Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ahmed Waad

Ahmed Waad

Om mig

Kontakta mig när du behöver hjälp med din bostadsaffär. Lokalkännedom, erfarenhet och kvalité är några av mina främsta egenskaper.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vinthundsgatan 115, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45
Vinthundsgatan 115, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Vinthundsgatan 115, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Vinthundsgatan 115

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 845 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/4
3 956 kr/mån
49 912 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en ytterst välplanerad tvåa med en modern planlösning. Hall med bra förvaring i form av garderober. Vidare ett rymligt badrum med hög standard där ett klinkergolv i svart går hand i hand med vita, helkaklade väggar. Här tvättar ni dessutom bekvämt i egen maskin. Vardagsrummet med sina vita väggar disponeras i öppen lösning med köket där det ryms en stilren vit inredning, inbyggda och rostfria tillval samt en matplats. Via kök/vardagsrummet når du bostadens balkong i sydvästläge. Sist men inte minst en enorm klädkammare för de som älskar förvaring! Denna expansiva del av Solna/Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här finns områdets egna Ica butik som ligger beläget alldeles intill bostaden. Från bostaden kan du ta en promenad till Westfield Mall of Scandinavia på 15 minuter. Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 504 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Om du hellre tar en promenad så tar det 10-15 min att ta dig till Ulriksdal och Hallonbergen. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger på några minuters avstånd från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Soldat ståhls gränd 13, Stäket, Järfälla kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Soldat ståhls gränd 13, Stäket, Järfälla kommun, bild 2
Soldat ståhls gränd 13, Stäket, Järfälla kommun, bild 3

Soldat ståhls gränd 13

Radhus
Stäket, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 995 000 kr
135 + 33 m²
5 rum
309 m² tomt

På en lugn och säker återvändsgata, perfekt för barn, ligger denna moderna och rymliga bostad med ett av områdets mest eftertraktade lägen. Morgonsolen skiner på den främre uteplatsen medan eftermiddags- och kvällssolen finns på den mysiga altanen och den vackra trädgården på baksidan. Huset sträcker sig över två våningar med generösa takhöjder på 2,70 meter och en flexibel planlösning. För närvarande har bostaden fyra sovrum, men det finns möjlighet att skapa fler om så önskas. Köket är stort och välutrustat, hallen är inbjudande och de sociala ytorna är härliga att vistas i. Det finns gott om förvaringsutrymmen och bostaden erbjuder alla moderna bekvämligheter man kan komma att behöva. Inomhus är planlösningen dessutom perfekt anpassad för både gemensamma aktiviteter och avskildhet. Huset är beläget längst in på den lugna återvändsgatan som tidigare nämnts vilket medför mindre trafik. Tomten gränsar mot allmänning med gott om plats för spring och lek. Flera rymliga förråd i anslutning till garaget. Den generösa parkeringen på framsidan erbjuder även plats för två eller tre bilar om man vill nyttja garaget. På baksidan av huset öppnar sig en rymlig och insynsskyddad altan, som sträcker sig över cirka 27 kvadratmeter. Här kan ni njuta av långa sommarkvällar i sällskap med familj och vänner. I trädgården finner ni vinbärsbuskar, äppelträd, rabarber och ett jordgubbsland, vilket bjuder in till direkt njutning från naturen. Ett litet grönsaksland erbjuder möjligheter till odling och med plats för ett växthus. Staketet omramar tomten med stil och leder fram till en vacker pergola klädd i en lila blommandes klematis. Barnen har sin egen yta med en studsmatta på den gröna gräsmattan, vilket ger möjlighet till lek och aktivitet utomhus. Området: Huset ligger 250-300 m från Mälaren med möjlighet till bad- och friluftsliv sommar som vinter. Promenaden till det populära Bonäsbadet tar dig bara minuter. Det är även nära till Ängsjö motions- och friluftsområde som erbjuder stora gräsytor, grillplatser, välskötta parker, skolor, servering och fina möjligheter för löpning, mountainbike, kanot och längdskidor. Närheten till naturen är också påtaglig då det är nära till Järvafältet med sina hagar och skogsområden men ännu närmare finner ni Bonäsbadet. Vi pratar utmärkta kommunikationer. Det tar ca 20 minuter med pendeltåget från Kallhälls station. Till Kallhälls centrum tar du dig snabbt på cykel eller med buss och förutom pendeltågsstationen i centrumet finns även mataffärer, butiker, restauranger, vårdcentral, apotek, bibliotek och banker. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Lidvägen 29, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Lidvägen 29

Tomt
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
709 m² tomt

Nu ges ett enastående tillfälle att förvärva en solig trädgårdstomt i högt läge med möjlighet att bygga ert drömhus. Tomt (5) / 2:2885 om ca 713 kvm Tomt (6) / 2:2886 om ca 706 kvm och belägna i lugnt och barnvänligt område ostört från trafik och buller. Detaljplanen medger en generös byggrätt för huvudbyggnad på 20% (1/5) av tomtarealen samt att man får bygga två plan. Största byggnadsarea för garage/carport/förråd får max vara 5% av tomtarealen . Fritt val av husleverantör! Ingen fastighetsskatt-/avgift på nybyggda hus i 15 år. Se detaljplan under fliken "dokument och länkar" och kontakta mäklaren för mer info. Gemytligt villakvarter med bostäder av skiftande karaktär och storlek. Populärt område för barnfamiljer och uppskattas mycket av alla åldrar då kommunikationerna till city är en klar fördel. På gångavstånd finns pendeltåg som tar dig till Odenplan på 18 minuter! Närheten till Jakobsberg centrum och Barkarby handelsplats förenklar vardagen. Inom cykelavstånd även hela Järvafältet - ett naturreservat med djur, natur och vatten. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim-, padel- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Ett gyllene tillfälle att bygga drömbostaden för dig och din familj!

  • Premium
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Toppvägen 28, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Toppvägen 28

Tomt
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 995 000 kr
887 m² tomt

Nu ges ett enastående tillfälle att förvärva en solig trädgårdstomt i högt läge med möjlighet att bygga ert drömhus. Tomt (1) / 2:2881 om ca 765 kvm samt Tomt (2) / 2:2882 om ca 887 kvm och belägna i lugnt och barnvänligt område ostört från trafik. Detaljplanen medger en generös byggrätt för huvudbyggnad på 20% (1/5) av tomtarealen samt att man får bygga två plan. 870 kvm tomt motsvarar ca 350 kvm i bruttoarea. Största byggnadsarea för garage/carport/förråd får max vara 5% av tomtarealen . Fritt val av husleverantör! Ingen fastighetsskatt-/avgift på nybyggda hus i 15 år. Se detaljplan under fliken "dokument och länkar" och kontakta mäklaren för mer info. Gemytligt villakvarter med bostäder av skiftande karaktär och storlek. Populärt område för barnfamiljer och uppskattas mycket av alla åldrar då kommunikationerna till city är en klar fördel. På gångavstånd finns pendeltåg som tar dig till Odenplan på 18 minuter! Närheten till Jakobsberg centrum och Barkarby handelsplats förenklar vardagen. Inom cykelavstånd även hela Järvafältet - ett naturreservat med djur, natur och vatten. I närområdet finns massor för den aktive: is-, sim-, padel- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid det historiska Görvälns slott finns även en skidbacke. Ett gyllene tillfälle att bygga drömbostaden för dig och din familj!

  • Premium

Visar alla 4