Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson

Om mig

För mig är det viktigaste att du efter vårat samarbete ska lämna med ett leende på läpparna. Mitt mål är att du som säljare och köpare ska känna sig trygg genom hela processen. Att byta bostad är en av ditt livs största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tulegatan 48A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
  • Idag
Tulegatan 48A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 48A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 48A

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/4
7 473 kr/mån
53 350 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en 4:a med uthyrningsmöjlighet ett stenkast från Duvbo tunnelbanestation. Idag är den mindre lägenheten uthyrd och ger en passiv inkomst. Möjlighet till generationsboende, för ungdom eller förälder. Samt för er som delvis bor utomlands. Två separata ingångar finns till lägenheterna i trapphuset. Uthyrningsdelen har eget kök samt badrum. Vill man öppna upp till större lägenhetsdelen görs detta enkelt då dörr redan finns i källarförrådet. I och med att det är samma lägenhetsnummer behövs inget godkännande från bostadsrättsföreningen för att hyra ut. Den boende räknas då som inneboende. Sällsynt tillfälle att förvärva denna rymliga gavelfyra med ett av Sundbybergs bästa lägen. Här bor du med ett påtagligt lugn på en av de centrala gatorna i Sundbyberg med närhet till naturområden och lekparker. Här kan man ta del av Tulegatans rika utbud av restauranger, gym och service. Bostadens planlösning är bästa möjliga med trevlig öppenhet mellan kök och vardagsrum där ljuset, med fönster i tre olika väderstreck, spelar en huvudroll. Tack vare lägenhetens läge ges utöver ljuset, en lugn atmosfär. I lägenheten finns tre sovrum samtliga av god storlek och de ligger i olika delar av bostaden, perfekt när man önskar lite avskildhet. Det stora badrummet i huvuddelen av lägenheten är modernt och rymligt och inrett med stort handfat med kommod, jacuzzi, golvvärme och förvaringsskåp. I uthyrningsdelen finns ett badrum som är inrett med badrumstapet med dusch, handfat och toalett. Från vardagsrummet nås en stor walk in closet med gott om förvaring samt automatisk belysning Bostadens läge är oslagbart, med närhet till allt du behöver såsom kommunikationer, förskolor, skola, butiker, restauranger, grönområden mm Fastigheten är belägen i de centrala delarna av Sundbyberg och ligger med närhet till både Sundbybergs centrum och till fina promenadstråk runt Lötsjön med mysigt café ”Gröna stugan”, löpspår och modernt utegym men även den populära bangolfen och en nyanlagd lekplats som också finns vid Lötsjön. Ett stenkast från Lägenheten finner du Tennisbanor, Sundbybergs simhall, Sundbybergs IP med Is hallar i anslutning. Här finns ett rikt utbud av kultur som Filmstaden i Råsunda på gångavstånd, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. I Sundbyberg finner du även den trevliga Tornparken, invid det gamla vattentornet, som även rymmer restaurang och bar med uteservering under sommartid! Här finns den mysiga barnpoolen och en mycket bra lekplats för barnen. Även köpcentrumen Bromma Blocks, Signalfabriken och Mall of Scandinavia finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med närhet till tunnelbanans båda blå linjer, Den närmsta stationen är Duvbo tunnelbanestation. Dessutom finner du pendeltåg, bussar, tvärbana och även fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Tulegatan 6C, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:40
Tulegatan 6C, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 6C, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 6C

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 595 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/4
2 849 kr/mån
68 289 kr/m²

Äntligen har du möjligheten att förvärva en modern och smakfull 2:a på populära Tulegatan! Här bor du på en av Sundbybergs mest attraktiva adresser med restauranger, caféer och ett mysigt bageri runt hörnet. Stilren interiör med ett tydligt tema som följer dig genom bostaden tillsammans med praktiska lösningar. Några av lägenhetens bästa egenskaper är den generösa balkongen i bästa solläge, välplanerad och social planlösning samt charmiga detaljer så som högt i tak och fina plankgolv som ligger och gömmer sig under dom ljusa golven som finns idag. Sist men inte minst är det optimala läget! Här har du "allt" du behöver utanför dörren. Föreningen erbjuder även en ny renoverad innergård med gott om ungängesyta dessutom finns fantastiska kommunikationer inom gångavstånd och fina grönområden ett stenkast bort! Fastigheten belägen i de centrala delarna av Sundbyberg och ligger intill Tuletorget, med närhet till både Sundbybergs centrum samtidigt som du har tillgång till fina promenadstråk, löpspår och modernt utegym vid Lötsjön. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. Även köpcentrumen Bromma Blocks, Signalfabriken och Mall of Scandinavia finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med närhet till tunnelbanas båda blå linjer, pendeltåg, bussar samt tvärbana..

  • Premium
  • Balkong
Franstorpsvägen 4A, Lilla Alby, Sundbybergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Franstorpsvägen 4A

Lägenhet
Lilla Alby, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 495 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 451 kr/mån
44 159 kr/m²

Högt läge i huset på en lugn återvändsgata finner du denna fantastiska tvårummare med minimal insyn. Här erbjuds ett högt och fritt läge med sol från tidig morgon till sen kväll vilket ger ett härligt ljusinsläpp hela dagen, Äldre kök med en naturlig matplats intill fönstret och ett nyrenoverat badrum med praktiska egenskaper som värmegolv och förberett för tvättmaskin Här framhävs den praktiska byggnadsstilen från 60-talet då samtliga rum är generösa till ytan och erbjuder gott om umgängesytor samt kompromisslös möblering och förvaringsmöjligheter. Lägenheten kommer säljas med en friskrivningsklausul detta innebär att säljaren kommer avskriva sig allt ansvar från bostadsrätten vid försäljning. Lägesmässigt saknas här knappast något, eller vad sägs om kort gångavstånd till samtliga av kommunens många kommunikations-alternativ i form av tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss och flygbussar? Lägg där till ett stort utbud av affärer, restauranger, kaféer och krogar så är det lätt att förstå varför Sundbyberg idag är Sveriges mest populära kommun sätt till efterfrågan och inflyttningsgrad. På Franstorpsvägen har ni nära till allt ovannämnt, samtidigt som ni befinner er lugnt beläget på en återvändsgata i lugnt trafikläge och nära till strövområden i form av närliggande parker och vackra strandpromenaden längsmed Bällstaån. För motionären finns även gott om joggingspår, uthomhusgym och idrottsplatser i närområdet av populära Lötsjön. Föreningen som är proffsigt skött har god balans i ekonomin och har förvaltat fastigheten med löpande underhåll. Stambyte, fasad, fönster och hissar har genomgått renovering.

  • Hiss
Vattugatan 12, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Vattugatan 12, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Vattugatan 12, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Vattugatan 12

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 195 000 kr
57 m²
3 rum
vån 1/4
4 063 kr/mån
56 053 kr/m²

På en av Sundbybergs populäraste adresser erbjuds nu en optimalt planerad 3:a med ett stenkast från tunnelbanan! Här erbjuds ett modernt boende med alla de bekvämligheter som det innebär tillsammans med närhet till allt som vardagen kräver. Några av lägenhetens bästa egenskaper, en väl genomtänkt planlösning med bra storlek på både sovrum som sällskapsrum samt flertalet stora fönsterpartier vilket skapar ett härligt ljus från morgon till kväll! Vidare finner ni ett praktiskt och modernt kök med gott om arbetsyta, har har ni plats med ett litet matbord om det behagas. Vidare i lägenheten finner ni det rymliga vardagsrummet. Här får man plats med både den stora soffgruppen och en matplats. anslutning till vardagsrummet nås dom två välplanerade sovrummen med om plats för säng och annat möblemang man kan tänka sig ha i sovrummet. Mellan de två sovrummen är det en garderobsvägg som skiljer rummen åt. skulle man vilja kan man dela upp utrymmet till dom båda sovrummen. Sist men inte minst finner ni ett badrum med tvättmöjligheter samt en välkomnande hall med en inbyggd skjutdörrsgarderob. Lägenhet disponeras som en 3:a idag men är registrerad som en 2:a hos föreningen. Fastigheten belägen i de centrala delarna av Sundbyberg, med närhet till både Sundbybergs centrum och till fina promenadstråk runt Lötsjön med mysigt café ”Gröna stugan”, löpspår och modernt utegym men även den populära bangolfen och en nyanlagd lekplats som också finns vid Lötsjön. Här finns ett rikt utbud av kultur som Filmstaden i Råsunda på gångavstånd, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. I Sundbyberg finner du även den trevliga Tornparken, invid det gamla vattentornet, som även rymmer restaurang och bar med uteservering under sommartid! Här finns den mysiga barnpoolen och en mycket bra lekplats för barnen. Även köpcentrumen Bromma Blocks, Signalfabriken och Mall of Scandinavia finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med närhet till tunnelbanans båda blå linjer, pendeltåg, bussar, tvärbana och även fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg. Sundbyberg erbjuder ett stort urval av transportmedel med nära till allt. Närmaste tunnelbana är Duvbo som ligger ett kvarter bort och tar dig till centrala Stockholm på mindre än 15 minuter. Utöver tunnelbanan har du pendeltåg, tvärbana och bussar som tar dig till Stockholms alla hörn.

  • Premium
  • Hiss
Oxenstiernas allé 12, Ursvik, Sundbybergs kommun

Oxenstiernas allé 12

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 995 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 389 kr/mån
43 370 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha 1,5:a med öppen planlösning och 28 kvm uteplats mot den mysiga innergården, här kan ni avnjuta många härliga stunder med vänner och familj. Här erbjuds ett kvadratsmart boende om 46 kvm i populära Ursvik där du bor du gott året om. Stora fönsterpartier som släpper in härligt med ljus och på uteplatsen kan du avnjuta en god helgfrukost i solen. Den öppna planlösningen vid kök och vardagsrum gör att du med lätthet kan ha en ordentlig matplats samt en vardagsrumsdel. Gott om förvaringsmöjligheter i köket. Fräscht och rymligt badrum med tvättmaskin. Hallen erbjuder flera garderober och gott om avhängning- och förvaringsmöjligheter. -Välplanerad lägenhet för bekvämt boende -Solid och populär förening -Närmaste busshållplats 150m -Tvärbana vid Ursvikstorg öppnas 2024 -Närhet till grönområden -Blomstrande stadsdel under utbyggnad -För den bilburna är det nära till motorväg -Garage finns under huset -Lägenheten erbjuder trevliga sociala ytor -Goda förvaringsmöjligheter samt källarförråd -Väl ljudisolerat utåt och mot grannar Ursvik är en växande stadsdel i trevliga Sundbyberg. Inom kort kommer också Ursvik torg att stå klart inom en knapp promenad från lägenheten. Torget kommer att vara Ursviks nav med flera restauranger och butiker, samt även en hållplats för Tvärbanan. Välkommen att längta hem! För mera information kontakta ansvarig mäklare.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5