Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Forskargränd 9A, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Forskargränd 9A, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskargränd 9A, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskargränd 9A

Radhus
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Pris saknas
114 m²
5 rum
6 628 kr/mån

En unik chans till att förvärva ett av de bästa husen i hela projektet, här finns precis allt som barnfamiljen kan önska sig! Stiligt och genomtänkt hus med genomgående exklusiva materialval och smarta förvaringslösningar både invändigt samt utvändigt. Som de flesta familjer idag uppskattar så finner ni husets sociala del på nedre plan med lyxigt kök, matplats för stora sällskap, vardagsrum i anslutning till en rymlig altan med bästa solläge! En trappa upp i huset finns tre sovrum i olika storlekar, klädkammare för de som älskar förvaring samt ett lyxigt badrum för de som älskar de lilla extra. På det översta planet finner ni ett fantastiskt fint master bedroom som har ett stort förråd som idag är inbyggd med snygga förvaringsmöjligheter men som går att använda som hemmakontor eller som extra sovrum. Från rummet finner ni en fantastisk terrass i soligt sydsydväst-läge med fri utsikt. Samtliga våningsplan känns luftiga och rymliga tack vare generös takhöjd om 2,65m på vån 1 & 2 samt hela 4,5m på översta planet! I närheten finns flera av kommunens absolut bästa skolor och förskolor, parker, idrottsplatser samt det omåttligt populära naturreservatet Igelbäcken. På tomten ryms hela två bilar, men Ursvik är även lämpligt för er som föredrar kollektivtrafiken. Det finns även möjlighet att installera en elbilsladdare för de som är i behov av det. Bussar trafikerar i två riktningar och tar er snabbt till två närliggande centrum-områden med tunnelbana, om ni inte känner för att ta cykeln. För cyklisten är samtidigt alternativen många. Härifrån tar ni er obehindrat över större delen av norrort, västerort samt vidare mot city. Kista med sina tusentals arbetsplatser nås på max 10 minuter via fina cykelvägar som hålls upplysta och torra för cykling året om. Här bor ni högt och fritt med egen tomt endast 15 min från stan. Ett stenkast från skog och motionsspår med blandad bebyggelse såsom villor, radhus och flerbostadshus med spännande arkitektur och praktiska lösningar. I närområdet finns skolor, förskolor, restauranger, butiker och annan service och området växer och utvecklas, 2024 får tvärbanan en hållplats på Ursviks torg. På Forskargränds höjd råder bullerbykänsla och barnen springer här mellan husen till och från kompisar. Kom på visning och förstå hur Ursvik blivit stadsdelen dit fler och fler familjer söker sig och blir kvar i många år!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 72

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 4/5
3 159 kr/mån
36 199 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och privatvisning! Amanda Barsoum Eklund 0739 39 89 38 På Mjölnerbacken 72 finner du denna ljusa och välplanerade 2a som man har möjlighet att göra om till en 3a med enkla medel, vänligen se alternativ planlösning! Precis när man kliver in finns till vänster plats för avhängning i en stor walk-in-closet. Och precis till höger finns ett delvis renoverat badrum med vattenfallsdusch. Här finns även plats för tvättmaskin om man skulle vilja ha det i bostaden. Men det finns även tillgång till gemensamt tvättrum på samma gård. Inne i lägenheten möts du av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning. Via det ljusa köket når du den stora inglasade balkongen som ligger högt upp i huset och har en av de finaste utsikterna i området. Här kommer du definitivt att tillbringa många härliga timmar. Den sociala öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum leder till ett rymligt sovrum som ligger perfekt avskilt från bostadens sociala del och är så pass stort att det rymmer ett skrivbord utan problem. Vill man så går det att avskilja en del av sovrummet och istället skapa ett extra förråd/rum. Föreningen består av 132 st lägenheter varav 15 st är hyresrätter (Dolda tillgångar) och äger marken. Det är en stabil förening som hela tiden utför de renoveringar och underhåll som behövs för att hålla fastigheterna välmående och man har en plan på att se över fasaderna och taken inom de kommande åren. Föreningen har ett förmånligt gruppavtal för bredband tecknat med Sundbybergs Stadsnät där bredband med hastighet 1000/1000 Mbit från leverantören All tele ingår i månadsavgiften för alla medlemmar. P-platser finns i en del av en gemensamhetsanläggning och till dessa råder det ett separat kö. De gemensamma utrymmena som föreningen tillhandahåller är barnvagnsrum (i port 77), cykelförråd, källarförråd samt gårdslokal om 68 kvm med övernattningsrum. Tvättstuga i trappuppgång 77. Det finns 6 tvättmaskiner, 1 centrifug, 2 tumlare samt 2 torkrum och 2 manglar. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bergshöjden 20, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Bergshöjden 20, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Bergshöjden 20, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Bergshöjden 20

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 155 000 kr
15 m²
1 rum
vån 2/3
942 kr/mån
77 000 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och privatvisning - Amanda Barsoum Eklund 073 93 98 938.

 • Premium
 • Hiss
Brännarvägen 7, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Brännarvägen 7

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 250 000 kr
43,5 m²
2 rum
2 833 kr/mån
51 724 kr/m²
 • Balkong
 • Hiss
Vinthundsgatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Vinthundsgatan 9

Radhus
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Pris saknas
145 + 6 m²
5 rum
148 m² tomt

Genomtänkt, elagant och välplanerat radhus i tre plan, varav det övre är en fantastisk vindsvåning med högt i tak! Här bor ni i populära och barnvänliga Järvastaden med direkt närhet till förskolor, skolor och all tänkbar närservice i bl.a. ICA, Mall of Scandinavia. Skog och natur som nära granne med Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsspår runt knuten. Busshållplats 200 meter från huset med goda kommunikationer åt olika håll till både pendel och tunnelbana. Med pendeln från Ulriksdal är ni på Centralen på 10 minuter. Låga driftkostnader tack vare fjärrvärme, äganderätt och egen parkering runt hörnet. Generösa sällskapsytor, funktionellt och påkostat kök med goda arbetsytor, plats för stort köksbord. Välkomnande vardagsrum i fint naturligt ljus samt med access till den soliga baksidan med rejält utbyggt trädäck. Rymligt och snyggt uppdaterat badrum på entréplan med tvättmaskin och torktumlare samt badrum med badkar på övre plan. Idag disponeras bostaden som 5 rum och kök med tre sovrum på samma plan, med ett lyxigt inrett master bedroom på vindsplan med smart förvaring och dressing room-sektion. Solig balkong och stora fönster på de övre planen. Friköpt tomt med stor trädäckad och fint inramad altan, utan direkt insyn, med mysigt läge på baksidan samt även med altan på framsidan. Utrymme på tomten för eget trädgårdsland eller plantering av växter och bärbuskar. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Lavettvägen 42, Rissne, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Lavettvägen 42

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 678 kr/mån
36 415 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJARE 2 895 000 KR** Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning och mer info! HÖGST UPP I HUSET - RENOVERAD - INSYNSSKYDDAD Hjärtligt välkommen till denna trevliga trerummare om 79,5 kvadratmeter i trivsamma Rissne- med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden är stor, ljus och attraktiv och är dessutom högt belägen. Därutöver erbjuder detta boende stora sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här stiger du in i en renoverad bostad som har en rymlig och ljus hall med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Direkt till höger har du bostadens snyggt renoverade badrum som innehar dusch, handdukstork, tvättmaskin & torktumlare, handfat och kommod samt wc. Det fint renoverade köket har goda förvaringsmöjligheter, rymlig arbetsbänk samt köksö, dubbel kyl och frys, diskmaskin, takhängd köksfläkt och mikro samt induktionshäll. Via köket når du bostadens högt belägna balkong som erbjuder sol större delen av dagen. Det spatiösa och ljusa vardagsrummet med flertal fönster är bostadens samlingspunkt. De två sovrummen är vältilltagna, här får man plats med större sängar, garderober och annat möblemang. Förutom allt detta så har du ett walk-in-closet i master bedroom som är perfekt planerad för klädförvaring och annat om man så önskar. Denna genomgående snyggt renoverade bostad har exakt allt du kan tänka dig och mycket till! Föreningen Lavetten Örnen är välskött och har mycket god ekonomi med låga lån som dessutom har bundna räntor, inga avgiftshöjningar planerade och många hyresrätter kvar att ombilda vilka genererar mer pengar i kassan. Förutom den goda ekonomin har man en fin gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I avgiften om 4 678 kronor ingår värme, vatten, tv och gruppanslutning för fiber - upp till 1000/1000 för endast 80 kr+120 kr/månaden, rymligt källarförråd samt Kabel- TV (grundutbud). Här får du dessutom tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet och lokal, lekplats, garage och gästparkering. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2023), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2025) detta innebär att resvägen både till Kista centrum och Bromma Blocks kommer ta mellan 5-10 minuter, Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden. Där hittar du tunnelbana (14 minuter till T-centralen), bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du norrut från bostaden finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Förutom allt detta så har du flertal förskolor & skolor, Rissne gård 250 meter från bostaden där det erbjuds fika, lunch, julbord, musikkvällar med mer. Enkelt sagt så finns det inget som fattas här i Rissne och Lavettvägen!

 • Balkong
 • Hiss
Lavettvägen 33, Rissne, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Lavettvägen 33

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 495 000 kr
100,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 914 kr/mån
34 776 kr/m²

**Accepterat pris 3 600 000 kr** Nyrenoverad - Uthyrningsdel - Högt belägen För mer information ring ansvarig mäklare Amanda Barsoum 073-939 89 38. Bostaden är belägen högt upp i huset med balkong i soligt läge! Uthyrningsdel med egen ingång ifrån trapphuset möjliggör goda extra hyresintäkter, eller kanske en liten mer egen del för tonåringen. De stilrena sovrummen är ljusa med gott om plats för både dubbelsäng och annan möblering och lägenheten är i övrigt i genomgående väldigt bra skick. Stabil förening med god ekonomi, beläget på en av områdets absolut lugnaste adresser, nära till skola, lekplatser, idrottsplats och populära Rissne Ängar. Rissne tunnelbanestation nås på promenadavstånd ifrån bostaden. Härifrån kan man ta sig in till T-centralen på 15 minuter. Området karaktäriseras av en mycket lugn, barnvänlig och trivsam atmosfär med trevliga grön- och parkområden och med närhet till skolor och dagis. Några hundra meter från lägenheten ligger Centrum med bl.a matbutiker, restauranger, diverse shopping, vårdcentral, träningscentrum och apotek. På promenadavstånd finns även McDonalds, Statoil och Willys. Nästa år kommer tvärbanan som tar er via Ursvik och Kista norrut vidare till Helenelund. Åt andra håller i sydlig riktning kommer ni till Bromma Blocks, Bromma Flyg, Alvik, Liljeholmen mm, vidare till Hammarbysjöstad/Sickla. Rissne centrum kommer genomgå en stor renovering och är idag ett av Sundbybergs mest intressanta investeringsmöjligheter. Se inspirationsbilder samt läs med på byggherrens hemsida: https://nyproduktion.balder.se/projekt/rissne/

 • Balkong
 • Hiss
Ågatan 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Ågatan 18

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 6/8
2 818 kr/mån
94 831 kr/m²

Har du länge varit på jakt efter lägenheten med det lilla extra, det där som man inte riktigt kan sätta fingret på utan känslan av att "nu är jag hemma"? Här är sökandet över! Renoveringslistan på denna pärla kan göras väldigt lång, men här nöjer vi oss med att konstatera att bilderna säger mer än ord. Del av en förening urstark ekonomi, på en av kommunens mest eftersökta adresser. Ett axplock av de fantastiska USPar som kommer med detta objekt är: Toppmodernt kök med premium-vitvaror, sobra färgval och material av hög standard. Såväl kyl och frys, som spis, diskmaskin och ugg/micro är allt från premium-leverantörer i en modern och tidsenlig stil. Helkaklat badrum i unik utformning, som för tankarna till ett badrummen från sviten på ett femstjärnigt internationellt hotell. Ytskikten förtjänar nästan ett stycke för sig. Här har man verkligen skapat en fullträff. Fiskbensparkett, stuckatur och listverk utfört med stor yrkesstolthet. Här har man ansträngt sig med även de minsta detaljerna. Färgsättningen i behagligt gråa toner som binder samman lägenhetens alla rum och skapar en smakfullt röd genomgående tråd. Vardagsrummet med öppen planlösning mot köket är luftigt och socialt med fint naturligt ljusinsläpp via stora fönster i gavelläge. Intill vardagsrum och kök når ni den stora och inglasade balkongen som erbjuder ett extra rum med utsikt över ön ändå från tidig vår till sen höst. Vidare på temat lyxhotell leder oss till sovrummet. Samma behagliga toner samt komfortabel heltäckningsmatta samt både stilfulla och praktiska platsbyggda garderober. Här ramas sängen in elegant av både garderober och högt monterade överskåp. Förutom ett stort externt förråd som ingår i lägenheten så finns även en stor klädkammare som rymmer det mesta. Läget ger skarpa kontraster då en kort promenad tar dig till service och utbud, T-bana och kommunikationer, samtidigt som måsarnas skratt blir en del av den ljudkuliss som ett sjönära boende likt detta ger. De centrala delarna av Sundbyberg nås på bara på några minuter till fots. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. Även köpcentrumen Bromma Blocks och Signalfabriken finns inom nära avstånd. Kommunikationerna är fantastiska med tvärbana, T-bana, pendeltåg, bussar, flygbussar till Bromma och Arlanda samt fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg på nära avstånd från lägenheten. Just nedanför huset kan man ta en promenad på den så uppskattade strandpromenaden vid Bällstaån mot centrala Sundbyberg och Bromma i ena riktningen samt restaurang Ulvsundaviken och Solnas strandpromenad i den andra. På Sundbybergssidan finns ett pärlband av restauranger och caféer, på Solnasidan restuaruang Grodhavet vid båtmacken, Sjöpaviljongen vid Pampas Marina samt Karlbergs slott tar du dig till Stockholm (Rörstrandsgatan) på ca 30 min. Vidare finns här bland annat Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, ridskola, Huvudstabadet (friluftsbad) och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden. För dig med barn finns gott om både förskolor och grundskola på nära avstånd och den så uppskattade Tuvanparken ligger bara på andra sidan gatan!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8