Fjärdhundragatan 29A

S:t Ilian, Enköpings kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 425 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
HSB BRF 105 Backen i Enköping
Om föreningen
Avgift
4 126 kr/mån
Driftkostnad
4 572 kr/år
Pris/m²
25 392 kr/m²

Ta klivet in i denna välkomnande 2:a i ett gott skick med balkong och stor närhet till stadskärnan och i utmärkt pendlarläge!
Lägenheten är ytterst välstrukturerad och i ett gott skick. Boendet är väldisponerad i sin planlösning vilket gör att denna lägenhet känns större än vad kvadratmetrarna anger!
Från hallen når du samtliga ytor i bostaden, bland annat ett sovrum med plats för dubbelsäng. Längre in i lägenheten finns ett stort kök med plats för matbord och tillhörande möblemang.
I det rymliga vardagsrummet finner du även utgången till balkongen. Badrummet är självklart helkaklat.

Boendet ligger i ett utmärkt pendlarläge med buss och tåg kommunikationer endast en kort promenad bort. Känner man för att ta en promenad i rofylld miljö så finns det gott om Skolparken runt hörnet, eller varför inte ner till stadskärnan dit du promenerar på mindre än fem minuter.
Till lägenheten hör ett källarförråd, tvättstuga finns tillika också i byggnadens källare. Bostadsrättsföreningen HSB Brf 105 Backen är en stabil förening med flera renoveringar nyligen gjorda och med låg belåning per kvm.

Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar.
Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några.

Varmt välkommen på våra öppna visningar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Dan Odeheim

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Dan Odeheim, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
070-760 51 87