Kastanjegatan 1

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1954
Förening
BRF Kastanjen Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 797 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
27 820 kr/m²

Belägen högst upp i gavelläge med fönster i tre väderstreck finner du denna välplanerade bostad med sociala ytor som inbjuder till trevliga middagar med nära och kära. Närhet till flera av Uppsalas mest populära parker, service vid Brantingstorg och växande Gränbystaden samt gång- och cykelavstånd till Centralstationen för pendlaren gör Salabacke till ett populärt område!

Lägenhetens 66,5 kvm fördelar sig på en möblerbar hall som övergår i ett socialt matrum som knyter samman kök och vardagsrum. Köket, med delvis bevarad originalinredning, erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. I vardagsrummet ryms både soffgrupp och läshörna eller matplats. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen med härlig sen eftermiddags/kvällssol och utsikt över den stora, gröna gården. Sovrummet, med varmgrå väggar och mjuk heltäckningsmatta, erbjuder utrymme för stor säng och generös förvaring i platsbyggda garderober. Badrummet är kaklat och inrett med badkar.

Som boende i Brf Kastanjen ges tillgång till tvättstugor, tork- och mangelrum, cykel- och barnvagnsförråd och inte minst den stora gården där du kan njuta av varma sommarkvällar med familj och vänner. Tack vare bostadens utmärkta placering i Salabacke ges här möjligheten att njuta av områdets alla trevliga parker och promenadstråk samtidigt som du med cykel tar dig till både Gränbystaden och Uppsalas stadskärna med shoppinggata, restauranger och kaféer på ca fem respektive tio minuter.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala