Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ahmed Waad

Ahmed Waad

Om mig

Kontakta mig när du behöver hjälp med din bostadsaffär. Lokalkännedom, erfarenhet och kvalité är några av mina främsta egenskaper.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Forskningsringen 87A vån 5/5!, Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskningsringen 87A vån 5/5!

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
6 995 000 kr
116,5 m²
4 rum
vån 5/5
8 205 kr/mån
60 043 kr/m²

Välkomna till en av områdets vackraste lägenhet där du både finner lyx men samtidigt bor granne med villaområdet och Ursviks grönska. - Stor takterrass i söderläge med sol från eftermiddag till solnedgång! Gott om plats för olika möblemang och grill. - Balkong från master bedroom! - Två badrum! - Möjlighet att skapa olika alternativa planlösningar - Öppen planlösning i anslutning till ett magiskt kök från HTH. - Hiss finns i huset! - Tvärbana som byggs ut i området och beräknas vara klar 2025. Unik våning med ett perfekt läge i Ursvik! Sol hela dagen tack vare en enormt terrass i sydvästläge. Här kan ni möblera med loungehörna, matplats och grill. Terrassen nås praktiskt från vardagsrummet vilket gör mingelkvällarna och middagsbjudningarna till ett rent nöje. Lägenheten är toppmodern och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Stora sociala ytor med generösa fönsterpartier i flera väderstreck som ger lägenheten ett härligt och svårslaget ljusinsläpp. Bostaden har genomgående fina ytskikt och golv i ljusbehandlat ekparkett. Köket är exklusivt med gråa skåpsluckor och med generösa förvarings utrymmen. Här erbjuds gott om maskinell utrustning som diskmaskin, fullstor kyl/frys, induktionshäll och inbyggd micro. Tre sovrum erbjuder plats för säng och garderober. Utöver allt detta erbjuds två stora badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har flertalet garderober som erbjuder mycket goda förvaringsutrymmen i såväl sovrum och hall. Ytterligare förvaringsutrymmen finns i bostadens externa källarförråd. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, SATS, Hornbach Systembolaget och Coop. Närhet till Mall of Scandinavia och Bromma blocks.

  • Balkong
  • Hiss
Ryttmästarvägen 20, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Ryttmästarvägen 20

Radhus
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 795 000 kr
104 m²
4 rum
200 m² tomt

På populära Ryttmästarvägen ges snart en möjlighet till att förvärva ett av Folkhems välbyggda radhus som sällan kommer ut på marknaden! En modernt boende som tillgodoser den moderna familjens samtliga behov. En inbjudande och rymlig hall med anslutande badrum och tvättstuga gör vardagen enkel och praktisk. Det nedre planet är precis disponerat som de flesta köpare idag vill ha det. Med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier så skapas en härlig rymlig känsla med gott om naturligt ljusinsläpp. På övre planet finns husets tre sovrum, klädkammare samt övre badrum. Här når ni även husets baksida med tillbyggt uterum som erbjuder ett härligt extra vardagsrum där bara fantasin sätter gränser över hur ni vill disponera ytan. Huset ger ett mycket gott helhetsintryck och mycket av nyproduktions-känslan är bibehållen. Här erbjuds man som köpare ett tryggt köp av ett hus i mycket gott skick med låga driftkostnader. Tack vare att huset är friköpt så slipper man månadsavgifter likt i en bostadsrättsförening, vilket gör att man bor otroligt billigt i detta fina hus! Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart. Läget tilltalar de flesta då man på Ryttmästarvägen kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll. Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass. Till 2022 planeras tvärbanan stå klar som bland annat kommer ta er till Bromma Blocks (inkl Bromma flygplats) samt Kista och vidare till Helenelund. Rissne som historiskt främst är känt som den gröna stadsdelen i Sundbyberg, med de många parkvägarna och skogspartier nära till hands, går nu en spännande framtid till mötes. Fastighetsbolaget Balder har förvärvat stora delar av Rissne Centrum och förutom den kommande tvärbanan som tar er bland annat Kista och Bromma Blocks på 5-10 min, så kommer här en ny miljö ta form med spännande arkitektur. Läs mer på www.balder.se

Visar alla 2