Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mjölnerbacken 23, Rissne, Sundbybergs kommun
Mjölnerbacken 23, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 23, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 23

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/5
3 040 kr/mån
38 898 kr/m²

RENOVERAD - HÖGST UPP - REDO ATT FLYTTA IN Möjlighet till kort tillträde! Högst upp i huset, på populära Mjölnerbacken, finner du denna stora tvårummare med ett härligt ljushav genom hela bostaden. I denna bostad har du möjlighet att göra om den till en 3:a om behovet finns. Några av lägenhetens bästa egenskaper är balkongen som är i bästa solläget, de stora sociala ytorna och det höga läget vilket skapar ett härligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Vidare erbjuds ett praktiskt stort kök med en modern interiör, goda förvaringsmöjligheter och en bänkskiva med stora arbetsytor, lättmöblerat vardagsrum samt ett generöst tilltaget sovrum! Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2023), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2025). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna hem säger jag! Varmt välkommen på öppen visning. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en privat visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stallgatan 30, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 10 mar kl 13:30

Stallgatan 30

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
4 385 kr/mån
44 554 kr/m²

En optimalt planerad 2:a med en rymlig och stor terrass erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tack vare de stora fönsterpartierna får bostaden ett härligt ljus och utgången till terrassen förlänger boendeytan perfekt. Terrassen är perfekt för umgänge och grillkvällar med vänner och familj under sommarkvällarna. Lägenheten är utrustad med moderna bekvämligheter, inklusive ett fullt utrustat kök med köksö och ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch. Det rogivande sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och förvaring i den praktiska skjutdörrsgarderoben. -Föreningen har installerat solpaneler som bidrar positivt till föreningens ekonomi -Stor terass - Stabil förening - Lugn och barnvänlig gata - Utöver redan bra förvaringslösningar i lägenheten finns dessutom ett praktiskt externt förråd som ingår till lägenheten - I månadsavgiften ingår 100/100mbit bredband och kanalpaket för digital-TV Kör du bil? Då blir det sällan så praktiskt som här. Varmgarage i huset med möjlighet till laddstolpe. Nära för påfart till E4/E18. I närheten av Ursvik finns både stora affärer som Coop och Willys men ävenmatbutiken Handlar´n finns ett stenkast bort. Vill du spendera hela dagen åt shopping så ligger Mall of Scandinavia inom nära räckhåll. Några av kommunens bästa skolor och förskolor finns inom promenadavstånd. För naturälskaren och motionären finns omåttligt populära motiontsspår/cykelspår samt utomhusgym inom promenadavstånd.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Ursviks allé 23, Ursvik, Sundbybergs kommun
Ursviks allé 23, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Ursviks allé 23, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Ursviks allé 23

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
76 m²
4.5 rum
vån 0,5/4
5 295 kr/mån
39 408 kr/m²

Varmt välkommen till Ursviks allé 23! Här möts du av en lägenhet med charm, optimal planlösning noggrant utvalda materialval så som kök från ballingslöv och holländsk parkett till golv. Takhöjd på 2,8 m! Bostaden är fördelad på 4,5 rum, varav tre sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en social och öppen yta mellan kök och vardagsrum. Intill köket finns något så ovanligt för bygg-eran som en rejäl matplats i en egen yta. Här kan givetvis ytan nyttjas på annat vis för den som har andra typer av behov. Det finns genomgående goda förvaringsmöjligheter i lägenheten och även ett rejält separat förråd som ingår till lägenheten. Fräscht badrum med hög standard och kombinerad tvätt och torkmaskin. Här bor du vid ett av Ursviks trevligaste lägen - bara ett stenkast från kommunikation och härlig natur! Ursvik är ett nyproducerat och expanderande bostadsområde där arkitekterna har lyckats med allt och ett av Sundbybergs mest populära områden bland såväl ungdomar och barnfamiljer. I närheten av bostaden finns uppskattat motionsområde med el-upplysta löpspår, gym, skönhetssalonger, flertalet restauranger, caféer samt mini-livs. På 2 minuters gångavstånd från bostaden går buss 504 vid som tar dig bl.a. Sundbybergs Centrum, Rissne eller Hallonbergen. Från Sundbybergs Centrum tar du dig till Stockholms City på endast 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm-City. Området har fina framtidsplaner. Bland annat Ursvisk torg med station för tvärbanan som beräknas stå färdig sommaren 2024 kommer ta dig till Kista och vidare till Helenelund i nordlig riktning. Söder färdriktning tar er till bland annat Solvalla, Bromma Blocks, Alvin, Liljeholmen, Gullmarsplan och hela vägen till Nacka.

 • Premium
 • Hiss
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Lidvägen 29

Tomt
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
709 m² tomt

Nu ges ett enastående tillfälle att förvärva en solig trädgårdstomt i högt läge med möjlighet att bygga ert drömhus. Tomt (5) / 2:2885 om ca 713 kvm Tomt (6) / 2:2886 om ca 706 kvm och belägna i lugnt och barnvänligt område ostört från trafik och buller. Detaljplanen medger en generös byggrätt för huvudbyggnad på 20% (1/5) av tomtarealen samt att man får bygga två plan max 200kvm boarea. Största byggnadsarea för garage/carport/förråd får max vara 5% av tomtarealen . Fritt val av husleverantör! Ingen fastighetsskatt-/avgift på nybyggda hus i 15 år. Se detaljplan under fliken "dokument och länkar" och kontakta mäklaren för mer info. Gemytligt villakvarter med bostäder av skiftande karaktär och storlek. Populärt område för barnfamiljer och uppskattas mycket av alla åldrar då kommunikationerna till city är en klar fördel. På gångavstånd finns pendeltåg som tar dig till Odenplan på 18 minuter! Närheten till Jakobsberg centrum och Barkarby handelsplats förenklar vardagen. Inom cykelavstånd även hela Järvafältet - ett naturreservat med djur, natur och vatten. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim-, padel- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Ett gyllene tillfälle att bygga drömbostaden för dig och din familj!

 • Premium
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Toppvägen 28

Tomt
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
887 m² tomt

Nu ges ett enastående tillfälle att förvärva en solig trädgårdstomt i högt läge med möjlighet att bygga ert drömhus. Tomt (1) / 2:2881 om ca 765 kvm samt Tomt (2) / 2:2882 om ca 887 kvm och belägna i lugnt och barnvänligt område ostört från trafik. Bilder kommer inom kort! Detaljplanen medger en generös byggrätt för huvudbyggnad på 20% (1/5) av tomtarealen samt att man får bygga två plan max 200kvm boarea. Största byggnadsarea för garage/carport/förråd får max vara 5% av tomtarealen . Fritt val av husleverantör! Ingen fastighetsskatt-/avgift på nybyggda hus i 15 år. Se detaljplan under fliken "dokument och länkar" och kontakta mäklaren för mer info. Gemytligt villakvarter med bostäder av skiftande karaktär och storlek. Populärt område för barnfamiljer och uppskattas mycket av alla åldrar då kommunikationerna till city är en klar fördel. På gångavstånd finns pendeltåg som tar dig till Odenplan på 18 minuter! Närheten till Jakobsberg centrum och Barkarby handelsplats förenklar vardagen. Inom cykelavstånd även hela Järvafältet - ett naturreservat med djur, natur och vatten. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim-, padel- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Ett gyllene tillfälle att bygga drömbostaden för dig och din familj!

 • Premium
Gamla Enköpingsvägen 178, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Gamla Enköpingsvägen 178

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 495 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/6
4 931 kr/mån
41 118 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet är perfekt för den stora familjen som söker bekvämt boende nära kommunikationer. Med en yta på 85 kvadratmeter finns gott om plats för alla att trivas och växa. Så fort du stiger in genom dörren välkomnas du av en inbjudande hall med stora garderober och avhängningsytor. Det som även hör till bostaden är gott om ljus då du har får fönster i två väderstreck samt en solig balkong i rätt läge. Bostaden är fördelad på 4 rum, varav tre inbjudande sovrum med gott om plats för säng och förvaring. Lägenheten är utrustad med moderna faciliteter som gör vardagen både enkel och bekväm. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar en social och öppen yta. Köket är stilrent och har all den utrustning som behövs för att laga goda middagar och bjuda in till trevliga sammankomster. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter, så att alla familjemedlemmar kan hålla ordning och reda på sina ägodelar. Utöver den fantastiska lägenheten får man även ta del av dom sakerna föreningen erbjuder som så som föreningslokal för exempelvis kalas, barnvagns/rullstolsrum, städrum, teknikrum och lägenhetsförråd. Cykelförråd finns både i källaren och fristående på gården. Dessutom har föreningen en öppet fibernät vilket ger dig fri valmöjlighet till bredband. Det bästa av allt är läget och området. Lägenheten ligger i populära Stora Ursvik. Här bor du nära både kommunikationer och natur. I närheten finns både restauranger, café, mataffärer, gym, skönhetssalonger, fotbollsplaner och det mycket uppskattade motionsområdet med konstsnöspår för längdskidåkning, el-upplysta löpspår, eldplatser och utegym. Bara ett par minuter bort stannar buss 504 som tar dig till Sundbyberg centrum, Rissne eller Hallonbergen. På gångavstånd når du också fler bussar mot bland annat Solna, Brommaplan och universitetet. Cykelavstånd både till närmaste tunnelbanestationerna, Kista, Sundbyberg och Stockholm. Tvärbanan genom stora Ursvik beräknas vara klar 2024 och knutpunkten i området, Ursviks torg kommer ligga runt hörnet. Här kommer du hitta både kommunikationer, bibliotek och restauranger. Stora Ursvik är Sundbybergs nyaste stadsdel och fortfarande under utveckling. Sammanfattningsvis är denna bostad en perfekt match för den familj som söker en välplanerad och modern lägenhet med närhet till allt. Missa inte chansen att skapa ett hem att trivas i - boka visning redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Fågelsången 2A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun

Fågelsången 2A

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 795 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/4
1 692 kr/mån
77 639 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i ett av Sundbybergs absolut bästa lägen! Bostaden karaktäriseras av rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utsikt över närliggande kyrkan. Väl tilltaget vardagsrum med original-golv. Separat kök, med glasvägg som avskiljer kök och sovrum, med bibehållet ljusinsläpp via fönster med utsikt mot den närliggande parken. Stort och luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp via rejäla fönsterpartier i sann funkis-anda, samt riktig hall med plats för klädförvaring. Stambytt och helkaklat badrum. Till lägenheten ingår två förråd, ett i källaren och ett på vinden. Utöver utmärkt förrådsutrymmen så erbjuder föreningen även ett gym, som är nyligen installerat. Väl underhållen och stambytt fastighet som förvaltas av välskött förening med urstark ekonomi. Mycket låg skuldsättning per kvadratmeter och tack vare detta väldigt låg månadsavgift! När man besöker Fågelsången är det lätt att förstå varför charmiga Sundbyberg idag -med god marginal- är kommunen med Sveriges snabbast ökande befolkningsmängd! Här behöver du inte längre kompromissa mellan storstad och närheten till naturen. Vackra Lötsjön och dess lummiga promenadvägar och populära utegym finns ett par minuter bort samtidigt som krogtäta Sturegatan och Järnvägsgatan ligger i motsatt riktning inom samma korta avstånd. Föredrar man att stanna i det egna kvarteret hittar man flera gym, restauranger och kaféer längs Tulegatan och vid Tuletorget alldeles intill. Lägesmässigt fattas knappast något. Motionsspår, postombud, mataffärer, simhall, minigolfbanor, restauranger, kaféer, parker, gym, systembolag och vårdcentral. Allt inom promenadavstånd. Eller vad sägs om Stockholms bästa kommunikationsutbud? Med tunnelbana (avstånd 180m från porten), pendeltåg, tvärbana, buss och flygbussar ligger allt inom räckhåll. Till Arlanda flygplats tar det 30 min med bil och via pendeltåget når man Odenplan på 5 minuter och Stockholms city på 8 minuter. Kommande försäljning under mars månad 2024. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!

 • Plus
 • Hiss
Skvadronsbacken 14A, Rissne, Sundbybergs kommun
Skvadronsbacken 14A, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Skvadronsbacken 14A, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Skvadronsbacken 14A

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
65,8 m²
2 rum
3 477 kr/mån
34 878 kr/m²

På Skvadronsbacken finner du denna ljusa samt välplanerade 2a där man har tagit tillvara på varje kvadratmeter för att maximera ytan! Önskar du göra om bostaden till en mini 3a så har du möjlighet till det genom att avskärma en del av vardagsrummet. Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in till vänster finner du plats för avhängning samt skoställ och till höger en garderob med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in ett helkaklat och stilrent badrum med dusch, wc och handfat samt kommod, här har man även plats med en tvättmaskin om man så önskar. Köket är rymligt och innehar goda förvaringsmöjligheter samt plats för minst 4 personer att sitta i köket. Fortsätter du in i bostaden möts du av ett ljust och stort vardagsrum med flertal fönsterpartier samt plats för större soffgrupp samt annat möblemang om man så önskar. Via vardagsrummet får du tillgång till den privata och lummiga uteplatsen som erbjuder sol större delen av dagen. Ett stilrent och rymligt sovrum som är lättmöblerad och innehar gott om förvaring. Välkomna ska ni vara till denna fina 2a! Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 72

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 350 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 4/5
3 159 kr/mån
37 066 kr/m²

HÖGT UPP - INGLASAD BALKONG - MÖJLIG 3 ROK På Mjölnerbacken 72 finner du denna ljusa samt välplanerade 2a där man har tagit tillvara på varje kvadrat och renoverat med stilsäker hand! Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in till höger finner du plats för avhängning samt skoställ och precis innan det ett renoverat badrum med dusch, wc och handfat. Här finns även en naturlig plats för tvättmaskin om man skulle vilja ha det i bostaden annars har man tillgång till det på samma gård. Vidare in möts du av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot det ljusa köket som innehar exakt allt man behöver för att underlätta arbetet i köket. Via köket når du den stora inglasade balkongen som ligger högt upp i huset, här föreställer jag mig att du kommer spendera många härliga timmar. I den här bostaden trivs man omgående och man fattar snabbt tycke för den öppna planlösningen mellan det sociala köket och det stora vardagsrummet vilket gör det lätt att umgås med gästerna medan man står i köket. Ett rymligt sovrum som ligger perfekt avskilt från bostadens sociala del och som även har plats för ett skrivbord. Vill man så går det att avskilja en del av sovrummet och skapa ett walk-in closet. Sovrummet rymmer en stor säng, sängbord, garderob och skrivbord samt annan möblemang om man så önskar. Föreningen består av 132 st lägenheter varav 15 st är hyresrätter (Dolda tillgångar) och äger marken. Det är en stabil förening som hela tiden utför de renoveringar och underhåll som behövs för att hålla fastigheterna välmående och man har en plan på att se över fasaderna och taken inom de kommande åren. Föreningen har ett förmånligt gruppavtal för bredband tecknat med Sundbybergs Stadsnät där bredband med hastighet 1000/1000 Mbit från leverantören All tele ingår i månadsavgiften för alla medlemmar. P-platser finns i en del av en gemensamhetsanläggning och till dessa råder det ett separat kö. De gemensamma utrymmena som föreningen tillhandahåller är barnvagnsrum (i port 77), cykelförråd, källarförråd samt gårdslokal om 68 kvm med övernattningsrum. Tvättstuga i trappuppgång 77. Det finns 6 tvättmaskiner, 1 centrifug, 2 tumlare samt 2 torkrum och 2 manglar. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Forskningsringen 85A, null, Sundbybergs kommun
 • Sön 10 mar kl 14:30
Forskningsringen 85A, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 85A, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 85A

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 695 000 kr
83,5 m²
3.5 rum
vån 4/5
6 419 kr/mån
44 251 kr/m²

Stig in i denna oemotståndligt rymliga och välplanerade lägenhet i Ursvik! Här möts du av generösa utrymmen som lockar till gemenskap och bekvämlighet för hela familjen! Lägenheten har en ljus och luftig atmosfär tack vare de många fönsterpartierna som släpper in rikligt med naturligt ljus. Två rymliga sovrum med gott om plats för säng och övrigt möblemang. Utöver de två sovrummen finns det ett extra rum med fönster, detta ger möjlighet att maximera utrymmet och använda det för olika ändamål såsom sovrum, arbetsrum eller en lekhörna för barnen.Vidare erbjuder lägenheten ett större badrum med tvättmaskin och torktumlare. Denna lägenhet är perfekt för den som behöver generöst med förvaringsutrymme för kläder, barnvagnar, prylar och andra tillhörigheter. Med två rymliga klädkammare som ger två separata förvaringsområden för att hålla ordning och reda på alla ägodelar. Dessutom finns ytterligare förvaring tillgänglig i form av ett externt förråd som ligger i samma trapphus. - Garage finns i huset samt ett extra garage, kallat Bollgaraget, nära till hands. -För den aktive finns utegym och fotbollsplan precis utanför. - Nära till shopping som Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Solna Centrum, samt Barkarby handelsplats med Ikea och Stockholms outlet. - Handlarn och Ursvik närlivs några minuter bort Sammanfattningsvis är detta en stor och välplanerad bostadsrättslägenhet som passar perfekt för den som söker en naturnära tillvaro. Med sina generösa ytor erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam miljö att kalla hem. Dessutom har bostaden en härlig balkong, perfekt för äta ute-middagar eller umgås med vänner. Ursvik är optimalt för barnfamiljen, i ett familjevänligt område blandat med villor, radhus och lägenheter. Här finns allt för den friluftsintresserade eller för den som vill ha ett bekvämt boende. Närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Bekväm pendling med buss 504 till Hallonbergen, Rissne och Sundbyberg för anslutning till tunnelbana och pendeltåg. Planer för det nya Ursviks torg med butiker och restauranger för att ytterligare förbättra bekvämligheten. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, Handlarn och stormarknader (Coop och Willys), Hornbach m.m samt SATS-gym för att nämna några. Här finns alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till 2023-2024 planeras tvärbanan vara i drift. Med denna tar ni er bland annat till Kista och Bromma Blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 93, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 93

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 095 000 kr
95,3 m²
4 rum
vån 1
8 755 kr/mån
32 476 kr/m²

Nu erbjuds äntligen en av de populära fyrorna som är genomgående renoverad och klar att flytta in till på Lötsjövägen som dessutom har uthyrningsdel! Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett extra sovrum, eller utmärkt boendeekonomi för er som väljer att utnyttja uthyrningsdelen och istället få möjlighet till minimala boendekostnader. Lägenheten har goda förvaringslösningar i form av bland annat två stora klädkammare, där en av de två med fördel kan användas som hemmakontor eller byggas om till sovalkov med anslutning till vardagsrummet och därmed möjliggörs fyra sovplatser. De generösa ytorna gör det enkelt att möblera sovrummen med två stora sängar eller flera sängar om man ska ha det som barnrum. Även vardagsrummet och det rymliga köket med anslutande balkong i det soliga läget har plats för stora sällskap. Lägenheten har nyligen genomgått en omfattande renovering och är i mycket bra skick. Lägesmässigt då? Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana med frekventa avgångar tar er bland annat in till Fridhemsplan på 9 minuter. Skolor, insjöar, Mall of Scandinavia finns allt inom promenadavstånd. Den stora balkongen som nås från köket ligger i soligt läge som bjuder på sol från morgon till sen lunch och från vardagsrummet får du in kvällssolen. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Även E4 och E18 är inom nära räckhåll för bilpendlaren. Hallonbergen har senaste åren blivit till en populär investeringsmöjlighet på sikt och är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! Se visionsbilderna och läs mer på www.balder.se

 • Balkong
 • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:45
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 174

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 095 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5
3 828 kr/mån
46 556 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a högt upp i huset i det populära Ursvik! Denna lägenhet bjuder på genomgående hög standard och materialval. Du bor mitt i Ursvik med all nödvändig kommunikation och service runt hörnet. I hallen har du platsbyggda garderober med plats för alla årets plagg. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och öppen yta, perfekt för umgänge och avkoppling. Balkongen erbjuder fri utsikt över området, perfekt för att njuta av soliga dagar. Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer enkelt en dubbelsäng samt annat önskat möblemang, med gott om utrymme kvar för den som önskar utöka förvaringsmöjligheterna med en garderob eller andra förvaringslösningar. - Optimalt läge i det eftertraktade Ursvik med närhet till allt. - Bekvämt gångavstånd till service och kommunikationer, vilket ger en smidig vardag. - Väletablerad och stabil förening som ger trygghet för medlemmarna. - Planer för färdigställande av Tvärbanan år 2024 förväntas förbättra kommunikationerna ytterligare och göra det till en investering i framtiden för invånarna Detta boende har ett av Ursviks bästa lägen – dels så har man 2 minuters promenad till busshållplatsen där 504an åker, dels Enköpingsvägen som för en till E4 och E18 om man väljer att åka bil och förutom den goda kommunikationen så är det naturnära och bara ett stenkast från den populära Ursviks löpspår! Med en kort promenad når du Igelbäcksreservatet och inom några minuter är man vid Lötsjön & Råstasjön. Inom ca ett år kommer kommunikationen att bli ännu bättre då tvärbanan kommer att åka hela vägen från Helenelund i Sollentuna till Bromma blocks via Ursvik. Denna expansiva del av Sundbyberg och Ursvik med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, gym, caféer, restauranger och andra butiker. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Sundbyberg. Välkomna på visning till denna oslagbara lägenhet på Gamla Enköpingsvägen 174!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Löfströms allé 2D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Löfströms allé 2D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Löfströms allé 2D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Löfströms allé 2D

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 750 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/8
4 818 kr/mån
74 675 kr/m²

Välkommen till denna härliga gavel-lägenhet, belägen i familjevänligt samt expansivt område mitt i Centrala Sundbyberg! Påkostad lägenhet med genomgående stilrena materialval med väl tilltagna ytor! Öppen planlösning mellan köket från Poggenpohl och vardagsrummet gör detta till en oerhört social lägenhet Från köket nås även den stora uteplatsen i morgonsol mot den underbara innergården! Från vardagsrummet nås balkongen med härlig eftermiddagssol. Två sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Elegant badrum med tvättmaskin och torktumlare samt smart förvaring. Till lägenheten hör även ett separat förråd med nyttjanderätt. I föreningen finns även kemtvättsmöjligheter genom tjänsten Donald som hämtar och lämnar till boende i huset. I närliggande Signalfabriken finns restauranger, frisör, butiker, SATS, florist och mycket mer. Vidare har ni endast en kort promenad till flera matbutiker och Sundbybergs rikliga utbud av kommunikationer. Helt enkelt en svårslagen lägenhet som har det "lilla extra", med ett idealt läge med direkt närhet till allt man behöver! Ett stor fördel är att fastigheten har energiklassning C, ovanligt bra för större flerfamiljshus och möjliggör så kallade gröna lån, för ytterligare ränterabatt på bolån. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Friluftsvägen 27A, Storskogen, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
Friluftsvägen 27A, Storskogen, Sundbybergs kommun, bild 2
Friluftsvägen 27A, Storskogen, Sundbybergs kommun, bild 3

Friluftsvägen 27A

Lägenhet
Storskogen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/6
5 260 kr/mån
67 012 kr/m²

Suverän 3:a med stor inglasad balkong i fantastiskt västerläge och lummig grönska i lugnt men ändå centralt läge! Lägenheten är i genomgående toppskick och har ett fantastiskt ljusinsläpp vart man än befinner sig via flertalet fönster. Här finner du utöver två sovrum ett stilrent kök med utrymme för större matplats (som går att bygga om till ett extra sovrum), rymligt vardagsrum samt fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrum och kök finns utgång till en stor inglasad balkong med härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Gott om plats för möblering för större sällskap. Välskött BRF med god ekonomi. Till lägenheten ingår ett rymligt källarförråd. Föreningen äger 26 st parkeringsplatser, utanför finns en trivsam gemensam gård med pergola och boulebana. I närområdet finns även skolor och förskolor. Kort promenadavstånd till Näckrosen t-bana (uppgång Storskogstorget) eller Sundbyberg C. Bostaden ligger också mycket nära golfängarna med promenad, utomhusgym, löpstråk, lekplatser och pulkabackar. För den som önskar shopping och folk i rörelse finns Mall Of Scandinavia och Friends Arena på promenadavstånd. Även nära till Gamla Filmstaden med biograf, restauranger etc. Se alternativ planlösning för att se hur ni med fördel konverterar denna rymliga trea till en fyra.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vackra vägen 18

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
31 m²
1 rum
3 698 kr/mån
74 032 kr/m²
 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Forskningsringen 85, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Forskningsringen 85

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/5
4 661 kr/mån
37 157 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN 1 895 000 KR** Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning och mer information! Mäklare Amanda Eklund - 073 93 98 938 På Forskningsringen 85 ligger denna utmärkt disponerade tvåa. Känslan av nyproduktion känns direkt när man kliver över tröskeln där man välkomnas av ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Här trivs man omgående och man fattar snabbt tycke för den ljusa & öppna planlösningen mellan det sociala köket och det stora vardagsrummet vilket gör det lätt att umgås med gästerna medan man står i köket. Vardagsrummet har även plats för matbord om man så önskar. Via vardagsrummet får man tillgång till en klädkammare som idag är omgjort till ett hemmakontor. Vidare finner ni det rymliga sovrummet med goda förvaringsmöjligheter och med plats för en större säng. Badrummet är funktionell och innehar exakt allt man behöver för att underlätta vardagen. Välkomna ska ni vara till denna bostad på Forskningsringen 85! Ursvik är fortfarande under utveckling men har varit ett populärt ett område ända sen start och fortsätter vara det. Området är trevligt och modernt samt är nära till både city och naturen. En kort promenad bort finner man det fina grönområdet Igelbäckens naturreservat och kommunikationen och kommunikationen är nära till hands. Här kommer dessutom tvärbanan som åker från Bromma till Kista att åka inom kort! Bortsett från de härliga naturen och goda kommunikationen som redan nu är bra och kommer bli ännu bättre så har man nära till café, gym, pizzeria och servicebutik.

 • Plus
 • Hiss
Forskargränd 8, Ursvik, Sundbybergs kommun
Forskargränd 8, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskargränd 8, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskargränd 8

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
4 487 kr/mån
41 293 kr/m²

På Forskargränd 8 ligger denna utmärkt disponerade tvåa som kan enkelt göras om till en mini trea. Känslan av nyproduktion känns direkt när man kliver över tröskeln där man välkomnas av ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Här trivs man omgående och man fattar snabbt tycke för den öppna planlösningen mellan det sociala köket och det stora vardagsrummet vilket gör det lätt att umgås med gästerna medan man står i köket. Vardagsrummet har även plats för matbord om man så önskar. På sommaren kanske man väljer att äta på den stora altanen som nås från vardagsrummet, här har man plats för både matgrupp och annat möblemang om man så önskar. Vidare finner ni det rymliga sovrummet med goda förvaringsmöjligheter och med plats för en större säng. Ursvik är fortfarande under utveckling men har varit ett populärt ett område ända sen start och fortsätter vara det. Området är trevligt och modernt samt är nära till både city och naturen. En kort promenad bort finner man det fina grönområdet Igelbäckens naturreservat och kommunikationen och kommunikationen är nära till hands. Här kommer dessutom tvärbanan som åker från Bromma till Kista att åka inom kort! Bortsett från de härliga naturen och goda kommunikationen som redan nu är bra och kommer bli ännu bättre så har man nära till café, gym, pizzeria och servicebutik.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 152

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 795 000 kr
34,5 m²
1 rum
3 757 kr/mån
52 029 kr/m²

På Gamla Enköpingsvägen 152 välkomnar denna välplanerade etta med generös uteplats som ger möjlighet till avkoppling och social samvaro! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är noggrant genomtänkt för att maximera yteffektiviteten och skapa en social bostad där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Hela hemmet präglas av en genomgående hög standard, och vardagsrummet öppnar upp mot den stora och härliga uteplatsen, vilket ger en förlängning av boendeytan. Köket imponerar är komplett utrustat med moderna vitvaror som ger både funktionalitet och stil. Det helkaklade badrummet inkluderar en smart kombinerad tvättmaskin, vilket ger en praktisk lösning för vardagliga behov. Stabil förening bestående av grannar som verkligen trivs. Till besökande gäster erbjuds en övernattningslägenhet samt varmgarage. Här kan även de mindre lägenheterna bjuda hem långväga gäster utan att behöva trängas. Gällande kommunikationer trafikerar frekventa bussavgångar som tar er till bland annat Rissne och Hallonbergens T-bana, Sundbyberg samt Solna Centrum. Ursvik som område går en mycket ljus framtid till mötes och är av branschen betraktad som ett av de mest potentiella områdena i Sundbyberg inom kort sikt. Förutom direkt anslutning till ett av Stockholms vackraste naturreservat så planeras tvärbanan vara i drift under 2024. Med denne tar ni er bland annat till Kista och Bromma blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Perfekt för jobb-pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna! Åker man bil når man Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på dryga 30 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). När det kommer till grönska och rekreation återfinns bland annat Ursviks populära motionsanläggning i närområdet och med en kort promenad når du fina och fridfulla Lötsjön samt Råstasjön.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Bergaliden 25, Tulemarken, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
Bergaliden 25, Tulemarken, Sundbybergs kommun, bild 2
Bergaliden 25, Tulemarken, Sundbybergs kommun, bild 3

Bergaliden 25

Villa
Tulemarken, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
10 895 000 kr
100 + 57 m²
5 rum
829 m² tomt

Beläget på Sundbybergs högsta höjd och mest eftersökta gata, Bergaliden. Huset ligger på den lugnaste delen mellan Furuvägen och Dalgången i ett fridfullt område med lugnt trafikläge. Här har ni verkligen möjligheten att skapa ert egna drömboende på en lummig tomt i absolut toppläge. En för området ovanligt stor tomt huserar detta gulliga funkis-hus, ombonat bland storvuxna träd, gröna buskar och en lummig och mysig trädgård med gott om sol och skyddat från insyn. Tack vare en generös detaljplan finns här möjligheter att utöka boytan betydligt. Många av husen på gatan har redan byggts ut och kan studeras för inspiration. Huset har nyligen fått moderniserad uppvärmning i form av helt nya radiatorer med vattenburen värme via modern frånluftsvärmepump. Med sin effektiva planering och rum fördelade över tre plan inklusive källaren så kommer många husköpare säkert finna nuvarande utförande fullt tillräckligt. Se alternativa planlösningar för inspiration till olika typer av anpassningsmöjligheter. Entré via mellanplanet där ni finner fina umgängesytor för alla årstider. Stort vardagsrum med tidstypisk Holländsk parkett och dekorativ gammal öppen spis. En trevlig matsal omsluten av fina fönsterpartier, ett rejält utrustad kök i lantlig stil, med fina arbetsytor, klinkergolv och separat yta för ytterligare en matplats. Den soliga glasverandan i soligt söderläge går att nyttja under stora delar av året och fungerar även utmärkt som växthus för grönsaker och plantor. WC finns intill hallen som leder er vidare till både källare och övervåning. Övervåningen imponerar verkligen med sin enorma terrass från vilken ni har ett helt otroligt bra solläge. Här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag till de sista kvällstimmarna. Nås via altandörr från både sovrum och allrum. Vidare finns ytterligare ett väl tilltaget sovrum samt ett badrum. I dagsläget erbjuder huset tre sovrum med övre allrum inräknat. För den större familjen så finns dock enkla anpassningar för att skapa ett fjärde sovrum. Tack vare att det finns två bra matplatser invid köket, så kan nuvarande matsal med enkelhet konverteras för små medel. Alternativt inreda garaget och bygga gillestuga genom att sätta in glaspartier och ersätta befintliga garageportar. Vidare på källartemat så erbjuds där bra förvaringsytor, verkstadsyta för hobbyverksamhet, dusch och tvättstuga. Yta är även klart lämplig att konvertera om till uthyrningslägenhet då all väsentligheter som separat entré, vatten och avlopp finns att tillgå. Ett tryggt köp med stor potential. Besiktigad av Anticimex med bifogat protokoll, mot vilket säljarna kommer teckna en ansvarsförsäkring med ersättningsskydd upp till 2 000 000 kr gällande i 10 år från tillträdesdatumet. Ett hus som går utmärkt att flytta in i och börja bo in sig precis som det är. För er som önskar modernisera t.ex uppvärmning samt tak så finns kostnadsförslag förberett med erbjudande för en köpare att ta del av. Se bifogade dokument. Huset är särskilt lämpligt för att installera solcellspanel på taget. Tag vare takets utformning så har ni möjligheter till en stor produktion tack vare det fria och soliga läget, utan att det förstör husets exteriör då taket ej syns från mark. OBS. Energideklarationen är utförd innan nytt uppvärmningssystem installerades. En ny mätning skulle mer största sannolikhet innebära en ännu bättre energiklassning. På Bergaliden finns precis allt en familj kan tänkas önska inom nära räckhåll:

 • Premium
Ekensbergsvägen 130D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Ekensbergsvägen 130D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Ekensbergsvägen 130D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Ekensbergsvägen 130D

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
6 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 7
6 620 kr/mån
84 277 kr/m²

Modern och exklusiv trerummare med hög materialstandard på en av Sundbybergs populäraste adresser! Här bor ni i den optimala kombinationen av ett lugnt område samtidigt som man når de centrala delarna på enbart några minuter till fots. - Stor terrass i söderläge med sol från tidig förmiddag till kväll - Balkong i svalkande skugg-läge under de hetaste soltimmarna samt med kvällssol under sommaren - Ett oslagbart naturligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier - Helt insynsskyddade umgängesytor - Två badrum - Tvättstuga i lägenheten - Endast en granne på samma våningsplan - Övernattningslägenhet för föreningens medlemmar (se bilder) - Cykelverkstad (perfekt för att tvätta cykel och till och med barnvagn) - Stor takterrass med orangeri för födelsedagsfirande med mera. Nås enkelt från lägenheten, endast en trappa upp. - Tillhörande källarförråd om 10m3 ingår. Lägenheten stod klar 2019 och erbjuder en smakfull interiör med högklassiga materialval, social planlösning med plats för både stor matgrupp och soffgrupp, samt två fräscha badrum. Smakfullt och välutrustat kök med stenskiva i Kolmårdsmarmor samt givetvis utrustad precis så som ni kan förvänta er av en modern bostad i premium-segmentet. Stor terrass på hela 16 kvm i söderläge samt ytterligare en balkong i kvällssol. Vidare i anslutning till kök och master bedroom finner ni både ett av badrummen samt ett separat tvättrum, utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrum i generösa ytor med plats för både dubbelsäng och gott om förvaringsmöbler. Föreningen RIO i Sundbyberg är strategiskt belägen med access via lugna återvändsgatan Vintergatan, samtidigt som du når Sundbybergs utbud av butiker, restauranger och kommunikationer rätt utanför entrén mot Ekensbergsvägen. Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass med orangeri där du kan njuta av solen hela dagen. Mot Ekensbergsvägen vetter flera restauranger och caféer som skapar en naturlig mötesplats för vänner och familj. Vidare erbjuder föreningen en övernattningsläget för tillresta gäster och ett cykelförråd med verkstadsdel. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Logdansvägen 20, Ör, Sundbybergs kommun

Logdansvägen 20

Lägenhet
Ör, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 150 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 799 kr/mån
42 574 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN 2 150 000 KR** Välkommen till denna fina tvåa med många uppenbara styrkor. Förutom det fantastiska ljusinsläppet, insynsskyddet samt låga avgiften väntar Råstasjön och Lötsjön och på kort avstånd nås centrala Sundbyberg, Mall of Scandinavia och Råsunda! Lägenheten disponeras med en rymlig hall och klädkammare som löser förvaringen. Vidare ges ett välhållet komplett kök, två till storleken bra sovrum varav ena är sovalkov, helkaklat dusch med wc, handfat samt plats för tvättmaskin om man så önskar och sist men inte minst ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot grönska och natur. Med hänsyn till integritet och lugn, är det ingen insyn från grannar, vilket ger dig en avskild och privat atmosfär. Denna lägenhet är belägen i en levande och aktiv förening som erbjuder en mängd olika aktiviteter för både barn och vuxna. Med en gemensam föreningslokal har du möjlighet att delta i olika evenemang och träffa grannar i en trevlig gemenskap och för att inte tala om sommarkvällarna med grillmiddag och okomplicerat umgänge samt lek alltid nära till hands! För bekvämlighetens skull erbjuder föreningen även garage och parkeringsplatser där laddning för elbilar kommer att införas, vilket gör det enkelt för dig att resa runt i staden utan krångel. Läget är perfekt för dig som vill bo naturnära men ändå i närhet till centrala Sundbyberg och Råsunda. Tunnelbanan en kort promenad bort tar dig till innerstaden på 10 minuter. I närheten finns även butiker och en stor matvaruaffär. På promenadavstånd når du Mall of Scandinavia och centrala Sundbyberg. För naturälskaren finns de fina promenadvägarna runt Lötsjön och Råstasjön och för sportfantasten finns alldeles intill Sundbybergs Rackethall samt minigolfbana och en kort bit bort även simhall, sporthall, gym, ridstall samt Ursviks motionsområde. Här får du helt enkelt det bästa av två världar - ett lugnt och naturnära läge samtidigt som du har nära till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Välkommen hit för att trivas!

Lötsjövägen 79, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Lötsjövägen 79, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 79, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 79

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 700 000 kr
95,3 m²
4 rum
vån 1/5
8 755 kr/mån
28 332 kr/m²

**Accepterat pris 2 700 000 kr** Nu erbjuds äntligen en av de populära fyrorna på Lötsjövägen med uthyrningsdel! Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett extra sovrum, eller utmärkt boendeekonomi för er som väljer att utnyttja uthyrningsdelen och istället få möjlighet till minimala boendekostnader. Lägenheten har goda förvaringslösningar i form av bland annat två stora klädkammare, där en av de två med fördel kan användas som hemmakontor eller byggas om till sovalkov med anslutning till vardagsrummet och därmed möjliggörs fyra sovplatser. De generösa ytorna gör det enkelt att möblera sovrummen med två stora sängar eller flera sängar om man ska ha det som barnrum. Även vardagsrummet och det rymliga köket med anslutande balkong i det soliga läget har plats för stora sällskap. Lägenheten är i fint skick och har ett fint renoverat kök! Observera att kyl & frys inte är de samma som på bild & torktumlaren ingår inte. Lägesmässigt då? Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana med frekventa avgångar tar er bland annat in till Fridhemsplan på 9 minuter. Skolor, insjöar, Mall of Scandinavia finns allt inom promenadavstånd. Den stora balkongen som nås från köket ligger i soligt läge som bjuder på sol från morgon till sen lunch och från vardagsrummet får du in kvällssolen. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Även E4 och E18 är inom nära räckhåll för bilpendlaren. Hallonbergen har senaste åren blivit till en populär investeringsmöjlighet på sikt och är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! Se visionsbilderna och läs mer på www.balder.se Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Forskningsringen 82A, Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskningsringen 82A

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6/8
2 769 kr/mån
58 676 kr/m²

Kvadrat-smart lägenhet med inglasad sovdel och hög mysfaktor! Välkomna till denna hemtrevliga och smart planerade etta. Industrivägg där sovdelen rymmer en dubbelsäng. En modern lägenhet med gott om nyproduktionskänsla bibehållen, med dess fräscha ytskikt, stilren färgsättning, fint naturligt ljusinsläpp och en stor balkong som erbjuder gott om utrymme. Här får ni väldigt mycket lägenhet för pengarna och trots att kvadratmeterna är färre till antalet än andra dyrare bostäder, så kompenseras det med råge av en väldigt genomtänkt planlösning. Med plats för både säng, vardagsrum, matbord, bra förvaring, stor inglasad balkong som erbjuder ett extra rum från vår till höst och ett rejält helkaklat badrum, så blir helheten en väldigt svårslagen bostad. - Solid förening - Optimal planlösning - Låg avgift - Inglasad balkong - Påkostad industrivägg - Separat förråd som ingår i lägenheten Lägesmässigt är ni inom gångavstånd till allt som Ursvik har att erbjuda. Motionsspår och natur av högsta klass, mataffärer, restauranger och allmän kommunikation nås allt inom promenadavstånd. Stort plus är även tvärbanan som under 2024 kommer vara i drift. Från Ursviks två stationer kommer ni kunna ta er hela vägen till Nacka i söder och mot Sollentuna via Kista och alla dess tusentals arbetsplatser i norr. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun

Gamla Enköpingsvägen 174

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/6
3 629 kr/mån
47 500 kr/m²

En modern och välplanerad lägenhet med en stor balkong i ett fritt och soligt läge i en av Ursviks bästa bostadsrättsföreningar. Invändigt väntar nyrenoverad ytskikt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en yteffektiv och social bostad samt generöst badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här har man egen ingång vilket skapar en privat känsla samt möjliggör för enkelheten att nå den trevliga innergården. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaring om så önskas. Denna expansiva del av Sundbyberg präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, SATS-gym, Postnord-omdud samt ett flertal restauranger. Gällande kommunikationer trafikerar frekventa bussavgångar som tar er till bland annat Rissne och Hallonbergens T-bana, Sundbyberg samt Solna Centrum. Förutom direkt anslutning till ett av Stockholms vackraste naturreservat så planeras tvärbanan vara i drift under 2024. Med denne tar ni er bland annat till Kista och Bromma blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Perfekt för jobb-pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna! Åker man bil når man Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på dryga 30 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Oxenstiernas allé 12, Ursvik, Sundbybergs kommun

Oxenstiernas allé 12

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 995 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 389 kr/mån
43 370 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha 1,5:a med öppen planlösning och 28 kvm uteplats mot den mysiga innergården, här kan ni avnjuta många härliga stunder med vänner och familj. Här erbjuds ett kvadratsmart boende om 46 kvm i populära Ursvik där du bor du gott året om. Stora fönsterpartier som släpper in härligt med ljus och på uteplatsen kan du avnjuta en god helgfrukost i solen. Den öppna planlösningen vid kök och vardagsrum gör att du med lätthet kan ha en ordentlig matplats samt en vardagsrumsdel. Gott om förvaringsmöjligheter i köket. Fräscht och rymligt badrum med tvättmaskin. Hallen erbjuder flera garderober och gott om avhängning- och förvaringsmöjligheter. -Välplanerad lägenhet för bekvämt boende -Solid och populär förening -Närmaste busshållplats 150m -Tvärbana vid Ursvikstorg öppnas 2024 -Närhet till grönområden -Blomstrande stadsdel under utbyggnad -För den bilburna är det nära till motorväg -Garage finns under huset -Lägenheten erbjuder trevliga sociala ytor -Goda förvaringsmöjligheter samt källarförråd -Väl ljudisolerat utåt och mot grannar Ursvik är en växande stadsdel i trevliga Sundbyberg. Inom kort kommer också Ursvik torg att stå klart inom en knapp promenad från lägenheten. Torget kommer att vara Ursviks nav med flera restauranger och butiker, samt även en hållplats för Tvärbanan. Välkommen att längta hem! För mera information kontakta ansvarig mäklare.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 34