Rissneleden 101A

Rissne, Sundbyberg Se på karta

2 200 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Byggår
1999
Förening
BRF Solskiftet 1 i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
3 694 kr/mån
Driftkostnad
4 020 kr/år
Pris/m²
40 000 kr/m²
Antal besök
920
Dagar på Hemnet
13

Accepterat pris!

Presenterar stolt denna välplanerade tvåa med hög potential på en av Rissnes mest eftertraktade adresser! Här har du chansen att skapa ditt drömboende med endast 3 minuters promenad till tunnelbana, service & restauranger. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier samt två stycken balkonger i olika väderstreck.
Ytdisponeringen i bostaden är väldigt effektiv med generösa och sociala sällskapsytor med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, komplett och stort badrum med badkar, dusch, tvättmaskin, torktumlare samt gott om förvaringsutrymmen!
Stort master bedroom med garderober och utgång till bostadens andra balkong.

Föreningen, Brf Solskiftet 1, är en stabil förening belägen på Rissneleden 101A-B samt Artillerivägen 1A-B som består av 40 lägenheter, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har genomfört stora renoveringar så som: stamspolning (2008) och installation av bergvärme (2015). Installationen av bergvärme har medfört att avgifterna sänktes både 2016 och 2017. Inga större renoveringar eller avgiftsförändringar är inplanerade enligt styrelsen (2020-03-17). Föreningen kommer att installera solceller på ett av taken under våren 2020.
26st parkeringsplatser finns för 300 kr/mån.
Utöver detta så gäller Sundbybergs boendeparkering om 300 kr/mån.

På Rissneleden 101A finns hemmet för dig, eller er om ni är två, som längtar efter ett lugnt boende nära både vatten, natur och stadsliv och samtidigt uppskattar att bo i en förening med god ekonomi.
Kommunikationerna är mer än bara goda – från centrum går flertalet bussar, T-banans blå linje tar dig till City på 15 minuter och den nya Tvärbanan har dessutom planer på en ny hållplats här i Rissne. Och för allt du inte hittar hemma i Rissne finns hela Sundbybergs utbud inom räckhåll.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna