Kyrkvägen 22 Grindstugan

Rönnäng, Tjörn Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52,7 m²
Våning
1 av 1
Förening
BRF Bergabad
Om föreningen
Avgift
5 686 kr/mån
Driftkostnad
1 570 kr/år
Pris/m²
28 368 kr/m²

Går du i tankar om ett boende för avkoppling? Utan det underhåll som en sommarstuga kräver?
Att äga en lägenhet på Tjörns Havspensionat är ett alternativ för dig som efterfrågar ett bekvämt boende med service runtomkring. Att lägenheten dessutom genererar ersättning till dig när den hyrs ut och du inte använder den är ytterligare en stor fördel.

Ett bekvämt boende i maritim miljö med promenadavstånd till färjan vilken tar dig ut till skärgårdspärlorna Dyrön, Åstol samt Tjörnekalv. Sommartid går båtturer till Marstrand och Käringön.
En av Tjörns vackraste badplatser, Kårevik, ligger på promenadavstånd. Här finns gräs, sandstrand, bryggor samt hopptorn, klippor och en småbåtshamn.

Tv är placerat i lägenheten
Wifi ingår
Bostaden säljs möblerad

Spaanläggningen erbjuder bastu, dusch, Wc, relax och bubbelpool. Denna nyttjas mot en kostnad.

Tjörns Havspensionat bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt. Detta sker mot en ersättning per dygn till dig som ägare. Du delar inkomsten med hotellet minus fasta avdrag.

Livsmedelsbutik finns på gångavstånd. Vid bryggkanten ligger en restaurang och en kiosk.
Skärhamn är beläget ca 5 km bort. Här finns ett större utbud av restauranger, butiker apotek och systembolag.

Tjörns Havspensionat är Tjörns största hotell med 110 bäddar fördelade på 47 rum. Tjörns Havspensionat arrangerar konferenser och anordnar även bröllop. Till anläggningen hör flertalet konferenssalar med plats för 120 personer, egen spaavdelning med avslappnande bastu och massagebad med utsikt ut över havet. Restaurangen erbjuder vällagade måltider för varje tillfälle.
Anläggningen präglas av en gammaldags, gemytlig atmosfär. Det högt belägna kustläget ger naturens känsla av lugn och ro.
Njut av härliga, friska promenader eller ta färjan över till någon av de omgivande öarna. Tjörns Havspensionat erbjuder olika aktiviteter såsom hummerfiske, marin 5-kamp, fisketur, vinprovning eller varför inte en akvarellkurs?

För mer info om hotellverksamheten se www.TjornsHavspensionat.se

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn