Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 72

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 4/5
3 159 kr/mån
37 776 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och privatvisning! Amanda Barsoum Eklund 0739 39 89 38 På Mjölnerbacken 72 finner du denna ljusa och välplanerade 2a som man har möjlighet att göra om till en 3a med enkla medel, vänligen se alternativ planlösning! Precis när man kliver in finns till vänster plats för avhängning i en stor walk-in-closet. Och precis till höger finns ett delvis renoverat badrum med vattenfallsdusch. Här finns även plats för tvättmaskin om man skulle vilja ha det i bostaden. Men det finns även tillgång till gemensamt tvättrum på samma gård. Inne i lägenheten möts du av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning. Via det ljusa köket når du den stora inglasade balkongen som ligger högt upp i huset och har en av de finaste utsikterna i området. Här kommer du definitivt att tillbringa många härliga timmar. Den sociala öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum leder till ett rymligt sovrum som ligger perfekt avskilt från bostadens sociala del och är så pass stort att det rymmer ett skrivbord utan problem. Vill man så går det att avskilja en del av sovrummet och istället skapa ett extra förråd/rum. Föreningen består av 132 st lägenheter varav 15 st är hyresrätter (Dolda tillgångar) och äger marken. Det är en stabil förening som hela tiden utför de renoveringar och underhåll som behövs för att hålla fastigheterna välmående och man har en plan på att se över fasaderna och taken inom de kommande åren. Föreningen har ett förmånligt gruppavtal för bredband tecknat med Sundbybergs Stadsnät där bredband med hastighet 1000/1000 Mbit från leverantören All tele ingår i månadsavgiften för alla medlemmar. P-platser finns i en del av en gemensamhetsanläggning och till dessa råder det ett separat kö. De gemensamma utrymmena som föreningen tillhandahåller är barnvagnsrum (i port 77), cykelförråd, källarförråd samt gårdslokal om 68 kvm med övernattningsrum. Tvättstuga i trappuppgång 77. Det finns 6 tvättmaskiner, 1 centrifug, 2 tumlare samt 2 torkrum och 2 manglar. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 91, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
  • Imorgon
Lötsjövägen 91, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 91, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 91

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 810 000 kr
67,6 m²
2 rum
6 210 kr/mån
26 775 kr/m²

Vänligen ring för mer information eller privatvisning - Ansvarig mäklare Amanda Barsoum Eklund 073 93 98 938. Välplanerad tvåa med uteplats! Den mycket välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett boende med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober samt rymligt förråd som även kan brukas som kontor samt för den kräsna som önskar ett boende som är bara att flytta in i utan att behöva lyfta ett finger. De generösa ytorna gör det enkelt att möblera och man känner genast av att allt har sin naturliga plats. Sovrummet rymmer en större säng, nattduksbord och byråer om man så önskar. Precis som man vill att ett sovrum ska vara så är denna helt insynsskyddat och erbjuder en fin utsikt mot grönskan. Via sovrummet når man en platsbyggd garderob/förråd som man även får tillgång till via den rymliga hallen. Det ljusa vardagsrummet är lättmöblerad och har en naturlig plats för soffa av större modell, bokhylla och skrivbord om man så önskar. Wc och badrum är separerade från varandra och det gör att badrummet känns luftigt och rymmer både tvätt samt torktumlare. Köket har väldigt bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter och från denna punkt ser du den magiska utsikten bostaden har att erbjuda. Via köket når man den rymliga samt lättmöblerade balkongen som rymmer utemöbler samt annat om så önskar. I dagsläget är det en balkong men tidigare var det en rymlig altan som föreningen kommer återställa när innergården har byggts klart. Föreningen planerar att rusta upp innergården till Lötsjövägensbor så att det blir fint och fräscht. Det bästa med balkongen eftersom bostaden ligger på entréplan är att man har möjlighet att göra om den till en uteplats på ca 9 kvm om man skulle vilja det. Här vet jag att man kommer att spendera många härliga timmar! Lägesmässigt blir det sällan bättre! Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana når du på 3 minuter och med frekventa avgångar tar er bland annat in till T-centralen på 12 minuter, en hållplats från Kista Gallerian samt kontors område, 5 minuter med bil når du E18 och E4an och samtidigt har du flertal skolor, Lötsjön och Råstasjön samt Mall of Scandinavia inom promenadavstånd. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Hallonbergen är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterliga

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 174

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
4 219 kr/mån
43 545 kr/m²

Ljus och öppen tvårummare. Trevligt beläget i snabbt växande Ursvik och utmärkt skick! Välkommen till Ursvik och denna ljusa och spatiösa bostad på 55 kvadratmeter. Lägenheten är i absolut toppskick och upprustad för komplett komfort för den som vill kunna flytta in utan att behöva införskaffa någon maskinell utrustning. En luftig och öppen bostad som erbjuder bland annat stora sociala ytor, fina ytskikt och insynsfri utsikt. Förutom allt detta är lägenheten optimalt planerad för lättmöblering och med modern utrustning. Här flödar ljuset in exakt hela dagen in i den öppna planlösningen och ger en härlig välkomnande känsla. Detta boende har ett av Ursviks bästa lägen – dels så har man 2 minuters promenad till busshållplatsen där 504an åker, dels Enköpingsvägen som för en till E4 och E18 om man väljer att åka bil och förutom den goda kommunikationen så är det naturnära och bara ett stenkast från den populära Ursviks löpspår! Med en kort promenad når du Igelbäcksreservatet och inom några minuter är man vid Lötsjön & Råstasjön. Inom ett par år kommer kommunikationen att bli ännu bättre då tvärbanan kommer att åka hela vägen från Helenelund i Sollentuna till Bromma blocks via Ursvik. Denna expansiva del av Sundbyberg och Ursvik med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, gym, caféer, restauranger och andra butiker. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Sundbyberg. Välkomna på visning till denna oslagbara lägenhet på Gamla Enköpingsvägen 174!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tulegatan 53, Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tulegatan 53

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 195 000 kr
34,8 m²
1 rum
2 496 kr/mån
63 075 kr/m²

Mysig etta med perfekt läge nära T-bana, restauranger och grönområden! Gavelläget i huset med flertalet fönster ger bra ljusinsläpp. Hemmets sovalkov har praktiskt byggts in till ett "sovrum" med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet kan möbleras upp med både matbord och soffa. Kök med vit skåpinredning som bjuder på bra förvaring och avlastningsyta. Sist men inte minst finns ett rymligt badrum med dusch och förberett för tvättmaskin samt en välkomnande hall med gott om förvaring. Ny toalett installerades 2023. Sovrummet är målat 2023 Sundbyberg - kommunen som har allt! Sundbyberg är otroligt populärt tack vare småstadskänslan med Stockholm som granne. Här finns allt från butiker, mysiga caféer och restauranger till otroliga grönområden och promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön. Även mindre parker som Tornparken och Marabouparken finns i närheten. För sportfantasten finns simhall, sporthall, gym samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd. Kommunen erbjuder ett stort urval av transportmedel. Närmaste tunnelbana är Duvbo som ligger cirka 1 minut promenad från lägenheten och tar dig till centrala Stockholm på 15 minuter. Utöver tunnelbana finns pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och bussar som tar dig till Stockholm och Sveriges alla hörn.

  • Hiss
Vintergatan 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 13:40
Vintergatan 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vintergatan 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vintergatan 12

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 261 kr/mån
59 167 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a om hela 54 kvm i Centrala Sundbyberg! På en attraktiv gata finner du denna bostad som kännetecknas av stilrena materialval och genomgående elegans. Köket erbjuder generösa ytor för matlagning samt gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummets öppna planlösning ger möjlighet till en lättmöblerad yta, perfekt för en större soffa och tillhörande möbler. Det rymliga och fridfulla master bedroomet är utrustat med generös förvaring. En underbar utegård väntar på er, perfekt för att njuta av härliga sommargrillningar tillsammans med familj och vänner! Som boende i föreningen har ni också tillgång till praktiska faciliteter såsom vindsförråd, cykelrum och tvättstuga, vilket ger en extra bekvämlighet och ordning i vardagen. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter runt hörnet, inklusive pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar med nästan oavbruten frekvens, är detta ett perfekt läge för den som vill ha smidiga resvägar. Det tar endast 10 minuter att ta sig in till Stockholm city.

  • Premium
Vintergatan 2A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
  • Imorgon
Vintergatan 2A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Vintergatan 2A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Vintergatan 2A

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
6 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 7/7
6 223 kr/mån
84 277 kr/m²

Lyxig och rymlig trea (möjlig 4 rok) högst upp i huset med 16 kvm stor takterrass i soligt söderläge! Modern och exklusiv trerummare med hög materialstandard på en av Sundbybergs populäraste adresser! Här bor ni i den optimala kombinationen av ett lugnt område samtidigt som man når de centrala delarna på enbart några minuter till fots. - Möjligt att konvertera om till en fyra, med stort master bedroom samt två fullgoda sovrum om ca 8m2 per rum. Se alternativ planlösning. - Stor terrass i söderläge med sol från tidig förmiddag till kväll - Balkong i svalkande skugg-läge under de hetaste soltimmarna samt med kvällssol under sommaren - Ett oslagbart naturligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier - Helt insynsskyddade umgängesytor - Två badrum - Tvättstuga i lägenheten - Endast en granne på samma våningsplan - Övernattningslägenhet för föreningens medlemmar (se bilder) - Cykelverkstad (perfekt för att tvätta cykel och till och med barnvagn) - Stor takterrass med orangeri för födelsedagsfirande med mera. Nås enkelt från lägenheten, endast en trappa upp. - Tillhörande källarförråd om 10m3 ingår. - Månadsavgiften kommer kunna sänkas i händelse av räntesänkningar som planeras under 2024. Lägenheten stod klar 2019 och erbjuder en smakfull interiör med högklassiga materialval, social planlösning med plats för både stor matgrupp och soffgrupp, samt två fräscha badrum. Smakfullt och välutrustat kök med stenskiva i Kolmårdsmarmor samt givetvis utrustad precis så som ni kan förvänta er av en modern bostad i premium-segmentet. Stor terrass på hela 16 kvm i söderläge samt ytterligare en balkong i kvällssol. Vidare i anslutning till kök och master bedroom finner ni både ett av badrummen samt ett separat tvättrum, utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrum i generösa ytor med plats för både dubbelsäng och gott om förvaringsmöbler. Föreningen RIO i Sundbyberg är strategiskt belägen med access via lugna återvändsgatan Vintergatan, samtidigt som du når Sundbybergs utbud av butiker, restauranger och kommunikationer rätt utanför entrén mot Ekensbergsvägen. Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass med orangeri där du kan njuta av solen hela dagen. Mot Ekensbergsvägen vetter flera restauranger och caféer som skapar en naturlig mötesplats för vänner och familj. Vidare erbjuder föreningen en övernattningsläget för tillresta gäster och ett cykelförråd med verkstadsdel. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mjölnerbacken 64, Rissne, Sundbybergs kommun
Mjölnerbacken 64, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 64, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 64

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 595 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/4
2 992 kr/mån
41 190 kr/m²

Ring ansvarig mäklare för privatvisning och mer information. Mäklare Amanda Barsoum 073 939 89 38. På Mjölnerbacken 64 finner du denna hörnlägenhet i högt och fritt läge, strålande ljusinsläpp. En välplanerad omgjord mini 3a med balkong. Genast får man uppfattning av att i denna bostad har man tagit tillvara på varje kvadrat och renoverat med stilsäker hand! Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in till höger finner du plats för avhängning, skoställ samt platsbyggda garderober och direkt därefter kommer badrummet med toalett, handfat, badkar och god skåpsförvaring samt plats för tvättmaskin. Till vänster finner du det insynsskyddade rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng och som har bra förvaring i garderober och andra möblemang om man så önskar. Bostadens andra sovrum har stora fönsterpartier och där får man även plats med en större säng om man så önskar. Vidare in möts du av ett funktionellt kök som innehar allt man behöver för att underlätta köksarbetet. Komplett maskinell utrustning i form av spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Luftigt vardagsrum med naturlig plats för soffgrupp och tv-möbel. Här finns även utgången till den stora balkongen som fungerar som ett extra ”uterum” under sommarhalvåret med grönskande utsikt och morgonsol. Det lättmöblerade vardagsrummet är bostadens naturliga samlingspunkt och för paret som tycker om att bjuda vänner och familj över så är detta helt enkelt den perfekta bostaden! Föreningen Vikingen 6 är välskött och har mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I avgiften om 2 992 kr ingår tv, vatten, värme, bredband och källarförråd. Här får du dessutom tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, lekplats, garage och gästparkering. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2024), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2025). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergshöjden 12, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Bergshöjden 12, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Bergshöjden 12, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Bergshöjden 12

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 995 000 kr
68,8 m²
2.5 rum
vån 3/5
5 554 kr/mån
28 997 kr/m²

Välkommen till Bergshöjden 12 och denna fint renoverade 2.5a med inglasad balkong och där elen dessutom ingår! Här finner ni en 2.5a med goda förvaringsmöjligheter, stora fönsterpartier i två väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, väl tilltagna rum. På Bergshöjden bor du på en adress med utmärkta kommunikationer och gott om grönområden för dig som gillar att vara nära naturen. I badrummet har man klinkergolv och kaklade väggar. Den härliga balkongen når man från det nyrenoverade köket och den är i söderläge med utsikt mot föreningens trevliga innergård. I det topprenoverade moderna köket har ni nödvändigheter så som goda arbetsytor, förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Det rymliga vardagsrummet har plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Det ljusa sovrummet får man plats med dubbelsäng samt byråer om man skulle vilja det. Lägenheten har ett förråd med platsbyggda hyllor och innehar goda förvaringsmöjligheter. Föreningen Fyrtornet 10 är en stabil förening belägen i Hallonbergen som bildades 2016 och består av 359 lägenheter varav 98 lägenheter är upplåtna med hyresrätt (otroligt mycket tillgångar i framtiden till föreningens ekonomi) samt 20 lokaler som bringar intäkter till föreningen. I föreningen finns ca 250 bilplatser i garaget som man enkelt kan ta sig till via hissen. De är anslutna till kabel-tv via Comhem och internet via Sundbybergs Stadsnät. Gemensamma utrymmen i föreningen är två tvättstugor i garaget, tre innergårdar med lekplats, barnvagnsrum i anslutning till varje port, två cykelrum i garaget. Bergshöjden ligger i ett naturnära område med flera trevliga promenadstråk, mysigt kolonilottsområde och Rissneängarna. Vidare finns inom bekvämligt avstånd både livsmedelsbutiker och annan service. Kommunikationsmässigt finns flera alternativ där bussen intill fastigheten tar dig till tunnelbanan på bara 2 minuter eller Sundbyberg Centrum på ca 15 minuter. Till fots når du tunnelbanan på bara 10 minuter! För den bilburne finns lediga platser i garaget under fastigheten och de stora huvudlederna nås på bara ett par min

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Valkyriavägen 7, Rissne, Sundbybergs kommun
Valkyriavägen 7, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Valkyriavägen 7, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Valkyriavägen 7

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 300 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/8
4 288 kr/mån
35 385 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning och mer information - Amanda Barsoum Eklund 073 93 98 938. Välkommen till denna välplanerade och rymliga tvåa! Samtliga rum i bostaden är väl tilltagna och i sovrummet får du plats med större säng och skrivbord om du skulle vilja det. Bostadens samlingspunkt som är vardagsrummet har ett härligt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna. Det stilrena badrummet är helkaklad och har badkar, handfat samt tvättmaskin. Vardagsrummet som är den naturliga samlingsplatsen i denna bostad är stor och lättmöblerad, här får man plats med större soffgrupp, soffbord, tv-bänk, matplats och annat du kan tänka dig att vilja ha här. Lägenhetens kök är välplanerad med goda förvaringsutrymmen, rymliga arbetsytor och med plats för matbord. Via köket når du balkongen som har ett fantastiskt solläge som du kan njuta av större delen av dagen samt plats för möblemang. Denna bostad är perfekt för dig som önskar sätta egen prägel på din bostad! Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2023), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2025). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna till denna visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Logdansvägen 48, Ör, Sundbybergs kommun
Logdansvägen 48, Ör, Sundbybergs kommun, bild 2
Logdansvägen 48, Ör, Sundbybergs kommun, bild 3

Logdansvägen 48

Lägenhet
Ör, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 300 000 kr
67,4 m²
2 rum
vån 2
3 735 kr/mån
34 125 kr/m²

**Accepterad pris av säljare 2 300 000 kr** Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer info och privatvisning - Amanda Eklund 0739398938 Välkommen till denna välplanerade tvåa med fönster längs hela väggen som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten vilket även gör att du får en luftig atmosfär i bostaden. I hallen har du garderober som gör att du får goda förvaringsmöjligheter i bostaden, klädkammare samt att du även har ett stort källarförråd. Varje del av lägenheten är välplanerad, köket har goda förvaringsmöjligheter samt plats för bord samt stolar, balkong med utemöbler, sovrummet rymmer en större säng samt garderob om du så önskar och det stora vardagsrummet erbjuder plats för större soffgrupp samt annat du kan tänka dig. Badrum och toalett är nyrenoverade från stambytet och här har du även tillgång till tvättmaskin. En bostad med allt i ett är exakt vad du får här! Välkommen! Belägen mellan stationerna Näckrosen och Hallonbergen gör att man har goda kommunikationsmöjligheter. Med närhet till både Lötsjön och Råstasjön så får du även underbara promenadstråk längs vattnet med grönska runtom dig. Du har även nära till Ursviks friluftsområde där du har ett utegym samt långa motionsspår, perfekt för dig som gillar att träna. Närhet till Mall of Scandinavia där du har allt du kan tänka dig och lite till samt Friends Arena som brukar ha hand om stora evenemang. Är du intresserad av att gå på bio så kan du välja mellan antingen Filmstaden Mall of Scandinavia eller charmiga Filmstaden i Råsunda som du har i krokarna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vackra vägen 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vackra vägen 18

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
31 m²
1 rum
3 698 kr/mån
74 032 kr/m²

Vänligen ring ansvarig mäklare för privatvisning och mer information - Amanda Eklund 073 93 98 938. Optimalt planerad 1:a med rymlig altan - Naturnära - Lugnt område Modern och optimalt planerad 1:a med generös yta på en av Sundbybergs mest naturnära adresser! Här erbjuds nu en fräsch lägenhet med fin interiör, trevlig altan i anslutning till allrummet och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Välplanerad planlösning med en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter, rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och ett lättmöblerad vardagsrum med direkt anslutning till den stora altanen! Exklusivt kök med goda förvaringsmöjligheter, god arbetsyta och plats för matplats för två. Det här är den perfekta bostaden för den som uppskattar lugn och ro med närhet till natur samtidigt som man har nära till kommunikation och centrum! Brf Vackra Vägen i Sundbyberg ligger strax intill Golfängarna och Lötsjön. Föreningen består av 91 lägenheter uppdelade på fyra trapphus. I avgiften om 2 865 kr ingår värme, kallvatten, bredband & TV (bas). Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lötsjövägen 65, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Lötsjövägen 65, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 65, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 65

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 150 000 kr
15 m²
1 rum
vån 2/3
1 392 kr/mån
76 667 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN 1 150 000 KR** Perfekt planerad bostad med allt i ett! På Lötsjövägen finner ni denna lättmöblerade lägenhet med ljusa väggar, fint parkettgolv och härligt ljusinsläpp. Ett praktiskt kök med stänkskydd och ljusa luckor. Genomgående gott skick! Badrummet har vitt kakel och grått kaklat golv. Varmt välkomna till denna kompletta bostad på Lötsjövägen! Närhet till både centrum och natur, mycket goda kommunikationer med tunnelbana och bussar. Hallonbergens centrum erbjuder matbutiker och restauranger. Härifrån går tunnelbanans blå linje direkt in till T-Centralen. I närheten har du även nordens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia och Friends Arena. På endast 5 minuter når du Kista och 4 minuter Solna centrum. Närhet till Lötsjöns och Råstasjöns populära promenadstråk och med kort promenadavstånd så finner ni Ursviks motionsområde med flertalet löp och skidspår och även fina naturområden som Igelbäckens naturreservat.

  • Premium
  • Hiss
Lötsjövägen 17, null, Sundbybergs kommun
Lötsjövägen 17, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 17, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 17

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
82,1 m²
3 rum
vån 1/3
7 542 kr/mån
29 172 kr/m²

Välkommen till denna renoverade 3a med uthyrningsdel på Lötsjövägen 17! En välplanerad ljus bostad med goda förvaringsmöjligheter och väl tilltagna ytor. Här har du som är kräsen när det kommer till ditt boende en fantastisk möjlighet att bara flytta in utan att behöva renovera! De generösa ytorna gör det enkelt att möblera och man känner genast av att allt har sin naturliga plats. Sovrummet rymmer en större säng, nattduksbord och byråer om man så önskar. Uthyrningsdelen med egen ingång har plats för pentry, större säng samt skrivbord och badrum. Området: Skolor, insjöar, Mall of Scandinavia finns allt inom promenadavstånd. Hallonbergen har senaste åren blivit till en populär investeringsmöjlighet på sikt och är ett av Sunbybergs absolut intressantaste områden att följa utveckingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! Se visionsbilderna och läs mer på kommunens hemsida https://www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/stadsplanering-byggprojekt/stadsutvecklingsprojekt/sundbybergs-centrumanlaggningar-utvecklas.html . Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kavallerivägen 2B, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 13:10
Kavallerivägen 2B, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Kavallerivägen 2B, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Kavallerivägen 2B

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/9
3 158 kr/mån
47 182 kr/m²

Sol större delen av dagen - Högt i tak - Exklusiva materialval Varmt välkommen till Kavallerivägen 2B och denna välplanerade tvårummare om 55 kvm med högt i tak! Här erbjuds ett högkvalitativt boende i ett trevligt område med närhet till allt. Lägenheten är minimalistiskt med vita väggar och 1-stavsparkett i ek. Några av lägenhetens bästa egenskaper är den generösa soldränkta balkongen, det moderna helkaklade badrummet med en exklusiv känsla och är utrustat med badkar, golvvärme och både tvättmaskin samt torktumlare med tillhörande väl tilltagen arbetsyta ovanpå. Vidare erbjuds en öppen och social planlösning med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, stilrent och fullutrustat kök av dansk design och Carrara marmor arbetsbänk med gott om förvaring samt ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. I anslutning till sovrummet finns en generös och välorganiserad walk-in closet på 5 kvm som är fullt inredd med platsbyggda hyllor och klädstänger. Huset har en trivsam entré och innegård, cykelförråd i huset samt källarförråd rätt ner i huset. 108 parkeringsplatser i garage och goda möjligheter till parkering i närområdet. Lägenheten ligger i ett expansivt område mellan Rissne centrum och Duvbo, med 200m till tunnelbana. Föreningen består av 198 bostadsrätter och 5 lokaler med bland annat ett gym och en förskola som stabila hyresgäster. Lägenheten har gavelläge och vetter ut mot gatan där det växer fram en ny stadsbild med breda gator och tvärbana. Rissne är redan sedan tidigare en knytpunkt mellan tunnelbana och flera busslinjer. I dagsläget byggs tvärbanan som kommer sträcka sig från Ulvsunda i Bromma till Ursvik (2024) och slutligen till Kista och Helenelund (2026). Området är prioriterat av kommunen och har mycket positiva framtidsutsikter. En lägenhet här är förutom en bra bostad även en god investering! Förutom goda kollektiva förbindelser så präglas området av trivsamma promenadstråk kring Lötsjön och motionsspår i Ursvik. Promenadavstånd till centrala Sundbyberg med ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service, systembolag och tågstation för pendel och regionaltåg. Här lever verkligen området upp till uttrycket "nära till allt"!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kavallerivägen 20, Rissne, Sundbybergs kommun
Kavallerivägen 20, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Kavallerivägen 20, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Kavallerivägen 20

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/9
4 868 kr/mån
39 658 kr/m²

**Accepterat pris av säljaren 2 895 000 kr** För privatvisning eller frågor vänligen kontakta ansvarig mäklare - Amanda Eklund 073 93 98 938 Rymlig trea med solig balkong och närhet till tunnelbana! En härlig familjelägenhet med stora sociala ytor. Disponeras om ett öppet kök och vardagsrum med stora fönsterpartier, 2 välplanerade sovrum (möjlighet att bygga om till en fyra med ytterligare ett sovrum), förråd, helkaklat badrum med tvättmaskin och badkar samt en balkong med härlig eftermiddagssol. Belägen i en av Rissnes modernaste fastigheter med absolut bästa läge. Direkt utanför dörren nås all service och kommunikationsmöjligheter man kan tänka sig. För den som är bilburen finns dessutom ett eget och billigt garage i huset! Flertalet förskolor och skolor finns i området och det är aldrig långt till naturen med såväl Golfängarna och Ursviks naturreservat men inte heller till Sundbybergs stadskärna eller shopping i Bromma Blocks. Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass. Inom kort kommer tvärbanan att byggas ut från Alvik, via Bromma flygplats, Rissne Centrum och hela vägen till Kista. Perfekt för pendlaren! Rissne centrum går även generellt en mycket ljus framtid till mötes, då fastighetsbolaget Balder kommer genomföra en omfattande renovering som förväntas öka områdets populäritet ytterligare. Se länken nedan för mer info. https://nyproduktion.balder.se/omrade/rissne/

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 19, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 19

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 995 000 kr
82,1 m²
3 rum
vån 1/3
7 542 kr/mån
24 300 kr/m²

OMGÅENDE INFLYTT - UTHYRNINGSDEL - FRÄSCHA YTSKICKT Ring ansvarig mäklare för privatvisning och mer information - Amanda Eklund 073 93 98 938 Välkomna till denna välplanerade lägenhet som BRF Terränglöparen 9 säljer! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning och mer information - Amanda Barsoum Eklund 073 93 98 938 Denna välplanerade lägenheten tilltalar både er som har behov av ett extra sovrum eller utmärkt boendeekonomi för er som väljer att utnyttja uthyrningsdelen och istället få möjlighet till minimala boendekostnader. Generösa ytorna som gör det enkelt att möblera sovrummen med stora sängar eller flera sängar om man ska ha det som barnrum. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt andra möblemang. Insynsfritt från både vardagsrum och master bedroom. Lägenheten har goda förvaringslösningar i form av stor klädkammare. Lägesmässigt då? Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana med frekventa avgångar tar er bland annat in till Fridhemsplan på 9 minuter. Skolor, insjöar, Mall of Scandinavia finns allt inom promenadavstånd. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Även E4 och E18 är inom nära räckhåll för bilpendlaren. Hallonbergen har senaste åren blivit till en populär investeringsmöjlighet på sikt och är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare! Se visionsbilderna och läs mer på www.balder.se Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Oxenstiernas Allé 13 vån 6/6!, Ursvik, Sundbybergs kommun
Oxenstiernas Allé 13 vån 6/6!, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Oxenstiernas Allé 13 vån 6/6!, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Oxenstiernas Allé 13 vån 6/6!

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 250 000 kr
69 m²
3 rum
vån 6/6
4 989 kr/mån
47 101 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning och mer information om acceptpris - Amanda Eklund 073 939 89 38. Varmt välkomna till denna välplanerade trea med utsikt över barnvänliga Ursvik! Bostaden är belägen högst upp i huset med balkong i västläge. Detta i kombination med sociala ytor, fönster i flera väderstreck och smakfulla tillval gör detta till hem att trivas i! - Möjlighet till omgående inflytt! - Välplanerad - Högst upp i huset - Stora fönsterpartier - Solid förening Denna expansiva del av Sundbyberg präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, SATS-gym, Postnord-omdud samt ett flertal restauranger. Gällande kommunikationer trafikerar frekventa bussavgångar som tar er till bland annat Rissne och Hallonbergens T-bana, Sundbyberg samt Solna Centrum. Förutom direkt anslutning till ett av Stockholms vackraste naturreservat så planeras tvärbanan vara i drift under 2024. Med denne tar ni er bland annat till Kista och Bromma blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Perfekt för jobb-pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna! Åker man bil når man Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på dryga 30 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 152

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 095 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 488 kr/mån
47 079 kr/m²

På Gamla Enköpingsvägen 152 finner ni denna fina bostad i söderläge med välplanerade och generösa sociala ytor som ger möjlighet till avkoppling och social samvaro! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är noggrant genomtänkt för att maximera yteffektiviteten och skapa en social bostad där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Hela hemmet präglas av en genomgående hög standard, och vardagsrummet öppnar upp mot den stora och härliga loftgången i anslutning till bostaden, vilket ger en förlängning av boendeytan. Köket är komplett utrustat med moderna vitvaror som ger både funktionalitet och stil. Det helkaklade badrummet inkluderar både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en praktisk lösning för vardagliga behov. Stabil förening bestående av grannar som verkligen trivs. Till besökande gäster erbjuds en övernattningslägenhet samt varmgarage. Här kan även de mindre lägenheterna bjuda hem långväga gäster utan att behöva trängas. Det stora insynsskyddade sovrummet i högt läge rymmer en stor säng samt har plats för garderober och skrivbord om man så önskar! Gällande kommunikationer trafikerar frekventa bussavgångar som tar er till bland annat Rissne och Hallonbergens T-bana, Sundbyberg samt Solna Centrum. Ursvik som område går en mycket ljus framtid till mötes och är av branschen betraktad som ett av de mest potentiella områdena i Sundbyberg inom kort sikt. Förutom direkt anslutning till ett av Stockholms vackraste naturreservat så planeras tvärbanan vara i drift under 2024. Med denne tar ni er bland annat till Kista och Bromma blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Perfekt för jobb-pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna! Åker man bil når man Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på dryga 30 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). När det kommer till grönska och rekreation återfinns bland annat Ursviks populära motionsanläggning i närområdet och med en kort promenad når du fina och fridfulla Lötsjön samt Råstasjön.

  • Premium
  • Hiss
Logdansvägen 20, Ör, Sundbybergs kommun
Logdansvägen 20, Ör, Sundbybergs kommun, bild 2
Logdansvägen 20, Ör, Sundbybergs kommun, bild 3

Logdansvägen 20

Lägenhet
Ör, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 250 000 kr
50,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 799 kr/mån
44 554 kr/m²

Välkommen till denna fint renoverade 1.5a med många uppenbara styrkor. Runt hörnet väntar Råstasjön och Lötsjön och på kort avstånd nås centrala Sundbyberg, Mall of Scandinavia och Råsunda! Lägenheten disponeras med en rymlig hall och klädkammare som löser förvaringen. Vidare ges ett välhållet modernt kök med rymlig matplats, helt perfekt sovalkov med avskärmning via industrivägg, WC och badrum och sist men inte minst ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med flertal fönsterpartier. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt med nymålade väggar och ny fin ekparkett. Tillsammans med genomgående planlösning med flertal fönsterpartier ges ett svårslaget ljus. Läget är perfekt för dig som vill bo naturnära men ändå med närhet till centrala Sundbyberg och Råsunda. Tunnelbanan en kort promenad bort tar dig till innerstaden på 10 minuter. I närheten finns även butiker och en stor matvaruaffär. På promenadavstånd finns nybyggda Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingcenter och invid ligger nationalarenan Friends Arena. Inte allt för långt borta finns även populära Solna Centrum. För naturälskaren finns de fina promenadvägarna runt Lötsjön och Råstasjön och för sportfantasten finns alldeles intill Sundbybergs Rackethall samt minigolfbana och en kort bit bort även simhall, sporthall, gym, ridstall samt Ursviks motionsområde. Välkommen hit för att trivas!

  • Premium
Ursviks allé 23, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Imorgon
Ursviks allé 23, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Ursviks allé 23, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Ursviks allé 23

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 195 000 kr
76 m²
4.5 rum
vån 0,5/4
5 295 kr/mån
42 039 kr/m²

Varmt välkommen till Ursviks allé 23! Här möts du av en lägenhet med charm, optimal planlösning noggrant utvalda materialval så som kök från ballingslöv och holländsk parkett till golv. Takhöjd på 2,8 m! Bostaden är fördelad på 4,5 rum, varav tre sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en social och öppen yta mellan kök och vardagsrum. Intill köket finns något så ovanligt för bygg-eran som en rejäl matplats i en egen yta. Här kan givetvis ytan nyttjas på annat vis för den som har andra typer av behov. Det finns genomgående goda förvaringsmöjligheter i lägenheten och även ett rejält separat förråd som ingår till lägenheten. Fräscht badrum med hög standard och kombinerad tvätt och torkmaskin. Här bor du vid ett av Ursviks trevligaste lägen - bara ett stenkast från kommunikation och härlig natur! Ursvik är ett nyproducerat och expanderande bostadsområde där arkitekterna har lyckats med allt och ett av Sundbybergs mest populära områden bland såväl ungdomar och barnfamiljer. I närheten av bostaden finns uppskattat motionsområde med el-upplysta löpspår, gym, skönhetssalonger, flertalet restauranger, caféer samt mini-livs. På 2 minuters gångavstånd från bostaden går buss 504 vid som tar dig bl.a. Sundbybergs Centrum, Rissne eller Hallonbergen. Från Sundbybergs Centrum tar du dig till Stockholms City på endast 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm-City. Området har fina framtidsplaner. Bland annat Ursvisk torg med station för tvärbanan som beräknas stå färdig sommaren 2024 kommer ta dig till Kista och vidare till Helenelund i nordlig riktning. Söder färdriktning tar er till bland annat Solvalla, Bromma Blocks, Alvin, Liljeholmen, Gullmarsplan och hela vägen till Nacka.

  • Premium
  • Hiss
Forskningsringen 87A vån 5/5!, Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskningsringen 87A vån 5/5!

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
6 995 000 kr
116,5 m²
4 rum
vån 5/5
8 205 kr/mån
60 043 kr/m²

Välkomna till en av områdets vackraste lägenhet där du både finner lyx men samtidigt bor granne med villaområdet och Ursviks grönska. - Stor takterrass i söderläge med sol från eftermiddag till solnedgång! Gott om plats för olika möblemang och grill. - Balkong från master bedroom! - Två badrum! - Möjlighet att skapa olika alternativa planlösningar - Öppen planlösning i anslutning till ett magiskt kök från HTH. - Hiss finns i huset! - Tvärbana som byggs ut i området och beräknas vara klar 2025. Unik våning med ett perfekt läge i Ursvik! Sol hela dagen tack vare en enormt terrass i sydvästläge. Här kan ni möblera med loungehörna, matplats och grill. Terrassen nås praktiskt från vardagsrummet vilket gör mingelkvällarna och middagsbjudningarna till ett rent nöje. Lägenheten är toppmodern och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Stora sociala ytor med generösa fönsterpartier i flera väderstreck som ger lägenheten ett härligt och svårslaget ljusinsläpp. Bostaden har genomgående fina ytskikt och golv i ljusbehandlat ekparkett. Köket är exklusivt med gråa skåpsluckor och med generösa förvarings utrymmen. Här erbjuds gott om maskinell utrustning som diskmaskin, fullstor kyl/frys, induktionshäll och inbyggd micro. Tre sovrum erbjuder plats för säng och garderober. Utöver allt detta erbjuds två stora badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har flertalet garderober som erbjuder mycket goda förvaringsutrymmen i såväl sovrum och hall. Ytterligare förvaringsutrymmen finns i bostadens externa källarförråd. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, SATS, Hornbach Systembolaget och Coop. Närhet till Mall of Scandinavia och Bromma blocks.

  • Balkong
  • Hiss
Mjölnerbacken 64, Rissne, Sundbybergs kommun

Mjölnerbacken 64

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 095 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/4
2 164 kr/mån
51 098 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning - Amanda Barsoum 0739 39 89 38 Varmt välkommen till Mjölnerbacken 64 där du finner denna ljusa samt välplanerade bostad! Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in finner du en platsbyggd garderob och plats för avhängning samt skoställ. Därefter ett stilrent badrum med dusch, wc och handfat med tillhörande kommod. Vidare in möts du av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket som innehar exakt allt man behöver för att underlätta arbetet i köket. Köket är nyrenoverat och perfekt för personen som gillar att laga mat! Vidare har du sovrummet som rymmer en större säng samt garderob, via sovrummet når du den stora balkongen som ligger i söderläge, här föreställer jag mig att du kommer spendera många härliga timmar. I den här bostaden trivs man omgående och man fattar snabbt tycke för den öppna planlösningen mellan det sociala köket och det stora vardagsrummet vilket gör det lätt att umgås med gästerna medan man står i köket. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

  • Balkong
  • Hiss
Ryttmästarvägen 20, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Ryttmästarvägen 20

Radhus
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 795 000 kr
104 m²
4 rum
200 m² tomt

På populära Ryttmästarvägen ges snart en möjlighet till att förvärva ett av Folkhems välbyggda radhus som sällan kommer ut på marknaden! En modernt boende som tillgodoser den moderna familjens samtliga behov. En inbjudande och rymlig hall med anslutande badrum och tvättstuga gör vardagen enkel och praktisk. Det nedre planet är precis disponerat som de flesta köpare idag vill ha det. Med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier så skapas en härlig rymlig känsla med gott om naturligt ljusinsläpp. På övre planet finns husets tre sovrum, klädkammare samt övre badrum. Här når ni även husets baksida med tillbyggt uterum som erbjuder ett härligt extra vardagsrum där bara fantasin sätter gränser över hur ni vill disponera ytan. Huset ger ett mycket gott helhetsintryck och mycket av nyproduktions-känslan är bibehållen. Här erbjuds man som köpare ett tryggt köp av ett hus i mycket gott skick med låga driftkostnader. Tack vare att huset är friköpt så slipper man månadsavgifter likt i en bostadsrättsförening, vilket gör att man bor otroligt billigt i detta fina hus! Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart. Läget tilltalar de flesta då man på Ryttmästarvägen kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll. Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass. Till 2022 planeras tvärbanan stå klar som bland annat kommer ta er till Bromma Blocks (inkl Bromma flygplats) samt Kista och vidare till Helenelund. Rissne som historiskt främst är känt som den gröna stadsdelen i Sundbyberg, med de många parkvägarna och skogspartier nära till hands, går nu en spännande framtid till mötes. Fastighetsbolaget Balder har förvärvat stora delar av Rissne Centrum och förutom den kommande tvärbanan som tar er bland annat Kista och Bromma Blocks på 5-10 min, så kommer här en ny miljö ta form med spännande arkitektur. Läs mer på www.balder.se

Forskningsringen 83B, Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskningsringen 83B

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 195 000 kr
39 m²
2.5 rum
vån 2/5
3 089 kr/mån
56 282 kr/m²

- Välplanerad 2.5a med sovalkov - Exklusiva materialval - Separat källarförråd - Solid förening - Garage under huset - Tvärbanan planeras vara i drift 2025! - Närhet till service och kommunikationer Välkomna till Forskningsringen 83B, en nyligen producerad bostadsrättslägenhet med snygg design och trevlig planlösning. Här finner ni en rymlig 2.5a med genomgående stilrena materialval. Stort sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Fina sociala ytor med kök, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning. Genomgående parkettgolv och målade väggar, vilket ger ett tidlöst och ljust helhetsintryck. Modernt badrum i snygg design med bekvämligheter så som tvätt och torkmaskin. Från Ursvik når du T-centralen via kommunal transport på 26 minuter, området är populärt och uppskattat med flera skolor, förskolor och fotbollsplaner. Tvärbanan börjar att gå från Ursvik under 2025. Här finns det flera lekplatser, idrottsplats och naturreservat med långa motionsspår ligger alldeles intill. Blir du shoppingsugen når du Mall of Scandinavia inom cykelavstånd.. I närheten finns även centrumen Kista, Bromma Blocks och Solna C, som erbjuder restauranger, butiker och service. Veckohandlingen görs enklast på matvarubutikerna som ligger på ett bekvämt avstånd från lägenheten.

  • Balkong
  • Hiss
Brännarvägen 7, Ursvik, Sundbybergs kommun

Brännarvägen 7

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 250 000 kr
43,5 m²
2 rum
3 229 kr/mån
51 724 kr/m²

- Yteffektiv planlösning - Uteplats på hela 8 kvm - Stilrena materialval - Föreningen innergård är fri från insyn - Full maskinell utrustning - Förråd följer med lägenheten - Ett stenkast ifrån promenadstråk och motionsspår - Tvärbanan planerad till 2025 Bostaden är stilren, öppen och bjuder på ett vackert ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder på luftiga sociala ytor samtidigt som det finns naturliga platser för möblemang efter egen smak och tycke. Uteplatsen om ca 8 kvadratmeter, perfekta platsen att ta morgonkoppen och fram mot kvällen så är det bara att ställa fram grillen för att bjuda över på middag i goda vänners lag. Här finns även gott om förvaring i hallens skjutdörrsgarderob samt i det tillhörande källarförrådet. Här infinner man sig både nära till grönskan från motionsområdet alla i närområdet vallfärdar till för långpromenader och löprundor. Dessutom invid alla stora handelsplatsen vid Rissne med kommunikationer samt förskolor och skolor som området har att erbjuda. Bland annat en helt ny uppförd förskola bara utanför porten! I På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, Mcdonalds och en inte långt i från stora Coop. Inom kort öppnas nya Ursviks Torg med tvärbana som kommer befinna sig på promenadavstånd. Där kommer det expanderas med fler restauranger, livsmedelsbutiker och framför allt nya tvärbanan. Nya tvärbanan kommer ansluta dig hela vägen till Alvik (gröna tunnelbanan) via Rissne (blåa tunnelbanan) och även vidare ut till Helenelund (pendeltåget) samt Kista (Centrum och blåa tunnelbanan). Med det blir Ursvik ett av de hetaste områdena att flytta till.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 35