Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ahmed Waad

Ahmed Waad

Om mig

Kontakta mig när du behöver hjälp med din bostadsaffär. Lokalkännedom, erfarenhet och kvalité är några av mina främsta egenskaper.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tulegatan 76, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tulegatan 76, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 76, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 76

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 495 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2
4 368 kr/mån
56 371 kr/m²

Varmt välkomna till denna magiska trea på Tulegatan 76 där du bor granne med naturen men samtidigt ett stenkast ifrån utmärkta kommunikationer. Denna lägenhet passar perfekt för det nyinflyttade paret eller den lilla familjen! Ljust och trivsamt hem med lantligt inspirerat kök som sätter prägel på lägenheten. Förutom köket så finner ni ett rymligt badrum med hög standard där ett klinkergolv i svart går hand i hand med vita, helkaklade väggar. Här tvättar ni dessutom bekvämt i egen maskin! Det enorma vardagsrummet är perfekt för de som värdesätter sociala utrymmen och via vardagsrummet når ni bostadens balkong som ligger i fritt läge. Därefter finner ni ett större sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober för de som älskar förvaring samt ett mindre sovrum. Sist men inte minst en enorm klädkammare! I småstaden Sundbyberg finner du närhet till shopping, restauranger och caféer bara runt knuten längs Sturegatans köpstråk och i Signalfabrikens köpkvarter. För dig som gillar natur är det nära till de populära parkerna Tornparken och Marabouparken. Friluftsområdet Ursvik ligger i närheten med motionsspår och stora grönområden. Utmärkta kommunikationer in till stan med tunnelbana (Duvbo och Sundbybergs centrum), pendeltåg, tvärbana samt bussar. Sundbybergs centrum trafikeras också av fjärrtåg samt Flygbussarna mot Arlanda och Bromma flygplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tulegatan 18, null, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Tulegatan 18, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 18, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 18

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 095 000 kr
39 m²
1 rum
vån 6
2 304 kr/mån
79 359 kr/m²

På en av Sundbybergs populäraste adresser saluförs nu denna härliga bostad med utsikt över grönområden. Här bor du 6 trappor upp med en väl tilltagen balkong om ca 11kvm! Lägenheten är belägen i ett av de populära Tuletornen med en unik arkitektur exteriört och är boendet för dig som söker det där "lilla extra". Invändigt erbjuder bostaden dig en exklusiv interiör med stilrena materialval, en social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig rymd. Smakfullt och fullutrustat kök med en naturlig matplats precis intill, lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier och tillgång till balkongen med milsvid utsikt och förmiddagssol. Badrummet är väl tilltaget och ger en mysig "spakänsla" samtidigt som du har alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva. Från vardagsrummet når du sovalkoven som skärmas av med hjälp av den inbyggda industriväggen som består av glas. Sist men inte minst en välkomnande hall med tillgång till en rymlig klädkammare för de som älskar förvaring! Fastigheten belägen i de centrala delarna av Sundbyberg och ligger på Tuletorget, med närhet till både Sundbybergs centrum samtidigt som du har tillgång till fina promenadstråk, löpspår och modernt utegym vid Lötsjön. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. Även köpcentrumen Bromma Blocks, Signalfabriken och Mall of Scandinavia finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med närhet till tunnelbanas båda blå linjer, pendeltåg, bussar, tvärbana och även fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Valkyriavägen 7, vån 8/8!, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Valkyriavägen 7, vån 8/8!, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Valkyriavägen 7, vån 8/8!, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Valkyriavägen 7, vån 8/8!

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 895 000 kr
49 m²
1 rum
vån 8/8
3 239 kr/mån
38 673 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1a som kan med enkla medel kan göras om till en 1,5a! Vardagsrummet som är den naturliga samlingsplatsen i denna bostad är stort och lättmöblerat, här får man plats med större soffgrupp, soffbord, tv-bänk, matplats samt att det finns möjlighet att skapa en sovalkov! Lägenhetens kök är välplanerat med goda förvaringsutrymmen, rymliga arbetsytor och med plats för matbord. Badrummet är stilrent och är utrustat med dusch, handfat med kommod samt skåp. Den enorma klädkammaren får plats med både kläder och prylar! Samtliga ytor i lägenheten har ett härligt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna och de höga läget. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik. Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan! Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Lidvägen 29

Tomt
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
709 m² tomt

Nu ges ett enastående tillfälle att förvärva en solig trädgårdstomt i högt läge med möjlighet att bygga ert drömhus. Tomt (5) / 2:2885 om ca 713 kvm Tomt (6) / 2:2886 om ca 706 kvm och belägna i lugnt och barnvänligt område ostört från trafik och buller. Detaljplanen medger en generös byggrätt för huvudbyggnad på 20% (1/5) av tomtarealen samt att man får bygga två plan. Största byggnadsarea för garage/carport/förråd får max vara 5% av tomtarealen . Fritt val av husleverantör! Ingen fastighetsskatt-/avgift på nybyggda hus i 15 år. Se detaljplan under fliken "dokument och länkar" och kontakta mäklaren för mer info. Gemytligt villakvarter med bostäder av skiftande karaktär och storlek. Populärt område för barnfamiljer och uppskattas mycket av alla åldrar då kommunikationerna till city är en klar fördel. På gångavstånd finns pendeltåg som tar dig till Odenplan på 18 minuter! Närheten till Jakobsberg centrum och Barkarby handelsplats förenklar vardagen. Inom cykelavstånd även hela Järvafältet - ett naturreservat med djur, natur och vatten. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim-, padel- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Ett gyllene tillfälle att bygga drömbostaden för dig och din familj!

  • Premium
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Toppvägen 28

Tomt
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
887 m² tomt

Nu ges ett enastående tillfälle att förvärva en solig trädgårdstomt i högt läge med möjlighet att bygga ert drömhus. Tomt (1) / 2:2881 om ca 765 kvm samt Tomt (2) / 2:2882 om ca 887 kvm och belägna i lugnt och barnvänligt område ostört från trafik. Detaljplanen medger en generös byggrätt för huvudbyggnad på 20% (1/5) av tomtarealen samt att man får bygga två plan. 870 kvm tomt motsvarar ca 350 kvm i bruttoarea. Största byggnadsarea för garage/carport/förråd får max vara 5% av tomtarealen . Fritt val av husleverantör! Ingen fastighetsskatt-/avgift på nybyggda hus i 15 år. Se detaljplan under fliken "dokument och länkar" och kontakta mäklaren för mer info. Gemytligt villakvarter med bostäder av skiftande karaktär och storlek. Populärt område för barnfamiljer och uppskattas mycket av alla åldrar då kommunikationerna till city är en klar fördel. På gångavstånd finns pendeltåg som tar dig till Odenplan på 18 minuter! Närheten till Jakobsberg centrum och Barkarby handelsplats förenklar vardagen. Inom cykelavstånd även hela Järvafältet - ett naturreservat med djur, natur och vatten. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim-, padel- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Ett gyllene tillfälle att bygga drömbostaden för dig och din familj!

  • Premium
Forskargränd 9A, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
Forskargränd 9A, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskargränd 9A, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskargränd 9A

Radhus
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
6 295 000 kr
114 m²
5 rum
6 628 kr/mån
55 219 kr/m²

En unik chans till att förvärva ett av de bästa husen i hela projektet, här finns precis allt som barnfamiljen kan önska sig! Stiligt och genomtänkt hus med genomgående exklusiva materialval och smarta förvaringslösningar både invändigt samt utvändigt. Som de flesta familjer idag uppskattar så finner ni husets sociala del på nedre plan med lyxigt kök, matplats för stora sällskap, vardagsrum i anslutning till en rymlig altan med bästa solläge! En trappa upp i huset finns tre sovrum i olika storlekar, klädkammare för de som älskar förvaring samt ett lyxigt badrum för de som älskar de lilla extra. På det översta planet finner ni ett fantastiskt fint master bedroom som har ett stort förråd som idag är inbyggd med snygga förvaringsmöjligheter men som går att använda som hemmakontor eller som extra sovrum. Från rummet finner ni en fantastisk terrass i soligt sydsydväst-läge med fri utsikt. Samtliga våningsplan känns luftiga och rymliga tack vare generös takhöjd om 2,65m på vån 1 & 2 samt hela 4,5m på översta planet! I närheten finns flera av kommunens absolut bästa skolor och förskolor, parker, idrottsplatser samt det omåttligt populära naturreservatet Igelbäcken. På tomten ryms hela två bilar, men Ursvik är även lämpligt för er som föredrar kollektivtrafiken. Det finns även möjlighet att installera en elbilsladdare för de som är i behov av det. Bussar trafikerar i två riktningar och tar er snabbt till två närliggande centrum-områden med tunnelbana, om ni inte känner för att ta cykeln. För cyklisten är samtidigt alternativen många. Härifrån tar ni er obehindrat över större delen av norrort, västerort samt vidare mot city. Kista med sina tusentals arbetsplatser nås på max 10 minuter via fina cykelvägar som hålls upplysta och torra för cykling året om. Här bor ni högt och fritt med egen tomt endast 15 min från stan. Ett stenkast från skog och motionsspår med blandad bebyggelse såsom villor, radhus och flerbostadshus med spännande arkitektur och praktiska lösningar. I närområdet finns skolor, förskolor, restauranger, butiker och annan service och området växer och utvecklas, 2024 får tvärbanan en hållplats på Ursviks torg. På Forskargränds höjd råder bullerbykänsla och barnen springer här mellan husen till och från kompisar. Kom på visning och förstå hur Ursvik blivit stadsdelen dit fler och fler familjer söker sig och blir kvar i många år!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 6