Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson

Om mig

För mig är det viktigaste att du efter vårat samarbete ska lämna med ett leende på läpparna. Mitt mål är att du som säljare och köpare ska känna sig trygg genom hela processen. Att byta bostad är en av ditt livs största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 174, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 174

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
4 219 kr/mån
43 545 kr/m²

Ljus och öppen tvårummare. Trevligt beläget i snabbt växande Ursvik och utmärkt skick! Välkommen till Ursvik och denna ljusa och spatiösa bostad på 55 kvadratmeter. Lägenheten är i absolut toppskick och upprustad för komplett komfort för den som vill kunna flytta in utan att behöva införskaffa någon maskinell utrustning. En luftig och öppen bostad som erbjuder bland annat stora sociala ytor, fina ytskikt och insynsfri utsikt. Förutom allt detta är lägenheten optimalt planerad för lättmöblering och med modern utrustning. Här flödar ljuset in exakt hela dagen in i den öppna planlösningen och ger en härlig välkomnande känsla. Detta boende har ett av Ursviks bästa lägen – dels så har man 2 minuters promenad till busshållplatsen där 504an åker, dels Enköpingsvägen som för en till E4 och E18 om man väljer att åka bil och förutom den goda kommunikationen så är det naturnära och bara ett stenkast från den populära Ursviks löpspår! Med en kort promenad når du Igelbäcksreservatet och inom några minuter är man vid Lötsjön & Råstasjön. Inom ett par år kommer kommunikationen att bli ännu bättre då tvärbanan kommer att åka hela vägen från Helenelund i Sollentuna till Bromma blocks via Ursvik. Denna expansiva del av Sundbyberg och Ursvik med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, gym, caféer, restauranger och andra butiker. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Sundbyberg. Välkomna på visning till denna oslagbara lägenhet på Gamla Enköpingsvägen 174!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tulegatan 53, Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tulegatan 53

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 195 000 kr
34,8 m²
1 rum
2 496 kr/mån
63 075 kr/m²

Mysig etta med perfekt läge nära T-bana, restauranger och grönområden! Gavelläget i huset med flertalet fönster ger bra ljusinsläpp. Hemmets sovalkov har praktiskt byggts in till ett "sovrum" med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet kan möbleras upp med både matbord och soffa. Kök med vit skåpinredning som bjuder på bra förvaring och avlastningsyta. Sist men inte minst finns ett rymligt badrum med dusch och förberett för tvättmaskin samt en välkomnande hall med gott om förvaring. Ny toalett installerades 2023. Sovrummet är målat 2023 Sundbyberg - kommunen som har allt! Sundbyberg är otroligt populärt tack vare småstadskänslan med Stockholm som granne. Här finns allt från butiker, mysiga caféer och restauranger till otroliga grönområden och promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön. Även mindre parker som Tornparken och Marabouparken finns i närheten. För sportfantasten finns simhall, sporthall, gym samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd. Kommunen erbjuder ett stort urval av transportmedel. Närmaste tunnelbana är Duvbo som ligger cirka 1 minut promenad från lägenheten och tar dig till centrala Stockholm på 15 minuter. Utöver tunnelbana finns pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och bussar som tar dig till Stockholm och Sveriges alla hörn.

  • Hiss
Vintergatan 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 13:40
Vintergatan 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Vintergatan 12, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Vintergatan 12

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 261 kr/mån
59 167 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a om hela 54 kvm i Centrala Sundbyberg! På en attraktiv gata finner du denna bostad som kännetecknas av stilrena materialval och genomgående elegans. Köket erbjuder generösa ytor för matlagning samt gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummets öppna planlösning ger möjlighet till en lättmöblerad yta, perfekt för en större soffa och tillhörande möbler. Det rymliga och fridfulla master bedroomet är utrustat med generös förvaring. En underbar utegård väntar på er, perfekt för att njuta av härliga sommargrillningar tillsammans med familj och vänner! Som boende i föreningen har ni också tillgång till praktiska faciliteter såsom vindsförråd, cykelrum och tvättstuga, vilket ger en extra bekvämlighet och ordning i vardagen. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter runt hörnet, inklusive pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar med nästan oavbruten frekvens, är detta ett perfekt läge för den som vill ha smidiga resvägar. Det tar endast 10 minuter att ta sig in till Stockholm city.

  • Premium
Vattugatan 12, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Vattugatan 12, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Vattugatan 12, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Vattugatan 12

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 195 000 kr
57 m²
3 rum
vån 1/4
4 063 kr/mån
56 053 kr/m²

På en av Sundbybergs populäraste adresser erbjuds nu en optimalt planerad 3:a med ett stenkast från tunnelbanan! Här erbjuds ett modernt boende med alla de bekvämligheter som det innebär tillsammans med närhet till allt som vardagen kräver. Några av lägenhetens bästa egenskaper, en väl genomtänkt planlösning med bra storlek på både sovrum som sällskapsrum samt flertalet stora fönsterpartier vilket skapar ett härligt ljus från morgon till kväll! Vidare finner ni ett praktiskt och modernt kök med gott om arbetsyta, har har ni plats med ett litet matbord om det behagas. Vidare i lägenheten finner ni det rymliga vardagsrummet. Här får man plats med både den stora soffgruppen och en matplats. anslutning till vardagsrummet nås dom två välplanerade sovrummen med om plats för säng och annat möblemang man kan tänka sig ha i sovrummet. Mellan de två sovrummen är det en garderobsvägg som skiljer rummen åt. skulle man vilja kan man dela upp utrymmet till dom båda sovrummen. Sist men inte minst finner ni ett badrum med tvättmöjligheter samt en välkomnande hall med en inbyggd skjutdörrsgarderob. Lägenhet disponeras som en 3:a idag men är registrerad som en 2:a hos föreningen. Fastigheten belägen i de centrala delarna av Sundbyberg, med närhet till både Sundbybergs centrum och till fina promenadstråk runt Lötsjön med mysigt café ”Gröna stugan”, löpspår och modernt utegym men även den populära bangolfen och en nyanlagd lekplats som också finns vid Lötsjön. Här finns ett rikt utbud av kultur som Filmstaden i Råsunda på gångavstånd, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. I Sundbyberg finner du även den trevliga Tornparken, invid det gamla vattentornet, som även rymmer restaurang och bar med uteservering under sommartid! Här finns den mysiga barnpoolen och en mycket bra lekplats för barnen. Även köpcentrumen Bromma Blocks, Signalfabriken och Mall of Scandinavia finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med närhet till tunnelbanans båda blå linjer, pendeltåg, bussar, tvärbana och även fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg. Sundbyberg erbjuder ett stort urval av transportmedel med nära till allt. Närmaste tunnelbana är Duvbo som ligger ett kvarter bort och tar dig till centrala Stockholm på mindre än 15 minuter. Utöver tunnelbanan har du pendeltåg, tvärbana och bussar som tar dig till Stockholms alla hörn.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4