två till storleken bra sovrum varav ena är sovalkov, helkaklat dusch med wc, handfat samt plats för tvättmaskin om man så önskar och sist men inte minst ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot grönska och natur. Med hänsyn till integritet och lugn, är det ingen insyn från grannar, vilket ger dig en avskild och privat atmosfär. Denna lägenhet är belägen i en levande och aktiv förening som erbjuder en mängd olika aktiviteter för både barn och vuxna. Med en gemensam föreningslokal har du möjlighet att delta i olika evenemang och träffa grannar i en trevlig gemenskap och för att inte tala om sommarkvällarna med grillmiddag och okomplicerat umgänge samt lek alltid nära till hands! För bekvämlighetens skull erbjuder föreningen även garage och parkeringsplatser där laddning för elbilar kommer att införas, vilket gör det enkelt för dig att resa runt i staden utan krångel. Läget är perfekt för dig som vill bo naturnära men ändå i närhet till centrala Sundbyberg och Råsunda. Tunnelbanan en kort promenad bort tar dig till innerstaden på 10 minuter. I närheten finns även butiker och en stor matvaruaffär. På promenadavstånd når du Mall of Scandinavia och centrala Sundbyberg. För naturälskaren finns de fina promenadvägarna runt Lötsjön och Råstasjön och för sportfantasten finns alldeles intill Sundbybergs Rackethall samt minigolfbana och en kort bit bort även simhall, sporthall, gym, ridstall samt Ursviks motionsområde. Här får du helt enkelt det bästa av två världar - ett lugnt och naturnära läge samtidigt som du har nära till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Välkommen hit för att trivas!

Bergshöjden 8, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Bergshöjden 8, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Bergshöjden 8, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Bergshöjden 8

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 195 000 kr
80,8 m²
3 rum
vån 3/3
6 598 kr/mån
27 166 kr/m²

Fint renoverat drömboende där hushållselen ingår i avgiften! Välkommen till Bergshöjden 8 med fina och fräscha ytskikt! Här finner ni en trea med goda förvaringsmöjligheter, stora fönsterpartier i två väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde som är klar att flytta till! På Bergshöjden bor du på en adress med utmärkta kommunikationer och gott om grönområden för dig som gillar att vara nära naturen. I badrummet har stilren inredning och kaklade väggar och golv. Det stilrena köket har funktionella vitvaror, bra med förvaring samt goda arbetsytor. Via köket når man den stora inglasade balkongen med högt läge. Det rymliga vardagsrummet har plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Båda sovrummen är rymliga och rymmer större sängar, förvaring samt nattduksbord om man så önskar. Lägenheten har två stora förråd i själva bostaden. Varmt välkomna till denna fina bostad! Föreningen Fyrtornet 10 är en stabil förening belägen i Hallonbergen som bildades 2016 och består av 359 lägenheter varav 98 lägenheter är upplåtna med hyresrätt (otroligt mycket tillgångar i framtiden till föreningens ekonomi) samt 20 lokaler som bringar intäkter till föreningen. I föreningen finns ca 250 bilplatser i garaget som man enkelt kan ta sig till via hissen. De är anslutna till kabel-tv via Comhem och internet via Sundbybergs Stadsnät. Gemensamma utrymmen i föreningen är två tvättstugor i garaget, tre innergårdar med lekplats, barnvagnsrum i anslutning till varje port, två cykelrum i garaget. Bergshöjden ligger i ett naturnära område med flera trevliga promenadstråk, mysigt kolonilottsområde och Rissneängarna. Vidare finns inom bekvämligt avstånd både livsmedelsbutiker och annan service. Kommunikationsmässigt finns flera alternativ där bussen intill fastigheten tar dig till tunnelbanan på bara 2 minuter eller Sundbyberg Centrum på ca 15 minuter. Till fots når du tunnelbanan på bara 10 minuter! För den bilburne finns lediga platser i garaget under fastigheten och de stora huvudlederna nås på bara några enstaka minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 45, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Lötsjövägen 45

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 795 000 kr
68,8 m²
2 rum
vån 3/3
6 320 kr/mån
26 090 kr/m²

**Accepterat pris 1 795 000 kr av säljaren** Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och privatvisning! Välkommen till denna 2a om 68,8 kvm högst upp i fastigheten på Lötsjövägen 45. En stor 2a som du enkelt kan göra om till en 3a! En välplanerad ljus bostad med goda förvaringsmöjligheter och väl tilltagna ytor samt. Här har du som är kräsen när det kommer till ditt boende en fantastisk möjlighet att göra om denna bostad till din drömlägenhet! De generösa ytorna gör det enkelt att möblera och man känner genast av att allt har sin naturliga plats. Sovrummet rymmer en större säng, nattduksbord och byråer om man så önskar, förutom allt detta har den 3 st inbyggda garderober. Det ljusa samt insynsfria vardagsrummet har den fantastiska utsikten mot grönska och golfängarna hela vägen bort mot mall of Scandinavia. Vardagsrummet är lättmöblerad och har en naturlig plats för soffa av större modell, bokhylla och skrivbord om man så önskar. Wc och badrum är separerade från varandra och det gör att badrummet känns luftigt och rymmer både tvätt samt torktumlare. Köket har väldigt bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Vad gäller förvaring så erbjuds det goda förvaringsmöjligheter via två separata förråd som nås via hallen. Via köket når man den inglasade lättmöblerade balkongen som rymmer utemöbler samt annat om så önskar och där man kan avnjuta eftermiddags-/kvällssol! Lägesmässigt blir det sällan bättre! Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana når du på 3 minuter och med frekventa avgångar tar er bland annat in till T-centralen på 12 minuter, en hållplats från Kista Gallerian samt kontorsområde, 5 minuter med bil når du E18 och E4an och samtidigt har du flertal skolor, Lötsjön och Råstasjön samt Mall of Scandinavia inom promenadavstånd. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Hallonbergen är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mjölnerbacken 75, Rissne, Sundbybergs kommun
Mjölnerbacken 75, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 75, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 75

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 300 000 kr
42,6 m²
2 rum
2 160 kr/mån
53 991 kr/m²

**Accepterat pris av säljaren 2 300 000 kr** Vänligen kontakta ansvarigmäklare för mer information - Amanda Barsoum Eklund 073-939 8938 TOPPRENOVERAD - HELINGLASAD ALTAN - LÅG AVGIFT På Mjölnerbacken 75 finner du denna ljusa samt välplanerade 2a där man har tagit tillvara på varje kvadrat och renoverat med stilsäker hand! Här möts du av en renoverad och ljus bostad som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in finner du plats för avhängning, skoställ samt platsbyggd garderob och därefter ett helkaklat badrum som innehar dusch, tvättmaskin, skåp, wc och handfat och kommod. Vidare in möts du av ett funktionellt kök som innehar allt man behöver för att underlätta köksarbetet. Här har man även tänkt till vad gäller förvaring, arbetsyta samt sittplats. Det lättmöblerade vardagsrummet och köket som är i ett skapar en socialkänsla och för personen som tycker om att bjuda vänner och familj över är detta helt enkelt den perfekta bostaden! Det insynsskyddade och rymliga sovrummet har plats för större säng, platsbyggda garderober samt annan möblemang om man så önskar. Bostadens balkong når du via vardagsrummet och den blir som en naturlig förlängning av den kan man säga eftersom den är helinglasad och lättmöblerad. Här föreställer jag mig er spendera många härliga soltimmar! Föreningen består av 132 st lägenheter varav 15 st är hyresrätter (Dolda tillgångar) och äger marken. Det är en stabil förening som hela tiden utför de renoveringar och underhåll som behövs för att hålla fastigheterna välmående och man har en plan på att se över fasaderna och taken inom de kommande åren. Föreningen har ett förmånligt gruppavtal för bredband tecknat med Sundbybergs Stadsnät där bredband med hastighet 1000/1000 Mbit från leverantören All tele ingår i månadsavgiften för alla medlemmar. P-platser finns i en del av en gemensamhetsanläggning och till dessa råder det ett separat kö. De gemensamma utrymmena som föreningen tillhandahåller är barnvagnsrum (i port 77), cykelförråd, källarförråd samt gårdslokal om 68 kvm med övernattningsrum. Tvättstuga i trappuppgång 77. Det finns 6 tvättmaskiner, 1 centrifug, 2 tumlare samt 2 torkrum och 2 manglar. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2023), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2025). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna hem säger jag!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Lötsjövägen 19, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 19

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 250 000 kr
67,6 m²
2 rum
6 210 kr/mån
33 284 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS 2 250 000 KR** Nu erbjuds äntligen en renoverad 2a på populära Lötsjövägen! Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett boende med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober samt rymligt förråd som även kan brukas som kontor samt för den kräsna som önskar ett boende som är bara att flytta in i utan att behöva lyfta ett finger. De generösa ytorna gör det enkelt att möblera och man känner genast av att allt har sin naturliga plats. Sovrummet rymmer en större säng, nattduksbord och byråer om man så önskar. Precis som man vill att ett sovrum ska vara så är denna helt insynsskyddat och erbjuder en fin utsikt mot grönskan. Via sovrummet når man en platsbyggd garderob/förråd som man även får tillgång till via den rymliga hallen. Det ljusa vardagsrummet är lättmöblerad och har en naturlig plats för soffa av större modell, bokhylla och skrivbord om man så önskar. Wc och badrum är separerade från varandra och det gör att badrummet känns luftigt och rymmer både tvätt samt torktumlare. Köket har väldigt bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter och från denna punkt ser du den magiska utsikten bostaden har att erbjuda. Via köket når man den rymliga samt lättmöblerade balkongen som rymmer utemöbler samt annat om så önskar. I dagsläget är det en balkong men tidigare var det en rymlig altan som föreningen kommer återställa när innergården har byggts klart. Föreningen planerar att rusta upp innergården till Lötsjövägensbor så att det blir fint och fräscht. Det bästa med balkongen eftersom bostaden ligger på entréplan är att man har möjlighet att göra om den till en uteplats på ca 9 kvm om man skulle vilja det. Här vet jag att man kommer att spendera många härliga timmar! Lägesmässigt blir det sällan bättre! Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana når du på 3 minuter och med frekventa avgångar tar er bland annat in till T-centralen på 12 minuter, en hållplats från Kista Gallerian samt kontors område, 5 minuter med bil når du E18 och E4an och samtidigt har du flertal skolor, Lötsjön och Råstasjön samt Mall of Scandinavia inom promenadavstånd. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Hallonbergen är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 14