Kommande

Huldregatan 6B

Sjöbo, Borås kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
Riksbyggen BRF Boråshus nr 7
Om föreningen
Avgift
3 773 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
15 900 kr/m²
Kommande

Förhandsvisning tisdag den 21:a juni klockan 17:00. Välkommen med din anmälan!

Välkommen till en trivsam tvårummare på nedre Sjöbo, bekvämt belägen på första våning, endast en halvtrappa upp i huset. Härifrån har du cykelavstånd till det mesta, lika långt till Almenäs badplats som till staden.

De femtio kvadratmetrarna känns oväntat rymliga, med fint ljusinsläpp från två riktningar. Vardagsrummet är ljust och trivsamt med utgång till en inglasad balkong, vilket är unikt för lägenheten. Det blir en skön förlängning av rummet med sol större delen av dagen. Lägenheten är i fint skick med nymålade väggar i hall och sovrum och genomgående fina golv. Mycket stilrent och neutralt valt i färger och material.

Att bo här, på Huldregatan 6B, innebär gångavstånd till Sjöbo torg, mataffär, servicebutik, pizzeria och förskola/skola. Med direkt närhet till härliga promenadstråk och parkhäng i närliggande natur vid Viskan. Bussen går precis utanför med 6 minuters mellanrum ner till Knalleland, Borås centrum och högskolan. Stabil förening med god ekonomi. Bastu och gym finns i huset och P plats finns att hyra enligt kösystem.

Detta är en kommande försäljning. Visning planeras att genomföras 17 maj från kl 17:00 och framåt.
Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: [email protected]

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Carina Röjland-Lindberg

HusmanHagberg Borås
Mäklare Carina Röjland-Lindberg, HusmanHagberg Borås
070-151 80 70

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.